Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

helal olsun gökmen başka birşey demiyorum.

bülente bozuldum şuan, çıkıp bu velet ne benim ismimi ne Galatasaray'ın ismini kullanmasın demeliydi

kaptanın ne zaman çıkıpta Galatasaray hakkında veya futbolcusu veya yöneticisi hakkında tek kelime söylediğini gördün. Ne zaman rakip hakkında en ufak birşey konuşmuş.

Galatasaraylılık budur zaten.

Bu gun Arda ispanyadaki hayati ile gundeme oturamiyor.Amma Oynadigi klube sallayinca mansete oturuyor.

bülent kaptan konuşmak istemiyorum demiş bu konuda bağlanmak istememiş.

dunku mactan sonra sormuslar

Ben asmisim oyle olaylari dedi yani cevap vermem.Telegolede baglanmayacam demis.

Bak belkide Bulent Korkmazada haksilik edilmisdir kesin ve net

Bunu kabul ediyorum Ardayada haksilik edilmisdir belkede bunu kabul ediyorum.

Amma mesala ben hic birine haksilik etmedim

Amma bende Galatasarayi seviyorum Galatasaray tarafatriyim

simdi Arda boyle konusarak bana haksizlik etmiyormu?

Arkadaşım eğri oturup doğru konuşalım,buraya gelen 1000 kişiden ancak 50 tanesi İspanya Ligi haberlerine bakar.Tabiki nöbetten ibaret değil ama,önceliğimiz herzaman için Galatasaray'dır.

Ben tekrardan özür dilerim,konuyu bulamadığım için buda benim sana tavsiyem olsun! Değerli zamanını bu forum için ayıran tüm yönetici arkadaşlarada teşekkür ederim.

İspanya ligi değil, sadece üst bölümdeki yeni mesajlar butonuna basarsan en önemli, konuşulan son konular direk karşına gelir.

bülente bozuldum şuan, çıkıp bu velet ne benim ismimi ne Galatasaray'ın ismini kullanmasın demeliydi

kusura bakma

daha yasin 22 amma Bulene bozuldum yaziyorsun.

Birincisi Bulent degil Buyuk Kaptan Cesur Yurek Bulent Korkmaz dir.

Sonrada cikip ardani elestirmesini bekliyorsan eger sende arda kafada birisindir demek

bu sozlerini yasina veriyorum.

Arkadaşım eğri oturup doğru konuşalım,buraya gelen 1000 kişiden ancak 50 tanesi İspanya Ligi haberlerine bakar.Tabiki nöbetten ibaret değil ama,önceliğimiz herzaman için Galatasaray'dır.

Ben tekrardan özür dilerim,konuyu bulamadığım için buda benim sana tavsiyem olsun! Değerli zamanını bu forum için ayıran tüm yönetici arkadaşlarada teşekkür ederim.

Konunun esas amaci atletico macinda ardanin siyah bant takmasi ve lefterle ilgili aciklamasi.. Adam ispanyada oynuyor.. bu basligi gidip transfer bolumune mi acacagiz illa ki.. her konunun yeri ayri. ilgili bolumde olmali.

Senin burada yapmis oldugun telegolde gordugun aradan zaman gecmis bir konuyu tekrar acmak istemen ve ben de onu ZATEN VAR OLAN konu ile birlestirmem. biz burada suclu isek evet sucluyuz..

Konuyu uzatmanin anlami yok.. Bende sana yeni mesajlar bolumunu kullanmani tavsiye ederim. o zaman butun foruma hakim olursun

bu çoçuk şimdi çıkıp ben Galatasaraylıyım felan diye saçmalarsa

küfür ederim.

Ali dürüst baglaniyor

gökmen: fatih terim aslında ardayı felan istemiyordu.

o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!

arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.

arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.

erman süper konuştu.

ilerde fenere gelirim diye yerini yapıyo dedi.Helal lan erman.Helal olsun.Müthiş tespit.

Ulan arda..ulan arda...

Bülent Korkmaz ne yapsın şimdi çıkıp Galatasaray'ı mı kötülesin Galatasaray'ın eski kaptanına mı laf söylesin. Zaten Arda yaptı yapacağını bitirdi kendini. Büyük Kaptan'ın birşey yapmaması konuşmaması en doğrusu. Biz taraftar olarak onu başımızın üstünde gezdiririz ölene kadar. Arda nerelerde gezecek acaba bu günden sonra...

o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!

arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.

arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.

Öyle aktarılmıyor. İnsanlar da salak değil, biz de defalarca dinledik. Bu kulüp lafını üstüne basa basa defalarca dedi ve bu kaydı dinleyene kadar kendisini seven ve savunan biri olarak kendinden iğrendirdi..

Ali Durust baglanirsa tum studyoya ayari verir

Helal olsun Bülent kaptana,Suat'a.

Arda adam olmadığını her geçen gün ispat ediyor,haysiyet yoksunu yaratık.

Herşey iyi hoş senin için anladım da şunu da bir anlatsana hocam "Lefter'e gösterilen vefayı övdükten sonra durduk yerde bu kulüp dediği Galatasaray'ımızı yermeye başlaması" ne anlama geliyor senin için. Ben şunu anlarım "Galatasaray, Fener kadar olamadı, değerlerine sahip çıkamıyor, kaptanlarına sahip çıkmıyor" Bunu söylemek Arda'ya düşer mi sence... Gemiyi ilk terkeden fareler gibi kaçan Arda'ya?..

erman

ardanın mutsuzluğu Galatasarayın başarılı olmasından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt