Refik Arkın
Tecrübeli Üye
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Erman: Galatasarayın başarılı olması ardayı çok sinirlendiriyor.
Erman: Galatasarayın başarılı olması ardayı çok sinirlendiriyor.
Öyle aktarılmıyor. İnsanlar da salak değil, biz de defalarca dinledik. Bu kulüp lafını üstüne basa basa defalarca dedi ve bu kaydı dinleyene kadar kendisini seven ve savunan biri olarak kendinden iğrendirdi..
o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!
arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.
arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.

Hani kapatiyorlardi bu konuyu yarim saattir konusuyorlar![]()
Ne ayari verecek sahin kardes adamlar dogru konusuyor
o videoyu iki defa izledim sonra telegolde konuşulanları izliyorum birazda forumu okudum.tek kelime söyleyebilirim: yazık!
arda turana yazık ediliyor evet.adam o konuşmada bu kulüpte derken anlatımın gereği GSARAY demedi.bahsettiği konu türk futbolunda ve insanımızdaki vefa duygusuydu.bülent korkmaza yemek verilmediği bir gerçek malesef.
arda medyanın büyük bir kumpasıyla karşı karşıya bırakılıyor.adamın 2 defa bu kulüp dediği açıkken ısrar o kulüp yazıyorlar.sanki ağzına almak istemezmiş gibi izleyiciye aktarılıyor.bir GSARAYlı olarak değil insan olarak izleyin videoyu.söyledikleriyle bu tepkiler çok dengesiz.
kusura bakma
daha yasin 22 amma Bulene bozuldum yaziyorsun.
Birincisi Bulent degil Buyuk Kaptan Cesur Yurek Bulent Korkmaz dir.
Sonrada cikip ardani elestirmesini bekliyorsan eger sende arda kafada birisindir demek
bu sozlerini yasina veriyorum.
Bak soyluyorum baglanirsa o studyodakilarada ayari verir
Studyodakilarda sutten cikmis ak kasik degil
Su an bunlar gecmisdeki acilarini cikariyorlar
ermana bakbirincisi bu işler hitapla olmuyor, sokakta görsem bülent diyecek halim yok, ikincisi senin yaşın bana herhangi bir tavsiye vermene elverişli değil bırak başkaları versin. sen belki henüz daha Galatasaray'la uzaktan yakından alakan yokken ben 11 yaşımda babamın elinden tutmuş kopenhagda kırık omzuyla onu izliyordum. akıl yaşta değil baştadır diye binlerce o tarz atasözümüz var 26 yaşına gelen bir insanın bunları bilmesi gerek kusura bakma.
ardani derken?
benim ardam?
kimseyi eleştirsin demiyorum arkadaş, çıkıp benden 15 yaş küçük bir insan benim adımı ağzına almasın, ben kendi düşüncelerimi söylecek kapasitedeyim diyecek bitecek, nokta.
Ayar mı verir? Yuhh yani.. Hangi yüzle? O kadar da yüzsüz olduğunu sanmıyorum.
bülent kaptan ne zamandır biri hakkında konuşmuşta şimdi konuşacak ki konuşulacak adam adam değil bi kere.
evet Ali Durust baglanirsa o studyodakilara ayar verirdi