Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Aziz Yıldırım : Yeni kanun umurumda değil. Ne olur bilemem. Bildiğim tek şey, bir lider olarak ben yere sağlam basmak zorundayım. Beni 40 bin kişilik bir statta yargılasınlar. Belgelere dayanarak bana istediklerini sorsunlar. Ben hepsine teker teker cevap vereceğim."

metrisin havası azizeyi iyiyce bozmuş. Beyni rutubetlenmiş bunun

Ziya pisliğine bak ya Erman kupa kimseye verilmeyecek deyince evet evet diyor. Bu kadar olmaz ya TFF 'nin çaresizliği nedeniyle adamlar istedikleri gibi at koşturuyor. İyi adamlar şike yapsın şampiyonluğu etkilesinler hak eden takıma kupa verilmesin + bu adamlar ligden düşmesin. Yazık yazık...

Trabzon bu işin peşini bırakmaz diyecem onlarda göbekten bağlı yeni stadyum işleri örtülü ödenekten yardımlar çok karışık aslında ben temizim benim bağım yok diyebilicek camia kalmamış

MAA Aykut'u aramış kaleci antrenörü Murat'ın adı geçiyor onu kovun demiş 2 gün sonra kovmuşlar kaleci antrenörünü

tabi daha iddianame ortada yokken oluyor bu

vay ali sami oha başka rakip takımın kadrosunu da iletiyordur bu maa anın'da aykütçuğuna

Trabzon bu işin peşini bırakmaz diyecem onlarda göbekten bağlı yeni stadyum işleri örtülü ödenekten yardımlar çok karışık aslında ben temizim benim bağım yok diyebilicek camia kalmamış

Aynen renkdaş , bu yeni stad projelerinin bu günlerde gündeme gelmesi çok ama çok manidar ... Herkesin elini kolunu bağlamaya çalışıolar

Herkes şikeye karıştıysa geçen sezonun kupasını versinler arkadaş. Verin kupamızı. :D

Aynen renkdaş , bu yeni stad projelerinin bu günlerde gündeme gelmesi çok ama çok manidar ... Herkesin elini kolunu bağlamaya çalışıolar

Batuhan bu süreçte aklımda kalan en net şey biz gerçekten tavrımızı açık ortaya koyduğumuz dönemde spor bakanı ziyaret etti bizim başkanı o gün başkanın suratı hiç hoşuma gitmemişti zaten o dönemden sonra bizim hiç sesimiz çıkmadı diyebilirim eğer hatırlıyorsan o ziyareti başkanın surat ifadesini de hatırlarsın

ulan ne biçim ülkeyiz parası,ünü,dayısı olana başka işliyor hukuk

daha 3 yıl önce ankaraspor ligden düşürüldü şike yaptı diye şimdi söz konusu fb olunca alavare dalavare ne ararsan var

ulan ne biçim ülkeyiz parası,ünü,dayısı olana başka işliyor hukuk

daha 3 yıl önce ankaraspor ligden düşürüldü şike yaptı diye şimdi söz konusu fb olunca alavare dalavare ne ararsan var

Ankaraspor şike yüzünden düşürülmedi! Ankaragücü ile birleştirilmeye çalışıldığı için lisansı iptal edildi.

Kupa kesin olarak bize verilecek.

internetden nerde izliyebilirim.. kanalturkün resmi sayfasindan acilmiyor

Ankaraspor şike yüzünden düşürülmedi! Ankaragücü ile birleştirilmeye çalışıldığı için lisansı iptal edildi.

Hiç alakası yok Aksun Ankaraspor ve Ankaragücü yönetiminde fiziksel bağ olduğu iddiasıyla etik bulunmayarak düşürüldü hatta şöyle " Şike yapabilirler" bu çekince ile düşürüldü

ankaraspor a.ş.'nin, aynı ligde mücadele ettiği mke ankaragücü spor kulübü ile arasındaki ilişkinin, sportif rekabeti engelleyici, müsabakaların ve ligin dürüstlüğünü, kamuoyunun ligin dürüstlüğüne ilişkin algısını zedeleyecek nitelikte olması nedeniyle, tff statüsü'nün 18. ve 76. maddeleri ile kulüp tescil talimatı'nın 17. maddesine aykırılıktan dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle fdt'nin 45/1. maddesi uyarınca konuyla ilgili uluslararası kural ve kabullerde belirlenmiş olan ölçütler de dikkate alınarak takdiren bir alt lige düşürülmesine,

TFF nin resmi kararı bu

İbrahim Yazıcı fena içmiş yalnız

bursa baskani döktürüyor

bizim ve kendilerinin 58 in degismesine karsiyiz dedi

Adam sarhoş sarhoş bağlanmış telefona :o

Sese baksana

İbrahim Yazıcı'nın ayık bağlandığını hatırlamıyorum hiç adam 24 saat içiyor sanırım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt