Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

haftaya ts maci cok önemli ya, o maci kazanirsak, bizi kimse tutamaz

ama ne yalan yazayim, ts den cok cekiniyorum, bize evimizde cok ters gelebilecek bir takim

Bursa son haftalarda iyi de top oynuyor. Eziklerden puan alma ihtimalleri yüksek..

Büyük maçlarda iyi değiller demek istedim. Kısır oluyor maçları. O çok gol attıkları takımlar küme düşen ve seri mağlup olan takımlar. O yüzden. Eski Bursa değil dedim dikkat edersen !!! Eskisi gibi baskı kurup mağlupta olsalar gol atamıyorlar demek istedim.

Ligin basindaki Bursadan eser yok,bu sezon en büyük maclarinida kazandilar,Bursa 1 Galatasaray 0,bana göre bu sezon hakem hatasi sudur budur buzlu zemindir sezon basidir demiyecegimiz temiz yenilgimiz bursaspordur,i.b.b sezonun biliyorsun ilk maciydi antep macinda 9 kisi dograndik,bursa tamamen hakli galibiyet aldi ve bence ligin tartismasiz en iyi top oynayan takimi biziz.

Suan kadro istikrari yakaladilar az yiyorlar cok atiyorlar,sene basinda tuhaf maclar yitirmeseler suan 15 puan yukarida olurlardi,toparlandilar onlarin hala play-off umudu var trabzon hem bize hem fenere yenilir mantigiyla son maclarin hepsini almak isteyecekler,fenerinde kac mactir yenilmezlik serisi sanirim bursadan beri,bu sezon bizide deplasmanda ne kadar zorladilar hatirlayin,ve ertugrul saglamin bir anadolu külübünde yani bursada istanbul takimlarina karsi karnesi hicte kötü degil...

ama ne yalan yazayim, ts den cok cekiniyorum, bize evimizde cok ters gelebilecek bir takim

Bize güçleri ne içerde ne dışarda yeter ama ezikleri her türlü götürürler. Gençler girseydi play offlara onlarında bize şansı tutar gider fenere yatarlar.. Trabzon varsa play offlarda fener düşünsün :)

lan bu angutlar ne mal ya. beraberligi kutlamisiz , ben üzüldüm ve cevremdeki tüm taraftarlar üzüldü. biz beraberligi degil takimin normal sezonu lider bitirmesini kutladik. rzikler kimki beraberlige sevinelim. herseyden kendilerine ezikce pay cikartmaya devam ediyorlar

Ligin basindaki Bursadan eser yok,bu sezon en büyük maclarinida kazandilar,Bursa 1 Galatasaray 0,bana göre bu sezon hakem hatasi sudur budur buzlu zemindir sezon basidir demiyecegimiz temiz yenilgimiz bursaspordur,i.b.b sezonun biliyorsun ilk maciydi antep macinda 9 kisi dograndik,bursa tamamen hakli galibiyet aldi ve bence ligin tartismasiz en iyi top oynayan takimi biziz.

Suan kadro istikrari yakaladilar az yiyorlar cok atiyorlar,sene basinda tuhaf maclar yitirmeseler suan 15 puan yukarida olurlardi,toparlandilar onlarin hala play-off umudu var trabzon hem bize hem fenere yenilir mantigiyla son maclarin hepsini almak isteyecekler,fenerinde kac mactir yenilmezlik serisi sanirim bursadan beri,bu sezon bizide deplasmanda ne kadar zorladilar hatirlayin,ve ertugrul saglamin bir anadolu külübünde yani bursada istanbul takimlarina karsi karnesi hicte kötü degil...

Hemfikirim. Zaten zor maçlarınında çoğunu kaybettiler. Israrla söylüyorum. Bursa deplasman takımı değil. Eskisi gibi dğeil. Feneri 3-2 yenen Saraçoğlundaki o Bursa kadar golcü değiller diyorum. Toparlandılar ancak son maçları hep iddasız veya düşmeye yakın takımlar.

tam aksini düşünüyorum rakipler arasında bize en cok uyan takım defansı kötü kolay pozisyon veriyor bizim ise zor pozisyona girdigimizi düşünürsek bu çok iyi birşey ha hucum yönleri iyi diyebiliriz pas organizasyonu falan ama savunmamız gayet iyi ilk maçta oldugu gibi semihle ujfalusi alır burak ı kucaklarına

Bursa deplasman takımı da değil. Averajı 0 deplasmanda 21 atmış 21 yemişler. Toplam gol sayıları 41. Fenerin 57. Eski Bursa değil derken bunu söyledim.

Sen hala genel istatige bakiyorsun,belliki izlemedin son haftalar karabükspor macinin özetini bul izle,3-0 felan yaziyorda 10 -0 olmasi lazimdi hani böyle eze eze top oynuyorlar,bak son 3 deplasmanda 7 puan toplamislarki biri eskisehir bu sezon eskisehirden hangi büyük külüp cikti zaten,genelde zaten zor deplasman...

Sana niye son 6 maci yazdim cünkü ligin ilk yarisindaki bursa ile suanki bursa arasinda daglar kadar fark var,hem fizik acidan hem mental acidan taktik inanmislik sahaya konstrasyon,bir iki özetini izle ve sezon basindaki 1-2 macin özetini izle o bile fikir sahibi yapar.

tam aksini düşünüyorum rakipler arasında bize en cok uyan takım defansı kötü kolay pozisyon veriyor bizim ise zor pozisyona girdigimizi düşünürsek bu çok iyi birşey ha hucum yönleri iyi diyebiliriz pas organizasyonu falan ama savunmamız gayet iyi ilk maçta oldugu gibi semihle ujfalusi alır burak ı kucaklarına

play offta bende ts gelsin istiyorum ama haftaya olan mactan korkuyorum.

Sen hala genel istatige bakiyorsun,belliki izlemedin son haftalar karabükspor macinin özetini bul izle,3-0 felan yaziyorda 10 -0 olmasi lazimdi hani böyle eze eze top oynuyorlar,bak son 3 deplasmanda 7 puan toplamislarki biri eskisehir bu sezon eskisehirden hangi büyük külüp cikti zaten,genelde zaten zor deplasman...

Sana niye son 6 maci yazdim cünkü ligin ilk yarisindaki bursa ile suanki bursa arasinda daglar kadar fark var,hem fizik acidan hem mental acidan taktik inanmislik sahaya konstrasyon,bir iki özetini izle ve sezon basindaki 1-2 macin özetini izle o bile fikir sahibi yapar.

İzledim o maçı. A.Gücü maçınıda izledim en son. Defansları kötü. Ofansta da oyun planları iyi sayılmaz. Israrla söylüyorum istatistiğe attıkları gol-yedikleri gol ile baktım. Son maçlarda kötü takımlarla oynadılar ve yine de az atmışlar. Fener deplasmanına gidecekler. İçerde oynasalar ben fenere şans tanımazdım. Ancak deplasmanda öyle kolay gol falan atamazlar. Haaa puan(lar) alabilirler. Ama konun başına dönersek eski Bursa yok. Öyle hapsedicek sağlı sollu bindirecek Bursa yok.

Hemfikirim. Zaten zor maçlarınında çoğunu kaybettiler. Israrla söylüyorum. Bursa deplasman takımı değil. Eskisi gibi dğeil. Feneri 3-2 yenen Saraçoğlundaki o Bursa kadar golcü değiller diyorum. Toparlandılar ancak son maçları hep iddasız veya düşmeye yakın takımlar.

Düsmeye yakin takimlar bana göre cok daha zordur,zaten fener hep o takimlara yenildi mesela keza bizde o takimlara puan biraktik,cünkü kapanan küme düsme hattinda yani can derdindeki takimlar,heleki karabükspor bülent korkmazla tas gibi bir takim oldu,sahada basiyorlar ve savasiyorlar,o macin özetini seyredersen nasil darma duman ettiklerini görüceksin.Ben tamamini izledim sahane oynadilar.

Bursayi cok yakindan takip ediyorum,bu yüzden kadiköyde bizim son saniyede yapamadigimizi bu hafta bursa yapacak diyorum,beraberlik bile vermiyorum fenere fizik acidan tükenmis feneri göreceksiniz bursa parcaliyacak.Suan fizik acidan 2 gömlek diri bir takim bursa,fener baroni ve emre orta sahasiyla muhtelemen cezada alacaklar seyircisiz atmosfersiz gram baski kuramazlar,simdi sen bize karsi ilk 20 dakikadaki oyunlarini felan hayal ediyorsun ama fener öyle bir oyun hem oynamiyacak psikolojik olarak,hemde bize attiklari golleri bir daha sezon boyunca bulamazlar,ilk kadiköy yenilgisini bu sezon alacaklar,benim gördügüm seyrettigim teraziye koydugumda cikan sonuc bu,tabi futbolda milyon etken var,adam isinirken sakatlaniyor mactan 10 dakika önce oyundan cikiyor,fakat görünen köy gösteriyorki favori bursa heleki bizim cikardigimiz beraberlik ve psikolojik olarak cöküntüden sonra.

Düsmeye yakin takimlar bana göre cok daha zordur,zaten fener hep o takimlara yenildi mesela keza bizde o takimlara puan biraktik,cünkü kapanan küme düsme hattinda yani can derdindeki takimlar,heleki karabükspor bülent korkmazla tas gibi bir takim oldu,sahada basiyorlar ve savasiyorlar,o macin özetini seyredersen nasil darma duman ettiklerini görüceksin.Ben tamamini izledim sahane oynadilar.

Bursayi cok yakindan takip ediyorum,bu yüzden kadiköyde bizim son saniyede yapamadigimizi bu hafta bursa yapacak diyorum,beraberlik bile vermiyorum fenere fizik acidan tükenmis feneri göreceksiniz bursa parcaliyacak.Suan fizik acidan 2 gömlek diri bir takim bursa,fener baroni ve emre orta sahasiyla muhtelemen cezada alacaklar seyircisiz atmosfersiz gram baski kuramazlar,simdi sen bize karsi ilk 20 dakikadaki oyunlarini felan hayal ediyorsun ama fener öyle bir oyun hem oynamiyacak psikolojik olarak,hemde bize attiklari golleri bir daha sezon boyunca bulamazlar,ilk kadiköy yenilgisini bu sezon alacaklar,benim gördügüm seyrettigim teraziye koydugumda cikan sonuc bu,tabi futbolda milyon etken var,adam isinirken sakatlaniyor mactan 10 dakika önce oyundan cikiyor,fakat görünen köy gösteriyorki favori bursa heleki bizim cikardigimiz beraberlik ve psikolojik olarak cöküntüden sonra.

İnşallah dostum. Bende isterim bunu yenilmesinler o bile yeter. Ancak kolay gol bulamaz diyorum ısrarla. Haa karambol falan olur 3-5 tane de atabilirler. Ki fener gol yemeye musait bir takım. Ancak, organize baskılı futbol oynayacak yapısı yok Bursa'nın. O rakipler evet dirayetliler zaten Bursa'nın en iyi yanı fizik gücü. Birde kalabalık ortasahası. Ancak, o takımların savunmaları da leştir.

Bizim trabzonspor macimiz icinde sunu söyliyeyim,trabzonspor isteyecegim ilk rakip olur özelikle arenada,cünkü trabzonspor oynayan bir takim ben hep oynayan takimlari isterim,cünkü biz oynayan oynamayi felsefe edinmis bir takimiz,özelikle ben tamamen dolu trübünlere oynacagimiz bir fenerbahceden iyi bir oyunla dönen Galatasarayin cok rahat kazanicagini düsünüyorum,trabzonda mental acidan bir düsüs var cok yorgunlar,antalyaya ucacaklar,böyle sorunlarida var,biz istanbul disina cikmiyoruz bu yüzden daha diriyiz,mesela biz sivasspor macinda büyük rotasyona gidecegiz öyle tahmin ediyorum ama trabzon öyle büyük rotasyona gidemez.

Cezalimiz yok tam kadroyuz hep söylüyorum tam kadro ciktigimiz hicbir maci kaybetmeyiz su saatten sonra demistim fener macinda gene söylüyorum,manisaninda düsmesi garantilesmisken bizim puan kaybedecegimizi sanmiyorum,tabiki gene futbol yanilabiliriz ama kücük bir ihtimal,2 macimizi arenada oynuyoruz zannetmiyorumki heleki icerde bir macta puan kaybedelim su form grafigi ile.

Benim en cok üzüldügüm barosun girmiyen topu girse puani hic önemli degil 7/7 yapacaktik,manisaya 10/10 icin cikacaktik ve muhtelemende terim rekor kiracakti.ona yaniyorum baska birseye degil...

''Ali Koç Galatasaray'ın beraberliğe sevindiğini sanıyor ama yanılıyor , adamlar 9 puan farkla geldi Kadıköy'e 9 puan farkla gidiyorlar ve en azından Play Off'lar öncesi sezonu lider bitirmeyi garantilediler ona seviniyorlar. Yoksa beraberliğe sevindikleri falan yok''

ali kocta bizim neye sevindigimizi cok iyi biliyor,ama tribüne oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt