Telefon Önerileri

Hayatında ilk kez Apple markalı bir telefon almışsın gelmiş burda bize artistlik mi yapıyorsun yasin.

Iphone 7 alacağım istersen sana Yollayım 6s i ucuz yollu, Babayin aldığı bmw 316 da Spotify dan açarsın dıps dıps bass mixleri dinlersin.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Bende 6S Plusu satıp 7 Pro almayı düşünüyorum Leo.Senin Çin malı telefonuna kalmadık çok şükür.

S6 Edge alabilirim, satacak olan kişi 6 ay önce almış. Şöyle bir inceledim bayağı temiz kullanmış, kılcal çizik bile yok. Benim G4 + 250-300 TL civarı bir para vereceğim.

Ne diyorsunuz, alayım mı?

S6 Edge alabilirim, satacak olan kişi 6 ay önce almış. Şöyle bir inceledim bayağı temiz kullanmış, kılcal çizik bile yok. Benim G4 + 250-300 TL civarı bir para vereceğim.

G5 ile s6 edge aynı para burda hatta s6 edge daha pahalı bence çok iyi bir takas.

İkinci el iG4 etse etse 230€ eder s6 edge ikinci el 32gb 330€ altında bulamazsın bence degis.

Alınabilir güzel tel.18 ay daha garantisi var.Oda iyi bi süre.

G5 ile s6 edge aynı para burda hatta s6 edge daha pahalı bence çok iyi bir takas.

İkinci el iG4 etse etse 230€ eder s6 edge ikinci el 32gb 330€ altında bulamazsın bence degis.

Valla düşünüyorum değişmeyi, G4 iyi telefon ama ısınamadım ya ne bileyim. Hazır param varken değiştireyim.

Valla düşünüyorum değişmeyi, G4 iyi telefon ama ısınamadım ya ne bileyim. Hazır param varken değiştireyim.

LG sicip atti g3 den sonra. Ben çok severdim Lg yi hatta Nexus de bile almıştım. G4 é geçtim soğudum. Daha kaç ay oldu çıkalı adamlar g5 i 398€ ya satamiyor

LG sicip atti g3 den sonra. Ben çok severdim Lg yi hatta Nexus de bile almıştım. G4 é geçtim soğudum. Daha kaç ay oldu çıkalı adamlar g5 i 398€ ya satamiyor

Telefon iyi de ben tasarımına alışamadım. Tutuşu felan kötü geldi bana.

iPhone 6 veya iPhone 6S al. Hiç girme o toplara.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vergi kaçakcılarından uzak dur. Bas al :)

IPhone 7 güzelde ios düşmanıyım maalesef.
Kapalı system ile işimiz olmaz. Almak isteyenlere güle güle kullanın güzel telefon gerçekten

Geç kalınmış herkesin şikayetçi olduğu bazı özellikler gelmiş sonunda.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IPhone 7 güzelde ios düşmanıyım maalesef.
Kapalı system ile işimiz olmaz. Almak isteyenlere güle güle kullanın güzel telefon gerçekten
Pcde linux kullaniyorsun umarim fatih

Ayrica android acik kaynak ama ne kadar acik sadece cekirdegi acik kaynak. Firmalar kendi arayuzlerini uygulamalarini basiyor hadi devam

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt