- 27 Ocak 2010
- 139.561
- 105.915
- 5.648
Samsung Galaxy A52 - Realme 7 Pro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sentetik testte 8 saat çıkmış şarjıPoco F3
Aşk yaşıyoruz
Hocam ben de alışamamıştım başta da, sonradan insan bağımlısı oluyor namussuzun. Her an çıkarıp bir iki el atabiliyorsun ya, o yönü çok güzel.Mobile hiç denemedim, PCde 3 sene boyunca bilfiil şehrimdeki hakim savcı eczacı öğretmen kim varsa her hafta koca koca adamlar internet cafeye gittik cod içinPandemide ara verdik, şimdi nostalji yapıp pokemon Goya sardım. Ondan önce de Sniper 3D gibi eğlencelik oyunlar oynuyordum
Malum dersler bitti, okulda boş oturuyoruz. FPS oyunları telefonda ve playstation vb makinalarda beceremiyorum. illa A4 tech mouse olacak. Halbuki, atari nesliyiz, playstation nesliyiz ama FPS hiç onyamayınca konsolda garip geliyor.
Soran arkadaşa bir not, eşim iphone 11 aldı aynı dönem, bendeki telefonla sürekli değiştirmek istiyor. Benim elime alasım gelmiyor iphone'u. Değişirsek satar note 10 pro alırım![]()

Gayet iyi. Canavar gibi. Tüm gün kullansan bile bataryasi saglam oldugundan yari yolda birakmiyor. Pop-up kamera oldugundan ekran %100 yani. Kamerayi cok kullanmiyorum ama daha önce kullandigim telefonlara göre daha iyi. Asiri günes isigi disinda zorlanmiyor, ekran iyi. Tabi ben Almanya'da 256GB versiyonu kampanyali fiyat 400 euroya almistim. Islemcisi zaten en iyisi. 256GB doldur doldur bitmiyorNasıl memnun musun? Fiyatına değer mi? Ben şahsen öne kameranın açılır kapanır olmasından dolayı birde işlemcisinden dolayı uzun süreli kullanımı sağlar diye kendisini düşünüyordum. Sorunu falan var mı?
İnsan gibi kullanırsan 1,5 gün. Çok fazla sosyal medya vs bakarsam ve 3-4 el en yüksek ayarda pubg atarsam günü kurtarıyor anca. Ama ön kamera ve yazılım hariç bir eksiği yok. Yazılıma da alışıyo insan. Bu arada apple dan geçtiğimi söyleyeyim.Hocam sentetik testte 8 saat çıkmış şarjı
F2 Pro da 21 saat mesela bu değer
Sizin F3 pratikte kaç saat gidiyor acaba
Hocam ben de alışamamıştım başta da, sonradan insan bağımlısı oluyor namussuzun. Her an çıkarıp bir iki el atabiliyorsun ya, o yönü çok güzel.
İlk başlarda kesinlikle ızdırap ama sonra alışıyor insan.
Yani resmen Cod Mobile için telefon alıyorum şu an.![]()
Mate 10 lite beni huaweiden soğuttu ya. Ciddi anlamda nefret ediyorum markadan. Hala Android 8 de telefon. Ekran problemi de var. İllallah ettim. Realme 7 pronun ekranı 120hz olsa hemen onu almak istiyorum 37 dakikada %100 şarj benim işime acayip yarar diye düşünüyorumXiamoi note 10 pro gercekten iyi telefon ama yazilim tarafinda xiaomi eksikleri var bunlari bilerek alacaksan sıkıntı yok ben huawei kullaniyorum yazilimsal tek bir sorunu bile yok google servisleri kendim kurdum yazilim haric guzel telefon
Mate 10 cok eski bir cihaz huawei biraktigin yerde degilMate 10 lite beni huaweiden soğuttu ya. Ciddi anlamda nefret ediyorum markadan. Hala Android 8 de telefon. Ekran problemi de var. İllallah ettim. Realme 7 pronun ekranı 120hz olsa hemen onu almak istiyorum 37 dakikada %100 şarj benim işime acayip yarar diye düşünüyorum
çağ dışıAyfon se 2020
Epıl heytır!!!çağ dışı