Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Oktay Derelioğlu ''Almeida mükemmel bir sprint atan oyuncu,Türkiyede Almeidayı geçecek adam azmış 50 metrelik yarışlarda''

bide itiraz eden Kaya Çilingiroğluna ''ah ımm yapmayın lütfen Almeida mükemmel bir sprinter''dedi :D

Telegolün şike sürecinde gideri var ama onun dışında hiç yok

Ziya, 6 saray yazmış. Ulan adam ölmüş, gömmek için sadece ufak prosedürler kalmış, uğraştığı şeylere bak!

Şaşırmış la bunlar :D Tam komedi düello yapıyorlar.

Ziya noldu niye gocunuyon. Aziz gelsin nasıl koyduğumuzu tatsın diye bizim başkan davet etti bilmemezlikten gelme.

Böyle adamlara böyle taraftar..

Basını böyle olan ülkeden ne beklenir ki..

Hepsinin adamlığına tüküreyim..

Ziya'nın troll olduğu sabit değil mi arkadaşlar, takmayın.

Dün ya ben çok sarhoştum yanlış gördüm yada bunlar hakikaten düello yaptılar :asd:

bu sabah tvarsiv den izledim de bizim Gökmen komedi ya... Telegol de komedy den baska farki yok... almislar su Selim Soydani adam icten yarali yani fanatik olurda fanatikten ötesi bu sanirim..

Galatasaray ve Fenerbahce taraftarinin statlardaki olaylari konusuyorlarda .... Bizim Gökmen iste konusmayi da bilmiyor yazik eziliyor gidiyor arada... Adam gibi bir Galatasarayli olacak ki orada ama buna bas edemiyecekleri icin asla kabul etmezler... Telegol fenerli anlayisi hakim bizden ol bizim gibi konus yoksa programa almam diyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt