Telefon Önerileri

Mi5 kullanıyorum memnunum. Garanti delta, çok ümitli değilim. Umarım iş düşmez. Resmi distribütörler de başarılı değil maalesef.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

iphone 5 i sıfır güvenilir alabileceğim bi yer yokmu yaw

5s bile 1600,iphone 5i gittigidiyorda falan gördüm 800 lira ama güvenmiyorum teşhir yada 2.el çıkıyo

iphone 5 i sıfır güvenilir alabileceğim bi yer yokmu yaw

5s bile 1600,iphone 5i gittigidiyorda falan gördüm 800 lira ama güvenmiyorum teşhir yada 2.el çıkıyo

Sıfırı zor bulunur artık ve 900-1000TL edecek bir cihaz değil.

400TL'den fazla etmez günümüzde sıfırı.

Sıfırı zor bulunur artık ve 900-1000TL edecek bir cihaz değil.

400TL'den fazla etmez günümüzde sıfırı.

ben kullanıyodumda bozuldu tekrar aynı telefonu kullanmak istiyorum

5s e baktım 1600 o parada fazla bence öyle şöyle 2binlik 3 binlik bi telefon alıyım kafasındada değilim

büyük telefon sevmiyorum böyle tablet gibi

iphoneun boyutu çok iyi ve kullanmaktan keyif aldığım bi telefondu

ne önerirsin 1000 liraya böyle tablet gibi büyük olmayan

huawei gr3 nasıl varmı bi fikrin

ben kullanıyodumda bozuldu tekrar aynı telefonu kullanmak istiyorum

5s e baktım 1600 o parada fazla bence öyle şöyle 2binlik 3 binlik bi telefon alıyım kafasındada değilim

büyük telefon sevmiyorum böyle tablet gibi

iphoneun boyutu çok iyi ve kullanmaktan keyif aldığım bi telefondu

ne önerirsin 1000 liraya böyle tablet gibi büyük olmayan

huawei gr3 nasıl varmı bi fikrin

O paraya en iyisi bu

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a3-2016-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMA310-S

Ama ben şahsen almam orası ayrı.

Yaklaşık 2.5 yıldan beri LG G3 kullandım şarj konusu hariç memnundum diyebilirim. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım ama en sonunda ekran kararma sorunu ortaya çıktı. İçine kağıt yerleştirerek 1-2 hafta idare ettim ama şimdi tamamen gitti.

Boyutu 5.5 inç ve üzeri önerebileceğiniz android telefon var mı ?

Sony XA1 Ultra çıktı, özellikleri fena değil. Ancak Türkiye'de klasik kazıklama mantığı fiyatıyla satışıa çıkardılar. Ederinin 400TL yukarısına satıyorlar şuan. 1850-1900TL'den giriş yaptı. 1500-1600'leri görmeden satışları çok düşük olacaktır.

Hayır neden kazıklama derdi duyuyorlar onu anlamıyorum, bu fiyata günde 2 tane satana kadar gerçek değerleri 1500-1600TL'den satıp günde 10 tane satmayı neden istemezler ilginç.

1500 lira civarlarında bir telefon almayı düşünüyorum. lg g4 almayı düşünüyorum. bu civarlarda önerebiliceğiniz. lg g4'ten iyidir dediğiniz telefon var mı. Şarj açısından iyi olursa daha iyi olur renkdaşlar

1500 lira civarlarında bir telefon almayı düşünüyorum. lg g4 almayı düşünüyorum. bu civarlarda önerebiliceğiniz. lg g4'ten iyidir dediğiniz telefon var mı. Şarj açısından iyi olursa daha iyi olur renkdaşlar

Huawei P10 Lite.
3000 mAh şarj yeter bence.
Bütçenede uygun.
G4'lerde baya bootloop oluyor tavsiye etmem.

P9 Gscimbom Mobile

Sony XA1 Ultra çıktı, özellikleri fena değil. Ancak Türkiye'de klasik kazıklama mantığı fiyatıyla satışıa çıkardılar. Ederinin 400TL yukarısına satıyorlar şuan. 1850-1900TL'den giriş yaptı. 1500-1600'leri görmeden satışları çok düşük olacaktır.

Hayır neden kazıklama derdi duyuyorlar onu anlamıyorum, bu fiyata günde 2 tane satana kadar gerçek değerleri 1500-1600TL'den satıp günde 10 tane satmayı neden istemezler ilginç.

iyiymiş bu telefon

Geri
Üst Alt