Düsmeye yakin takimlar bana göre cok daha zordur,zaten fener hep o takimlara yenildi mesela keza bizde o takimlara puan biraktik,cünkü kapanan küme düsme hattinda yani can derdindeki takimlar,heleki karabükspor bülent korkmazla tas gibi bir takim oldu,sahada basiyorlar ve savasiyorlar,o macin özetini seyredersen nasil darma duman ettiklerini görüceksin.Ben tamamini izledim sahane oynadilar.
Bursayi cok yakindan takip ediyorum,bu yüzden kadiköyde bizim son saniyede yapamadigimizi bu hafta bursa yapacak diyorum,beraberlik bile vermiyorum fenere fizik acidan tükenmis feneri göreceksiniz bursa parcaliyacak.Suan fizik acidan 2 gömlek diri bir takim bursa,fener baroni ve emre orta sahasiyla muhtelemen cezada alacaklar seyircisiz atmosfersiz gram baski kuramazlar,simdi sen bize karsi ilk 20 dakikadaki oyunlarini felan hayal ediyorsun ama fener öyle bir oyun hem oynamiyacak psikolojik olarak,hemde bize attiklari golleri bir daha sezon boyunca bulamazlar,ilk kadiköy yenilgisini bu sezon alacaklar,benim gördügüm seyrettigim teraziye koydugumda cikan sonuc bu,tabi futbolda milyon etken var,adam isinirken sakatlaniyor mactan 10 dakika önce oyundan cikiyor,fakat görünen köy gösteriyorki favori bursa heleki bizim cikardigimiz beraberlik ve psikolojik olarak cöküntüden sonra.