Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'in mallari kulüp baskanlari olmus ve kaos ortami gayet dogal. Ilk önce su salak kulüp baskanlarini temizlemek gerekiyor.

Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bu işin sonunda bütün şikecileri çıkartıp, savcıyla soruşturmayı yürüten polisleri tıkarlar içeri, olay kapanır.

Müebbetmi yoksa idamı geri mi getirsek diye tartışılıyor zaten. Umarım idam denen insanlık dışı ceza geri gelmez :sgr:

yaziklar olsun.

iddidanamede gecen takimin baskani, tff baskani olacak.

rezillik bu ya.

arkadaslar az önce Telegole AKIN=ULUÖREN konusmasini gösterdiler. AKIN diyor ki torbada para degil Ibrahim Toramanin Formasi vardi ,sonuctaBesiktas kapatni onun formasini istemem gayet normaldir dedi. bizde yuttuk tabi :) fakat o an görüntülerde baska birseye dikkat ettim ben. Torbada para degil Forma var dedi ya kurnaz!!! torbaya dikkat ettim. ayni torbadan banada GS formasi geldi bu sene. ve Alis verise gittigimdede böyle torba icinde t-shirt felan tasidim.

Allahini severseniz su torbaya bakin bu kalinlikda forma mi olur ? göz göre göre yalan konusuyor.

ibrahim_akin_yusuf_turanli_.jpg

iste-fener-i-yakan-o-itiraf-3181916_8326_300.jpg

bu altaki resimdede dikkat Forma olsa bu sekil düz durmaz alt bölgeye kayma yapar ama bu boset sabit duruyor

yusuf23423.jpg

Bjk antepten futbolcu almayı vaad etmiştir.

Antep ondan kabul etmişolabilir.

Tabata 8milyon dolar

İsmail 5,5 milyon dolar

Degil.

Tekrarliyorum. Ibrahim Kizil denen sahsiyet (!) Yildirim Demirören'e cok ama cok yakindir. Aile arasi birbirlerini cok severler. Bunun tek nedeni ise i$ ortakliklari (sakasiz i$ dünyasinda yani.. futbolda felan degil).

İbrahim Kızıl İbrahimin eşinden başka Türkiyede kimsesi yok diyor.

İbrahim izmirli. Ailesi Gaziemirde yaşıyor.

Posette Toramanin formasi mi var demis, Ibrahim akin.... muhahahaha

olamaz boyle rezillik ya.

I. Akin kendini tam rezil etmis.

arkadaslar az önce Telegole AKIN=ULUÖREN konusmasini gösterdiler. AKIN diyor ki torbada para degil Ibrahim Toramanin Formasi vardi ,sonuctaBesiktas kapatni onun formasini istemem gayet normaldir dedi. bizde yuttuk tabi :) fakat o an görüntülerde baska birseye dikkat ettim ben. Torbada para degil Forma var dedi ya kurnaz!!! torbaya dikkat ettim. ayni torbadan banada GS formasi geldi bu sene. ve Alis verise gittigimdede böyle torba icinde t-shirt felan tasidim.

Allahini severseniz su torbaya bakin bu kalinlikda forma mi olur ? göz göre göre yalan konusuyor.

ibrahim_akin_yusuf_turanli_.jpg

iste-fener-i-yakan-o-itiraf-3181916_8326_300.jpg

bu altaki resimdede dikkat Forma olsa bu sekil düz durmaz alt bölgeye kayma yapar ama bu boset sabit duruyor

yusuf23423.jpg

İbrahim Akın İbrahim Toramanla çok samimi olduğu için formasını istemiş.O torbadakiler de formaymış..

Madem Toramanla çok samimisin neden menajer aracılığıyla formayı alıyorsun. Git kendin al....

Bana çok sevdiğim bir futbolcunun forması gelecek..Ve onu poşetten çıkarmayacağım ilk geldiğinde...Ben olsam açardım.:)

Ibrahim Kizil: "Ibrahim Akin hata yapmis olabilir, genctir. Biz sahip cikmak istedik. Baktik namazinda niyazinda efendi bir cocuk"

Adam sanki camiye imam arıyor lan futbolcu alacaksın lalatz.

formayıda bir cafede buluşup alıyor ya helal olsun. aldıgı formada sanki messinin forması.

Belkide forma vardır o poşette..Ama formanın içindede paracıklar:)

:asd:erman hoca nasil da guldu..

Serhat..kulliyen yalan deyince..:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt