Telefon Önerileri

10 gün filan oldu.

Telefon eline ulasmistir saniyorum.

Nasil begendin mi ?

Apple ve Samsung almayana yan gözle bakiyorlar sayilir :asd22:

Almadan önce fikrim degisti ve Samsung'a sadik kaldim yine. O Huawei'in ekrani cok kötü ya, cok cabuk kirleniyor yaglaniyor ve ekran bayagi kaba yüzlü falan. Iyi bir his vermiyor insana kullanirken. Ayrica Youtube da bir kac Review videolarina falan baktim performans olarak da cok kötü diyordu 1-2 hafta kullanip video yapan herifler.

Sonuc olarak Samsung Galaxy A5 aldim :encouragement:

WhatsAppı güncelledim hikaye özelliği gelmiş kişiler bölümü gitmiş naptılar güzelim programa yav.

Telefonum cortladı yeni telefon almam lazım bütçem max 1800 falan ne önerirsiniz ?

p2 ve xiaomi mi5s arasında kaldım.

Oda müthiş telefon reis gerçekten Ram Ekran Kamera Chipset olarak P2'den önde
P2'de daha sağlam batarya performansı olarak zaten tak arabanı götürür

Yoksa aralarında çok fazla bir fark yok görünüşleri bile benziyor birbirine reis

p2 ve xiaomi mi5s arasında kaldım.
mi5s modelinin islemcisi saglam. lenovo zuk z2 ve motorola moto z force bu ikisini de öneririm. bu 3ünden birini al. p2nin islemcisi zayif, batarya saglam olabilir ama bu tek basina yetmez. cok zayif bir islemci kullanmislar.

Öncelikle Nokia Lumia serisi, HTC Windows Phone ve Microsoft telefonlara sakın bulaşmayın. Hatta aramızda hukukçu varsa, ortak dava açabiliriz Nokia ve Microsoft'a.

Bu adamlar 2013 yılında milyonlarca insanı dolandırıp kandırdılar. Ne mi yaptılar?

- Windows Phone 2-3 sene içinde en çok kullanılan işletim sistemi olacak diye garanti verdiler.

- Windows Phone market olarak en zengin içeriğe sahip olacak dediler.

- Windows Phone'de olmayan uygulama olmayacak dediler.

2014 yılında bu laflara güvenip aldık.

2017 ilk çeyreğini bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde; Instagram hala beta ve hatalı. DM'de yok. Swarm hala beta vâri ve hatalı, atıyor ve takılıyor. Whatsapp'da mp3 yollanmıyor, Whatsapp ilk kurulduğunda SMS + Sesli arama ile kod istiyorum seçenekleri yok, sadece SMS seçeneği var. Neredeyse hiç bir banka uygulaması yok. Mackolik ve sahadan beta sürüm. Snapchat hiç yok. Kısaca rezalet ötesi.

Bu cihazları almayı düşünenler veya yeni çıkan Nokia almayı düşünenlere Allah akıl ve fikir versin.

Gelelim diğer cihazlara;

Sony Türkiye'de kesinlikle alınmaz. Sizi KVK ve Teleservice isimli 2 tane çakal firmanın önüne atıyorlar. Telefon 3 defa üst üste bozulsa bile Sony müşteri hizmetleri bizlik bir durum yok diyerek müşteriyi takmıyor, işimiz satana kadar diyor. Türkiye'ye özel 8GB dahili bellekli telefon getirip satıyorlar hala ve telefon 7GB dolu hafıza ile geliyor, kısaca telefon hiç bir işinize yaramıyor.

Samsung sene de 1453 tane model çıkarıyor ve 3GB ram koydum dediği telefonları 512MB RAM'li telefonların hızında çalışıyor. Ekran kontrastını ve parlaklığını iyi ayarlayıp müşterileri kandırmaktan başka bir halta yaramazlar. A7 2017 diye uydurma bir cihaz yapmışlar 2100TL istiyor. aslşdkalşskdlşaskdlşaskşlasd

Geçen sene 1900TL'ye satılan Note 5 şuan 2700TL :D

Kısaca arkadaşlar piyasada ahlaklı tek bir firma var. Apple

Teknik servisi ve müşteri hizmetleri harika.

Türkiye'den almadığınız sürece sıkıntı yok.

ABD'ye günübirlik tatile gidip yemek yiyip gelerek İphone 7'yi Türkiye'den daha ucuza mâl etmeniz mümkündür saygılar...

[h=4]Huawei Mate 8 nasıl[/h]

Reis oda diğer ikisine göre biraz daha kaba oturaklı bir telefon bazı efsane özellikleri var işlemcisi filan ölüm makinesi gibi hani üst performans beklentin varsa kesinlikle canavar gibi iş yapar
Ama 4000 mAh batarya olmasına rağmen şarj performansı öyle çok üst düzey değil birde çözünürlük çok üst düzey değil telefonda
Yoksa performans olarak ufak bilgisayar gibi bir şey

Reis oda diğer ikisine göre biraz daha kaba oturaklı bir telefon bazı efsane özellikleri var işlemcisi filan ölüm makinesi gibi hani üst performans beklentin varsa kesinlikle canavar gibi iş yapar
Ama 4000 mAh batarya olmasına rağmen şarj performansı öyle çok üst düzey değil birde çözünürlük çok üst düzey değil telefonda
Yoksa performans olarak ufak bilgisayar gibi bir şey
2000 liraya sen olsan hangisini alırdın ?

İphone 6'da dahil.

bende yeni huawei mate 8 sipariş ettim. fiyat özellik bakımından alınacak en iyi telefonlardan birtanesi kesinlikle

Geri
Üst Alt