Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Erman: Galatasarayın başarılı olması ardayı çok sinirlendiriyor.

Öyle aktarılmıyor. İnsanlar da salak değil, biz de defalarca dinledik. Bu kulüp lafını üstüne basa basa defalarca dedi ve bu kaydı dinleyene kadar kendisini seven ve savunan biri olarak kendinden iğrendirdi..

kesinlikle katılıyorum.çok net küçümseme düzeyinde bu kulüp dedi.Zaten Galatasaraylı değilmiş.Bu şahsın bu durumunu da anlamış olduk.

Madridde de kalabilir,ileride fenere de gelebilir.Damla şeyime takmam.Onun karakterine bu takımlar yakışır zaten..

Ne ayari verecek sahin kardes adamlar dogru konusuyor

o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!

arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.

arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.

Ilk basdan yazdim bu Showmenlere olay cikardi iste

Bunlar hep bel alti vuruyorlardi Ardaya

Simdi onlari hakli cikardi

Galatasaray icin soyledigi laflari sindiremiyorum

Benim belki maddi acidan bir katkim olmamisdir(bir kac urun almisim o kadar) amma menaevi acidan yaptiklarimi helal etmiyorum Ardaya

erman toroglu: "Arda'nin mutlu olduguna inanmiyorum. Mutlu olan insan, durup dururken Mutluyum demez. Arda'nin Mutzsuzlugunun sebebi de Galatasaray'in su an ki basarisi."

Helal olsun Toroglu.

Hani kapatiyorlardi bu konuyu yarim saattir konusuyorlar :)

Yalnız telegoldekilerde acaip birikmiş ha böyle bi program beklemiyodum açıkçası.. :D

milli takımda Türk insanın nefret ettiği isimler var.

bazı oyuncuları istemiyorum milli takımda. milli takım herkesi bağlar.

erman diyor.

o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!

arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.

arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.

osman kardes, sorun o kulüp bu kulüp demesi degil bence. Her ciktigi Program da bize sallamasi asil sorun.

Afedersin ama kari gibi cene var arda da. Bi de durmadan burada cok mutluyum, burasi söyle burasi böyle. Ulan Mutluysan mutlusun, birak da baskalari senin mutlu oldugunu söylesin. Durmadan Mutluyum demen bile mutsuz oldugunun bir göstergesi.

kusura bakma

daha yasin 22 amma Bulene bozuldum yaziyorsun.

Birincisi Bulent degil Buyuk Kaptan Cesur Yurek Bulent Korkmaz dir.

Sonrada cikip ardani elestirmesini bekliyorsan eger sende arda kafada birisindir demek

bu sozlerini yasina veriyorum.

birincisi bu işler hitapla olmuyor, sokakta görsem bülent diyecek halim yok, ikincisi senin yaşın bana herhangi bir tavsiye vermene elverişli değil bırak başkaları versin. sen belki henüz daha Galatasaray'la uzaktan yakından alakan yokken ben 11 yaşımda babamın elinden tutmuş kopenhagda kırık omzuyla onu izliyordum. akıl yaşta değil baştadır diye binlerce o tarz atasözümüz var 26 yaşına gelen bir insanın bunları bilmesi gerek kusura bakma.

ardani derken?

benim ardam?

kimseyi eleştirsin demiyorum arkadaş, çıkıp benden 15 yaş küçük bir insan benim adımı ağzına almasın, ben kendi düşüncelerimi söylecek kapasitedeyim diyecek bitecek, nokta.

birincisi bu işler hitapla olmuyor, sokakta görsem bülent diyecek halim yok, ikincisi senin yaşın bana herhangi bir tavsiye vermene elverişli değil bırak başkaları versin. sen belki henüz daha Galatasaray'la uzaktan yakından alakan yokken ben 11 yaşımda babamın elinden tutmuş kopenhagda kırık omzuyla onu izliyordum. akıl yaşta değil baştadır diye binlerce o tarz atasözümüz var 26 yaşına gelen bir insanın bunları bilmesi gerek kusura bakma.

ardani derken?

benim ardam?

kimseyi eleştirsin demiyorum arkadaş, çıkıp benden 15 yaş küçük bir insan benim adımı ağzına almasın, ben kendi düşüncelerimi söylecek kapasitedeyim diyecek bitecek, nokta.

bülent kaptan ne zamandır biri hakkında konuşmuşta şimdi konuşacak ki konuşulacak adam adam değil bi kere.

Beyler erman son ne dedi, duyamadım..

bülent kaptan ne zamandır biri hakkında konuşmuşta şimdi konuşacak ki konuşulacak adam adam değil bi kere.

anlatamıyorum galiba, diyecek ki ben konuşmuyorum, kimse benim hakkımda da konuşmasın, birisine ayar versin diyen yok, o kalitesizlikte olmadığını herkes biliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt