Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Serhat'ın dediklerine bak, umarım Fenerbahçe gerçekten böyle düşünüyordur :)

başını izlemedim mevzunun , nedir şimdi olay ,

şikeden dolayı ceza vermeye kalkarsanız kasıtlı olarak kendimizi alt lige mi düşürürüz diyor bu salaklar?

Ziya ya bak hele Ziyaya

Dogru soylemis iste Ahlaksizdir simdi ki yonetimi

Ahlaklimidir?

Hatta Camiaya bile baglaya biliriz

Amma Kemal Belgin gibi insanlarda var orda

murat özaydınlı - m.ali konuşmasının 2. bölümünü vermemek için Serhat çırpındı resmen ,

önce aa evet vardı ikinci bölüm dedi , yayınlansın diye üstüne gidilince hazırlar arkadaşlar dedi

tekrar sorulunca aa oynatmadık mı biz onu diyor ,

erman özaydınlı vidyoları istedikçe , bitsin şu özaylındı mevzusu diyor

başını izlemedim mevzunun , nedir şimdi olay ,

şikeden dolayı ceza vermeye kalkarsanız kasıtlı olarak kendimizi alt lige mi düşürürüz diyor bu salaklar?

Öyle demişler, Serhat'ın iddasına göre Fenerbahçe bunu söylerken düşüncesi şuymuş------> ''Biz Bank Asyaya gideriz havuz darma dağın olur, kanallar bizim peşimizden gelir, kimse süper ligi izlemez herkes Bank Asyayı izler''

Öyle demişler, Serhat'ın iddasına göre Fenerbahçe bunu söylerken düşüncesi şuymuş------> ''Biz Bank Asyaya gideriz havuz darma dağın olur, kanallar bizim peşimizden gelir, kimse süper ligi izlemez herkes Bank Asyayı izler''

kendileri için daha kötü olur,

kendilerini kasıtlı olarak düşürdükleri vakit şikeden gelmesi gereken cezalar iptal olacak mı sanıyorlar?

şike mevzusundan alınacak ceza - puan yada düşme, artık her neyse , bu ezikler kendilerini kasıtlı olarak alt lige düşürecek bir eylemde bulunurlarsa yeni liglerinde verilmeyecek mi sanıyorlar?

---------

Bu tip insanlar eve gidip başını yastığa koydukları zaman vicdanları ile hiç muhasebe yapıyorlarmı acaba,

Veya çocuklarının ,torunlarının başını okşarken " Bugün yaptıklarımla küçüklere iyi örnek oldummu "diye soruyorlarmı...

Bu dünyanın bugünü var, yarınıda var hiç düşünmüyorlarmı acaba...

Göz göre göre yaptıkları yalan hile düzenbazlık ile dolu bu hayatları bir gün son bulup Yüce Yaradan karşısına çıktıklarında nasıl hesap vereceklerini de mi düşünmüyorlar acaba...

kendilerini kasıtlı olarak düşürdükleri vakit şikeden gelmesi gereken cezalar iptal olacak mı sanıyorlar?

şike mevzusundan alınacak ceza - puan yada düşme, artık her neyse , bu ezikler kendilerini kasıtlı olarak alt lige düşürecek bir eylemde bulunurlarsa yeni liglerinde verilmeyecek mi sanıyorlar?

Kasıtlı olarak düşme eylemine girerlerse cezası bir alt lig de değil amatör sanırım. Yemez...Ha yaptılar mı, futbol kitabını değiştirir bu omurgasızlar o başka mevzu...

---------

Bu tip insanlar eve gidip başını yastığa koydukları zaman vicdanları ile hiç muhasebe yapıyorlarmı acaba,

Veya çocuklarının ,torunlarının başını okşarken " Bugün yaptıklarımla küçüklere iyi örnek oldummu "diye soruyorlarmı...

Bu dünyanın bugünü var, yarınıda var hiç düşünmüyorlarmı acaba...

Göz göre göre yaptıkları yalan hile düzenbazlık ile dolu bu hayatları bir gün son bulup Yüce Yaradan karşısına çıktıklarında nasıl hesap vereceklerini de mi düşünmüyorlar acaba...

Onların muhasebeleri farklı. Direkt 100 Kasa Hesabını borçlandırma girişimi yapıyorlar. Vicdan hikaye...

Bende o yüzden diyorumya umarım düşünceleri budur diye :) Ayrıca Fenerbahçe Bank Asyaya gidince bütün Türkiye'nin Süper Ligi bırakıp, Bank Asyayı izleyeceği görüşü nasıl bir beynin ürünü hala çözemedim.

Kasıtlı olarak düşme eylemine girerlerse cezası bir alt lig de değil amatör sanırım. Yemez...Ha yaptılar mı, futbol kitabını değiştirir bu omurgasızlar o başka mevzu...

2 kez resmi maça çıkmazlarsa cezası bir alt lig.

diyelim ki bunu yaptılar ve alt lige düştüler ,

bu şike olayından gelecek cezaları ertelemez veya iptal etmez.

keşke böyle bir şey yapsalar. Verilecek - puan veya küme düşürme, bu ezikler bank asya dayken uygulanır artık klubün kapısına kilit vururlar.

2 kes resmi maça çıkmazlarsa cezası bir alt lig.

diyelim ki bunu yaptılar ve alt lige düştüler ,

bu şike olayından gelecek cezaları ertelemez veya iptal etmez.

keşke böyle bir şey yapsalar. Verilecek - puan veya küme düşürme bun ezikler bank asya dayken uygulanır artık klubün kapısına kilit vururlar.

Pardon ya ben takımı ligden çekme olarak algıladım.İzlemiyorum da Telegol'ü,ne konuştuklarını da bilmiyorum. Öyleyse eğer doğru neden ertelensin veya iptal edilsin ki ?! Hayır mantığı ne yani,ne yapmak istiyorlar ?! Kafayı kırmış bunlar açık ve net. Aziz Yıldırım da Metris'ten üstü kapalı tehdit ediyor : " Beni harcarsanız,fenerbahçe'yi düşürtürüm" gibisinden. Geçende mektup okumuşlardı. Rosalinda pembe dizisine döndürdüler durumu.

Ya Bu 50 yil kirli diyen beyinsizler

Ulan O zaman hic bunuda konusmayin

Bok atmayla is olmuyor

Eger 50 yilda bir sey varsa deliliynen ortaya koyarsin ispatlarsin

Kimhaksiz kazanmisa geri alinir iste

Ermaninda agzina bir laf dusmus

ulan hiyar bir sey biliyorsan cik anlat

hatta Turk Futbolu adina git suc duyrusunda bulun

Yapamiyorsa Sok yerine otur iste

Ortada 40000 sayfalik idaname delil tutuklu baskanlar

Hala karar veremiyorsunuz iste

Uefa kimmi?

Ulan ayi iste uefa koymadimi?

SL gidemedim hala agliyorsunuz

Murat Özaydınlı: Amerika'yı yıkarlar, bizi yıkamazlar.

Eminim bu Murat başka zamanlarda benim babam senin babanı döver muhabbeti de yapıyodur, herif resmen ilkokul çocuğu gibi.

Titanic için de deniyordu "Tanrı bile batıramaz", dibi boyladı... :)

uefa, kimse dusmesin istegini, nasil kabul etti halen anlamiyorum.

yani sizce fener kume dusecek.....

Serhati pis doverim ha

tam serefsiziin onde gideni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt