Doğan Erginakın
Cezalı
- 16 Şubat 2009
- 22.923
- 0
- 1.396
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
profiline girersen anlarsin ama
Anlamadım birşey.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlamadım birşey.![]()
UEFA bu yargıyı beklicez oyununu bozar
UEFA bu yargıyı beklicez oyununu bozar
Bozarsa bizide bozar asıl mesele bu.Adamlar şeytanın avukatı diyorum,her şey beklenir diyorum kimse anlamıyo.Umruna değil uefa Türk futbolunu bitirmiş,bitirmemiş.Aziz tehdit ediyo içerden daha 1 milyon pislik var tek amaç küme düşürmemek.Küme düşürmeyelimde ne olursa olsun moduna geçmişler bence.
fener cas davasını geri çekerse uefa fikrini değiştirebilir.sonuçta fener ligden düşmese bile uefa en az 3 yıl ceza verir.eksi puan işine karışmam diyebilir.ama yasa bu kadar açıkken eksi puana nasıl bir kılıf bulacaklar orasını çözemedim
fener cas davasını geri çekerse uefa fikrini değiştirebilir.sonuçta fener ligden düşmese bile uefa en az 3 yıl ceza verir.eksi puan işine karışmam diyebilir.ama yasa bu kadar açıkken eksi puana nasıl bir kılıf bulacaklar orasını çözemedim
serhat ek madde olacak diyor mahkeme karari verdiginde, ynai azize 3-4 yil sonra suclu bulunursa, o zaman düser maddesi eklenecekmis, simdilik eksi puan silme cezasi söyle eksi 20-30 arasi
Oldu mahkemeyide fener ve milli takım ceza almasın diye baskı altına alıp, Azizide işten sıyıracaklar diyorsun yani.
Şafak abi bende en başından beri böyle diyordum ama işler farklı yerlere kayıyo,fener bitmek üzere Türk futbolu bitmek üzere küme düşerse tam bitecek,para babaları,rantçılar,siyasi kanadı var bu işin.Bunlar sinsi adamlar.Biz karşıyız bu olaylara diğerleri izliyo.Niye mecliste şike yasası değişti.Deminde yazdım.Pislik döndüğünde asıl baştakilere neden bi şey olmadı?Ceza verilecek olsa bin kez verilirdi.Hala kıvranıyolarsa bin türlü pislik dönüyodur.Bu iş sadece bizim karşı çıkmamızla olmaz.Adamlar avukatla görüşmüş ek madde koyacaklarmış.Avukatlarla görüşmüşler.Mesele belli oldu bence.