Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Kaya'nın söylediği bakış açısı alkışlayabilirsin kimiside alkışlamaz adam ikiyüzlülük yapmam dedi daha ne desin rekabete saygı duyup alkışlayan adam fikirlerede saygı duyar sen alkışlıyosun diye alkış bekliyorsan orada bir sorun var zaten

Mantık olarak söylediğin doğru abi ama, şöyle bir şey var.

Zaten illegal yollardan buraya kadar gelmiş bir takımı şike yapıp şampiyon oldu diye alkışlamam mı gerekiyor diye düşündü bence..

Bu da bir bakış açısı..

hiçbir ceza verılmeyeckmiş kluplere varmı böyle bisey

hadı göreyım senii uefa

lan bu telegol ortaligi germek icin herseyi yapiyor bu kadar olmaz,niyetiniz ne alkislatmak falan.

bir ara sinsi bakışını gördüm adnan başkanın bastım kahkahayı " ben bunları ayağımda oynatim lan" der gibiydi :D

namus davasını çektiklerini söylüyor Kaya :)

castan davayıda cektı dıyorlar ezıkler için

Abi o değil de adamın futbolla alakası yok. Sporun içindeymiş vs... Para ağası babası sayesinde takılan "boş" bir adam.

Aynen öyle kardeşim, ben bu adamı Hülya Avşar sayesinde tanıdım :)

Zaten illegal yollardan buraya kadar gelmiş bir takımı şike yapıp şampiyon oldu diye alkışlamam mı gerekiyor diye düşündü bence..

Bu da bir bakış açısı..

Öyle olmasa bile gayet normal bir sezon olsa bile mecbur değil alkışlamaya. Güzel bir açıklama ile "dürüst" bir şekilde cevapladı. Küfür etmem (bknz: Azize) ancak alkışlamamda dedi.

iş uefaya kaldı desenıze bakın ziyanın yüzünde güller acıyor

Bu da bir bakış açısı..

hani şike olaylarının olmadığınıda düşünelim gazozuna pinpon maçımı bu ya alkışlarım alkışlamam kimi ilgilendirir doğrusun adam içinden diyoki neyini alkışlıyım lan şikecilerin :)

Eee hic bir ceza verilmeyecekse f5 TFF'yi mahkemeye verebilir mi? Bizi Avrupa'ya göndermediler diye?

şuraya Demirören ve fenerbahçe federasyonunun istifasını istiyoruz kamu oyu yoklaması için anket istiyoruz yazarsanız gelecekte fenerbahçenin olmayan bir federasyonun çatısı altında yer alabiliriz

Ziya üstündeki formayı çıkarıyormuş.

YALAN! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt