Telefon Önerileri

iyi yapmışsın dostum. markadan dolayı değil, fatura üzerine aldığın için. Zaten ederinden fazla olan telefon fiyatlarının üzerine bir de fark bindiriyorlar

Şu kavisli ekran olayını bayağı iyi düşünmüş ya Samsung. Çok şık duruyor telefon. Tek sorun koruyucu cam takamıyorsun galiba ekrana, jelatin oluyor sadece. Gerçi sıkıntı olmaz benim için, zaten dikkatli kullanırım.

Son düzenleme:
Dün benim telefon kafayı yedi. Her uygulama için "process ended" diye uyarı veriyordu. Sonra kapattım açtım falan ama hem sorun çözülmedi hem de daha önemlisi bütün kayıtlı telefon numaraları kayboldu.

Telefonun üstündeki geri kalan bilgileri SD kartına çekip telefonu mecburen fabrika ayarlarına geri aldım. Ve WhatsApp sayesinde numaraları kurtarabildim Allahtan. Tüm gün uğraştırdı ama değdi sonunda.

Yeni yılda yeni telefon almayı düşünüyorum bu konu bayağı canımı sıktı zaten kaç senelik telefon.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

sürekli samsung kullanmak istemiyorsan android sistemli htc huawei sony lg oneplus ve son zamanlarda zte telefonlari gayet iyi performans gösteriyor. bunlara bi de meizu ve leeco eklendi LeEco Le Max 2 X820 (4+32GB) einfach online kaufen | CECT-Shop bu telefonu bu fiyata mesela hediye ediyorlar :asd22:

Bende var o, cam ama hafif birsey. Cin mali :D

Ya ne kadar kaliteli olursa olsun ben kullanmayı sevmiyorum. Plastik hissi veriyor bildiğin. Gidip o kadar para veriyorsun, 30-40 liralık cam takınca kullanasın gelmiyor. Şahsen benim öyle. Benim yaşadığım en büyük sorun parmak izi bırakması, onu da mat takarak çözebiliyorsun ama o da görüntüyü bozuyor. En iyisi jelatin çekmek.

Ya ne kadar kaliteli olursa olsun ben kullanmayı sevmiyorum. Plastik hissi veriyor bildiğin. Gidip o kadar para veriyorsun, 30-40 liralık cam takınca kullanasın gelmiyor. Şahsen benim öyle. Benim yaşadığım en büyük sorun parmak izi bırakması, onu da mat takarak çözebiliyorsun ama o da görüntüyü bozuyor. En iyisi jelatin çekmek.
Bende cok dikkatli olmaya calisirim boyle bir huyum var yeni telefon aldim mi. Ama karar verdim eger tekrar Samsung alirsam (S8) -ki bunun ekranin her tarafi Edge olacakmis diyorlar, ozaman daha ekran koruyucu almayacam zaten artik yeni ekranlar da cok kuvvetli (Gorilla Glass 5).

Lenovo vibe P1 bu telefonu 2 arkadaş önerdi %10 şarjla 2 saatlik film izledim diyen oldu bataryası 5000 mah. Özellikleri çok yüksek olmayabilir(yinede fena değil)ama bataryası müthiş gerçekten

Son düzenleme:
P1 su 5cm kalinliktaki telefon degil mi yav.
Huawei mate serisi agir tavsiyedir.

sürekli samsung kullanmak istemiyorsan android sistemli htc huawei sony lg oneplus ve son zamanlarda zte telefonlari gayet iyi performans gösteriyor. bunlara bi de meizu ve leeco eklendi LeEco Le Max 2 X820 (4+32GB) einfach online kaufen | CECT-Shop bu telefonu bu fiyata mesela hediye ediyorlar :asd22:
LG hakkında hep olumsuz yorum gördüm şimdiye kadar arkadaşlarımda.

HTC ve Sony favorilerim diyebilirim Samsung dan sonra. Bakacağım artık.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hala android kullanan var mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Samsung yöneticileri eminim ıphone kullanıyordur. Note7 hezimeti kolay unutulmaz . :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt