Telefon Önerileri

2 senede bir telefon kayıt ettirebiliyoruz ama ne kadar getirme diye bir limit görmedim ben. Ben bir kere 6 tane samsung, lg Android götürdüm ikisi cebimde ikisi valizde ikiside annemde hepsini hediye ettim hepsi de imei yükletip kullandı. Ama fiyatlara baktimda sıfır olursa değmez gibi getirmeye euro çok yüksek ondan birde.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

2016 yilin en iyi telefonu S7 Edge secildi burada (yuksek-segment)

Pixel XL de bazi cihazlarda kamera problemi var, bunlarin ilk problemini software-update ile cozduler. Vericinin az cektigi yerlerde bu sorun ortaya cikarmis. Simdide kamerayi acarken ya takilirmis yada pembe cizgiler gozukurmus ekranda. Bu problemi yasayanlara yeni telefon verecekmis Google.

Dün benim telefon kafayı yedi. Her uygulama için "process ended" diye uyarı veriyordu. Sonra kapattım açtım falan ama hem sorun çözülmedi hem de daha önemlisi bütün kayıtlı telefon numaraları kayboldu.

Telefonun üstündeki geri kalan bilgileri SD kartına çekip telefonu mecburen fabrika ayarlarına geri aldım. Ve WhatsApp sayesinde numaraları kurtarabildim Allahtan. Tüm gün uğraştırdı ama değdi sonunda.

Yeni yılda yeni telefon almayı düşünüyorum bu konu bayağı canımı sıktı zaten kaç senelik telefon.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Dün benim telefon kafayı yedi. Her uygulama için "process ended" diye uyarı veriyordu. Sonra kapattım açtım falan ama hem sorun çözülmedi hem de daha önemlisi bütün kayıtlı telefon numaraları kayboldu.

Telefonun üstündeki geri kalan bilgileri SD kartına çekip telefonu mecburen fabrika ayarlarına geri aldım. Ve WhatsApp sayesinde numaraları kurtarabildim Allahtan. Tüm gün uğraştırdı ama değdi sonunda.

Yeni yılda yeni telefon almayı düşünüyorum bu konu bayağı canımı sıktı zaten kaç senelik telefon.

S4 mini mi kaldı ya :D İmkanın varsa S7 Edge al derim dostum.

S8 de benim gözümde şu an favori gibi ama Smartphone telefonları çıktıktan beri hep Samsung kullanıyorum acaba değişikliğe mi gitsem diye de düşünmüyor değilim. Ama S8 de de aklıma hep Selçuk geliyor sinir bozucu birşey :D

Not: Apple değil de başka bir Android cihazı kastım.

S8 de benim gözümde şu an favori gibi ama Smartphone telefonları çıktıktan beri hep Samsung kullanıyorum acaba değişikliğe mi gitsem diye de düşünmüyor değilim

Not: Apple değil de başka bir Android cihazı kastım.

Samsung dışında HTC veya Sony öneririm. LG'ye bulaşma derim. Bende şuan G4 var, Mayıs ayında aldım ama sıkıldım ya telefondan. Bir türlü ısınamadım nedense. Her an bootloop olacak korkusu var.

Ha onun dışında Huawei de alabilirsin, son dönemde bayağı iyi cihazlar sürdüler piyasaya.

S4 mini mi kaldı ya :D İmkanın varsa S7 Edge al derim dostum.
Bu yaşadığım soruna kadar memnundum telefondan şarj konusu dışında ama seneye S8 alırım herhalde çıkınca. S7 babama aldık bayağı güzel telefon.

Ama işte benim bir huyum var birşey bozulmadan önce yenisini almıyorum :D

Bu yaşadığım soruna kadar memnundum telefondan şarj konusu dışında ama seneye S8 alırım herhalde çıkınca. S7 babama aldık bayağı güzel telefon.

Ama işte benim bir huyum var birşey bozulmadan önce yenisini almıyorum :D

Şimdi alabilirsin o zaman :D

S8 3-4 yıl, belki 5 yıl götürür seni. Rahatlıkla alabilirsin.

Samsung dışında HTC veya Sony öneririm. LG'ye bulaşma derim. Bende şuan G4 var, Mayıs ayında aldım ama sıkıldım ya telefondan. Bir türlü ısınamadım nedense. Her an bootloop olacak korkusu var.

Ha onun dışında Huawei de alabilirsin, son dönemde bayağı iyi cihazlar sürdüler piyasaya.
HTC ler bence de güzel. Hem şık duruyor hem de iyi telefonlar.

Bakarım artık önümüzdeki aylarda.

Geri
Üst Alt