Telefon Önerileri

Mediamrkt fena kazıklıyor demek ki. Mate 9 her yerde 2900TL Media ise 3400TL'ye satıyordu geçen baktığımda.

Mate 8 bence de özellik ve tip olarak harika ama teknik destek ve satış sonrası destekleri nasıl, Türkiye'de garantisine kim bakıyor acaba?

Öncelikle Nokia Lumia serisi, HTC Windows Phone ve Microsoft telefonlara sakın bulaşmayın. Hatta aramızda hukukçu varsa, ortak dava açabiliriz Nokia ve Microsoft'a.

Bu adamlar 2013 yılında milyonlarca insanı dolandırıp kandırdılar. Ne mi yaptılar?

- Windows Phone 2-3 sene içinde en çok kullanılan işletim sistemi olacak diye garanti verdiler.

- Windows Phone market olarak en zengin içeriğe sahip olacak dediler.

- Windows Phone'de olmayan uygulama olmayacak dediler.

2014 yılında bu laflara güvenip aldık.

2017 ilk çeyreğini bitirmek üzere olduğumuz şu günlerde; Instagram hala beta ve hatalı. DM'de yok. Swarm hala beta vâri ve hatalı, atıyor ve takılıyor. Whatsapp'da mp3 yollanmıyor, Whatsapp ilk kurulduğunda SMS + Sesli arama ile kod istiyorum seçenekleri yok, sadece SMS seçeneği var. Neredeyse hiç bir banka uygulaması yok. Mackolik ve sahadan beta sürüm. Snapchat hiç yok. Kısaca rezalet ötesi.

Bu cihazları almayı düşünenler veya yeni çıkan Nokia almayı düşünenlere Allah akıl ve fikir versin.

Gelelim diğer cihazlara;

Sony Türkiye'de kesinlikle alınmaz. Sizi KVK ve Teleservice isimli 2 tane çakal firmanın önüne atıyorlar. Telefon 3 defa üst üste bozulsa bile Sony müşteri hizmetleri bizlik bir durum yok diyerek müşteriyi takmıyor, işimiz satana kadar diyor. Türkiye'ye özel 8GB dahili bellekli telefon getirip satıyorlar hala ve telefon 7GB dolu hafıza ile geliyor, kısaca telefon hiç bir işinize yaramıyor.

Samsung sene de 1453 tane model çıkarıyor ve 3GB ram koydum dediği telefonları 512MB RAM'li telefonların hızında çalışıyor. Ekran kontrastını ve parlaklığını iyi ayarlayıp müşterileri kandırmaktan başka bir halta yaramazlar. A7 2017 diye uydurma bir cihaz yapmışlar 2100TL istiyor. aslşdkalşskdlşaskdlşaskşlasd

Geçen sene 1900TL'ye satılan Note 5 şuan 2700TL :D

Kısaca arkadaşlar piyasada ahlaklı tek bir firma var. Apple

Teknik servisi ve müşteri hizmetleri harika.

Türkiye'den almadığınız sürece sıkıntı yok.

ABD'ye günübirlik tatile gidip yemek yiyip gelerek İphone 7'yi Türkiye'den daha ucuza mâl etmeniz mümkündür saygılar...

Mantıklı bir açıklama olmuş.
Katılıyorum mesala bir Iphone 7 ve bir samsung s8 alın üç sene kullanın üç sene sonra satışa çıkarın karşılaştırın. Dağlar kadar fark var geri satışta apple altın gibi 5s çıkalı 4 sene oldu fiyatı daha 300€. O dönem samsung s4 u çıkarmıştı fiyatı şuan 125€ sıfırı. Samsungun iki sene sonra çıkardığı S6 ile 5s aynı fiyatlarda şuan. Lg si de aynı huwaei sida hepsi de aynı lg g5 sıfır 330€.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Mantıklı bir açıklama olmuş.
Katılıyorum mesala bir Iphone 7 ve bir samsung s8 alın üç sene kullanın üç sene sonra satışa çıkarın karşılaştırın. Dağlar kadar fark var geri satışta apple altın gibi 5s çıkalı 4 sene oldu fiyatı daha 300€. O dönem samsung s4 u çıkarmıştı fiyatı şuan 125€ sıfırı. Samsungun iki sene sonra çıkardığı S6 ile 5s aynı fiyatlarda şuan. Lg si de aynı huwaei sida hepsi de aynı lg g5 sıfır 330€.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

LG bence mobil işinde en sönük firma zaten. Hiç yaratıcı değiller ve tasarımları da kötü ve en çok arıza veren markalardan.

Sony iyiydi ama ben çok sorun yaşadım ve Sony destek kesinlikle yardımcı olmuyor satış sonrası. Sony android'ler içinde en hızlı cihaz ve kameraları da harikaya yakın. Ama arıza sorunu var ve Sony malının arkasında durmuyor. Ayrıca hala orta segment ve üst segmentte 16GB dahili hafıza ısrarları sonlarını getirecek. 2015'de 8GB dahili hafızalı telefon satmak gibi bir rezillik yapmışlıkları da var.

Günümüzde 32GB bile bence giriş seviyesinin altında. Android zaten kafadan 7GB yer kaplıyor gereksiz firma uygulamaları ile birlikte.

64GB ile çıkış yapan firma benim için candır.

16GB ile 64GB arasında 1$ bile maliyet yok fabrikaya.

Mate 8 ve Mate 9 aslında mantık olarak Samsung S8'den bile iyi bir telefon veya aynı diyelim.

Batarya olarak daha iyi. Ekran büyüklüğü daha büyük. Kasa ekran oranı yakın sayılır. Kamera zaten millet MP'ye bakarak aldığı için çok dert yok.

Sadece 368 ppi çözünürlük baya düşük. Artık 2016-2017 yılında 450ppi altı ekran almamak lazım.

Artık kazıklanmasın kimse, S8 ve 7 alana kadar gidin Mate 8 alın yarı yarıya fiyat farkı var. İkisi de aynı işi yapıyor.

Mate 8 ve Mate 9 aslında mantık olarak Samsung S8'den bile iyi bir telefon veya aynı diyelim.

Batarya olarak daha iyi. Ekran büyüklüğü daha büyük. Kasa ekran oranı yakın sayılır. Kamera zaten millet MP'ye bakarak aldığı için çok dert yok.

Sadece 368 ppi çözünürlük baya düşük. Artık 2016-2017 yılında 450ppi altı ekran almamak lazım.

Artık kazıklanmasın kimse, S8 ve 7 alana kadar gidin Mate 8 alın yarı yarıya fiyat farkı var. İkisi de aynı işi yapıyor.

HTC U Ultra Almanya'ya geleli 2 ay oldu. Baktim Türkiye'de hala yok. Niye acaba?

HTC U Ultra Almanya'ya geleli 2 ay oldu. Baktim Türkiye'de hala yok. Niye acaba?

HTC Türkiye'de tutmayan bir telefon.

Çünkü tasarım olarak çakma 30$'lık Çin telefonlarına benziyor ve Türkiye'de fahiş fiyata satılıyor kimse almaz.

bu ram dediğiniz işlemci hızı değil mi , youtube da bir çok test izledim hemen hemen apple ve samsung üst modelleri birbirine yakın. samsung niye bu kadar yerin dibine sokuluyor anlamadım. piyasada apple ile beraber en iyi ekran kalitesine sahip telefon ki bence super amoledler en iyi ekran teknolojisi

apple a o kadar para bayılıp 4.7 inc ekran kullanmak istemem şahsen.

HTC Türkiye'de tutmayan bir telefon.

Çünkü tasarım olarak çakma 30$'lık Çin telefonlarına benziyor ve Türkiye'de fahiş fiyata satılıyor kimse almaz.

Türkiye'de fahis fiyata satilmayan sey yok ki. Ben burada aldigim HTC 10'u Türkiye'de almak icin 6 ay calismam lazim. Burada 1 ay calisip aldim.

Fiyat ve kalite olarak S7'den asagi kalir yani kesinlikle yok. Bu iki telefonda en can SIKICI olay 3000mh üstüne cikmamalaridir.

bu ram dediğiniz işlemci hızı değil mi , youtube da bir çok test izledim hemen hemen apple ve samsung üst modelleri birbirine yakın. samsung niye bu kadar yerin dibine sokuluyor anlamadım. piyasada apple ile beraber en iyi ekran kalitesine sahip telefon ki bence super amoledler en iyi ekran teknolojisi

apple a o kadar para bayılıp 4.7 inc ekran kullanmak istemem şahsen.

android bir süre sonra ben gitmem abi demeye başlıyor,bu yüzden

Sony için THH'ye gidip para iadesi alacağım da 1500-1600 bandında ne alınır sizce?

Sony X aslında o fiyata en iyi cihaz gibi de tekrar Sony alır mıyım bilmiyorum.

xiaomi mi5 tavsiyedir ancak arayüzü biraz farklı olduğu için araştırma isteyebilir. Lakin güzel telefon.

ZTE Axen 7 nasıl sizce? Telefonun özelliklerini sormuyorum, ZTE nasıl alınır mı Türkiye şartlarında?

Aslında en dikkatimi çeken Mate 8 o da olabilir.

Geri
Üst Alt