Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Bunlar kendini iyice aştılar Cübbeli de bağlandı ya :D

Aziz ciddi ciddi Cübbeli'den dua istemiş her maç için dua ettirmiş, bizim maçlar içinde rakibe dua ettirmiş :D O yüzden 9 puan fark kapanmış :D

Lan cübbeliyi kandırmışlar 9 puanı dualar değil. Leş süper final organizasyonu kapattı

Olm bizim 30 tane şut çekip kazanamadığımız maçın sebebi cübbeli olmasın :D

Aziz ciddi ciddi Cübbeli'den dua istemiş her maç için dua ettirmiş, bizim maçlar içinde rakibe dua ettirmiş :D O yüzden 9 puan fark kapanmış :D

vay be duaya bak.şerefli adalet düşkünü bi adam şerefsizce bi dua etmiş.duası da çok şerefli..

Oha herife ne gaz vermişler peygambermisin lan sen ettiğin her dua kabul olacak. Uçma yani sana öyle geleni def et hoca.

Ahahhaha..

Simdi açtım TV8'i sağ üstte cübbelinin resmini gördüm. Çok içtiğime kanaat getirdim bir süre

Yalnız maç izlenirken eleman koridora çıkıp dua ediyormuş Fener kazansın diye :D

Çok komik ya Çakallarla Dans filmi gibi :D

2 dakikada mayaları çürüttü ya lan gördün mü

ertem yine transfer haberi veriyor selçuk inan için valencia ve sevilla devredeymiş teklifle gelecekmişler :d:asd:

Lan holiganlar diyorlar sanki bizim taraftarlar saldırmış arkadaş yürüyün gidin lan

Bjktv'den görüntü alip sirf Galatasaray taraftari yapmis gibi gösteriyorlar ... ALLAH size keder versin hepiniz seref yoksunusunuz...

bu garagamel yine azizden talimat mi aliyor?

sike ile bir sey oldumu hemen konu degistiriyor sonra hemen bize salliyor

diger programlar da ayni, aylarca konstuklari sike mevzusu sanki hic yokmus gibi davraniliyor

aziz iyi calisiyor yine, o yüzden gözükmüyor

zaten bu programlara bakmak hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt