Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

UEFA bu yargıyı beklicez oyununu bozar

yanlız takdir ediyorum TFF ne yüzsüzmüş her yolu denediler kurtarmak için UEFA bozdukça başka yollar buldular bu çabalarını türk futbolu için sarf etselerdi şimdi çok farklı yerlerde olurduk

UEFA bu yargıyı beklicez oyununu bozar

Bozarsa bizide bozar asıl mesele bu.Adamlar şeytanın avukatı diyorum,her şey beklenir diyorum kimse anlamıyo.Umruna değil uefa Türk futbolunu bitirmiş,bitirmemiş.Aziz tehdit ediyo içerden daha 1 milyon pislik var tek amaç küme düşürmemek.Küme düşürmeyelimde ne olursa olsun moduna geçmişler bence.

Bozarsa bizide bozar asıl mesele bu.Adamlar şeytanın avukatı diyorum,her şey beklenir diyorum kimse anlamıyo.Umruna değil uefa Türk futbolunu bitirmiş,bitirmemiş.Aziz tehdit ediyo içerden daha 1 milyon pislik var tek amaç küme düşürmemek.Küme düşürmeyelimde ne olursa olsun moduna geçmişler bence.

Ali hem kulüp hem milli takımlar seviyesinde 5 sene men edilmek ne demek biliyorsun değil mi bunu kimse göze alamaz

fener cas davasını geri çekerse uefa fikrini değiştirebilir.sonuçta fener ligden düşmese bile uefa en az 3 yıl ceza verir.eksi puan işine karışmam diyebilir.ama yasa bu kadar açıkken eksi puana nasıl bir kılıf bulacaklar orasını çözemedim

yalnız ziya fener ile ilgili iyi noktalara değindi.

fenerbahçenin 6 ay sonra ne oalcağı belli değil.

fener cas davasını geri çekerse uefa fikrini değiştirebilir.sonuçta fener ligden düşmese bile uefa en az 3 yıl ceza verir.eksi puan işine karışmam diyebilir.ama yasa bu kadar açıkken eksi puana nasıl bir kılıf bulacaklar orasını çözemedim

Ek madde koyucaklarmış karara eğer mahkeme şikeye hüküm verirse küme düşürme cezası uygulanır

serhat ek madde olacak diyor mahkeme karari verdiginde, ynai azize 3-4 yil sonra suclu bulunursa, o zaman düser maddesi eklenecekmis, simdilik eksi puan silme cezasi söyle eksi 20-30 arasi

serhat ek madde olacak diyor mahkeme karari verdiginde, ynai azize 3-4 yil sonra suclu bulunursa, o zaman düser maddesi eklenecekmis, simdilik eksi puan silme cezasi söyle eksi 20-30 arasi

Oldu mahkemeyide fener ve milli takım ceza almasın diye baskı altına alıp, Azizide işten sıyıracaklar diyorsun yani.

Sion oyuncudan -36 fener 11 maçta şikeden 20 puan alırsa komik olur

Oldu mahkemeyide fener ve milli takım ceza almasın diye baskı altına alıp, Azizide işten sıyıracaklar diyorsun yani.

ben birsey demiyorum, kel serhat böyle olacak diyor telegolde.

yarin böyle bir karar cikacakmis ama yarin mi aciklanir, yoksa 26 ocakta mi, belli degil diyor

yani simdilik küme düsme yok diyor.

Şafak abi bende en başından beri böyle diyordum ama işler farklı yerlere kayıyo,fener bitmek üzere Türk futbolu bitmek üzere küme düşerse tam bitecek,para babaları,rantçılar,siyasi kanadı var bu işin.Bunlar sinsi adamlar.Biz karşıyız bu olaylara diğerleri izliyo.Niye mecliste şike yasası değişti.Deminde yazdım.Pislik döndüğünde asıl baştakilere neden bi şey olmadı?Ceza verilecek olsa bin kez verilirdi.Hala kıvranıyolarsa bin türlü pislik dönüyodur.Bu iş sadece bizim karşı çıkmamızla olmaz.Adamlar avukatla görüşmüş ek madde koyacaklarmış.Avukatlarla görüşmüşler.Mesele belli oldu bence.

abi ne olur inanmayın şu atillaya felan ya. UEFA işi tamam yazmış bide twitter'a. UEFA manavmı abi toptan malmı alıyosun adamlardan, ne anlaşması yapıcak adamlar seninle ? ne çıkarı olucak feneri kurtarsa ?

fenerıum sene de 300000 forma satıyor, tribünler her maç dolu, kombine satışlarında rekor üstüne rekor kırılıyor...

Allah Allah burada bir yanlışlık var.

Hani çok zengindi bunlar, hani onlarla kimse başa çıkamazdı.

Meğerse kıçlarına don alacak durumları yokmuş.

Serhat bir aydır saçmalıyor, son 5-6 haftadır dikkat ediyorum fener lehine konuşmak için bu adam ciddi ciddi taklalar atıyor ama söylediği iddiaların hepsi de fos oğlu fos çıktı. İnanmayın arkadaşlar... Erman reisin dedikleri dikkate alınabilir ama keltoşun dediklerine gülün geçin. Ciddiyeti bitti bu adamın benim gözümde...

Şafak abi bende en başından beri böyle diyordum ama işler farklı yerlere kayıyo,fener bitmek üzere Türk futbolu bitmek üzere küme düşerse tam bitecek,para babaları,rantçılar,siyasi kanadı var bu işin.Bunlar sinsi adamlar.Biz karşıyız bu olaylara diğerleri izliyo.Niye mecliste şike yasası değişti.Deminde yazdım.Pislik döndüğünde asıl baştakilere neden bi şey olmadı?Ceza verilecek olsa bin kez verilirdi.Hala kıvranıyolarsa bin türlü pislik dönüyodur.Bu iş sadece bizim karşı çıkmamızla olmaz.Adamlar avukatla görüşmüş ek madde koyacaklarmış.Avukatlarla görüşmüşler.Mesele belli oldu bence.

Hepimiz benzer endişeleri paylaşıyoruz aslında tek güvendiğim UEFA bu konuda yoksa haklısın nerdeyse ödül vericekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt