Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

hep aynı olay bir GALATASARAY-fb maçı olur GALATASARAY çiçek versin barış tohumları atısın diye başlarlar 1 hafta önceden. fb-GALATASARAY maçı gelir bir Allahın kulundan çıkmaz barıştı-kardeşlikti. Bizi linç ederler 90 dakika küfür yeriz taraftarımız oyuncularımız dövülür maçın stresi denilir. Biz sahaya su atarız en adisi biz oluruz, bu hep olayları başlatan hep biz oluruz kısır döngü hep böyle devam eder. Adi şerefsizler

yazacaktım üşendim yazıldığını görünce sevindim balık hafızalı değiliz

Neden alkışlayalım eğer şampiyon olursa fb'yi ?

Şike yapıp üstüne hakkımız olan şampiyonluğu TFF sayesinde Play Off ile alacağı için mi ?!

Kaya Çilingiroğlu konuşurken Adnan Öztürk'ün arkasına dönüp bakması ve suratındaki ifadeyi gördünüz mü ? :asd: :tiphat:

Kaya bunların arasındaki az da olsa mantıklı olan adamdı, o da motoru yakmış.

Kaya Çilingiroğlu konuşurken Adnan Öztürk'ün arkasına dönüp bakması ve suratındaki ifadeyi gördünüz mü ? :asd: :tiphat:

Kaya'nın söylediği bakış açısı alkışlayabilirsin kimiside alkışlamaz adam ikiyüzlülük yapmam dedi daha ne desin rekabete saygı duyup alkışlayan adam fikirlerede saygı duyar sen alkışlıyosun diye alkış bekliyorsan orada bir sorun var zaten

Ekli dosyalar

• b_scarface.gif
    b_scarface.gif
    11,7 KB · Görüntüleme: 122

Şu soruların 10da1'ni birkez olsun Aziz Yıldırım ve kullarına sordunuz mu lan ? Alkışlatmak yok fair play yok hoca kararları. 1 kez lan 1 kez ! Bre adiler !

Galatasaray oldu mu efenim alkışlasak hayat pembe olsa börtü böcek gezse dolaşsa... Adiler sizi. Niye alkışlasın lan ! Eskidendi o. Metin Oktaylar yapardı. Sayenizde öldürdünüz hepsini.

Kaya'nın söylediği bakış açısı alkışlayabilirsin kimiside alkışlamaz adam ikiyüzlülük yapmam dedi daha ne desin rekabete saygı duyup alkışlayan adam fikirlerede saygı duyar sen alkışlıyosun diye alkış bekliyorsan orada bir sorun var zaten

Kaya alışmış kaypak adamlara böyle dürüst söylemlerde patinaj yapıyor, empoze etmeye çalışıyor fikrini :)

Twitırdan alıntı:

Ünal Başkan sineğin belini incitmeden, Adnan Öztürk gelişine ve sert, İmparator ise hunharca ayar veriyor. Üç farkli ama guzel karakter :)

Mimikleri aynı Fatih Hoca gibi :asd:.

Kaya alışmış kaypak adamlara böyle dürüst söylemlerde patinaj yapıyor, empoze etmeye çalışıyor fikrini :)

abi saçmalık yaw sportmenlikten alkıştan bahsediyorsun adamın söylediğine saygı göstermiyorsun ayar vermeye yelteniyorsun ki ben alkışlayanların hiç birinin samimi olduklarını düşünmüyorum belki rahmetli Özhan Canaydın belki Süleyman Seba gerisi hikaye ama ben alkışlıyorum sende alkışla diye bir şey varmı

Göz göre göre ahlaksizlik yapiyorlar ve kimse utanmiyor arkadas. Tartisilmasi gereken konu bu.

Buna devlet de dahil. Utanmiyorlar ya. Nasil bir ülkeyiz biz?

Avrupa bizi sevmemekte ne kadar hakliymis. Alavere dalavere ückagit. Yazik

Abi o değil de adamın futbolla alakası yok. Sporun içindeymiş vs... Para ağası babası sayesinde takılan "boş" bir adam.

babası çok kıymetli bir hocaydı rahmetli öyle para ağası falan değildi öleli 15 sene olmuştur sanırım

abi saçmalık yaw sportmenlikten alkıştan bahsediyorsun adamın söylediğine saygı göstermiyorsun ayar vermeye yelteniyorsun ki ben alkışlayanların hiç birinin samimi olduklarını düşünmüyorum belki rahmetli Özhan Canaydın belki Süleyman Seba gerisi hikaye ama ben alkışlıyorum sende alkışla diye bir şey varmı

Aynen öyle kardeşim, hangi fenerli yada bjkli yönetici biz şampiyon olunca alkışladı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt