Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
- 3 Temmuz 2010
- 15.542
- 2
- 1.363
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Trabzon da kesinleşti Demiröreni desteklediği .
Trabzon da kesinleşti Demiröreni desteklediği .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu işin sonunda bütün şikecileri çıkartıp, savcıyla soruşturmayı yürüten polisleri tıkarlar içeri, olay kapanır.
Bjk antepten futbolcu almayı vaad etmiştir.
Antep ondan kabul etmişolabilir.
Tabata 8milyon dolar
İsmail 5,5 milyon dolar
yaziklar olsun.
iddidanamede gecen takimin baskani, tff baskani olacak.
rezillik bu ya.
Bjk antepten futbolcu almayı vaad etmiştir.
Antep ondan kabul etmişolabilir.
Tabata 8milyon dolar
İsmail 5,5 milyon dolar
arkadaslar az önce Telegole AKIN=ULUÖREN konusmasini gösterdiler. AKIN diyor ki torbada para degil Ibrahim Toramanin Formasi vardi ,sonuctaBesiktas kapatni onun formasini istemem gayet normaldir dedi. bizde yuttuk tabifakat o an görüntülerde baska birseye dikkat ettim ben. Torbada para degil Forma var dedi ya kurnaz!!! torbaya dikkat ettim. ayni torbadan banada GS formasi geldi bu sene. ve Alis verise gittigimdede böyle torba icinde t-shirt felan tasidim.
Allahini severseniz su torbaya bakin bu kalinlikda forma mi olur ? göz göre göre yalan konusuyor.
![]()
![]()
bu altaki resimdede dikkat Forma olsa bu sekil düz durmaz alt bölgeye kayma yapar ama bu boset sabit duruyor
![]()
Ibrahim Kizil: "Ibrahim Akin hata yapmis olabilir, genctir. Biz sahip cikmak istedik. Baktik namazinda niyazinda efendi bir cocuk"
Adam sanki camiye imam arıyor lan futbolcu alacaksın lalatz.
Adam sanki camiye imam arıyor lan futbolcu alacaksın lalatz.
Bana çok sevdiğim bir futbolcunun forması gelecek..Ve onu poşetten çıkarmayacağım ilk geldiğinde...Ben olsam açardım.![]()
erman hoca nasil da guldu..