Kadir özyılmaz
Yeni Üye
- 25 Temmuz 2012
- 40
- 0
- 826
Cevap: Telegol l TV8
BEYAZ,ŞAHAN GÖKBAKAR,CEM YILMAZ bahane gülmek isteyenlere TELEGOL şahane
BEYAZ,ŞAHAN GÖKBAKAR,CEM YILMAZ bahane gülmek isteyenlere TELEGOL şahane
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bu düello nedir ya.Adam diyo düello istiyorum rfgtyjhklşİ![]()
birde adasim o zile vurmasi varya mwuhahaha koptum ya... bunlar hic birseyi calismadan cikiyorlar yayina. Yayin icinde bile yok böyle yapmaliyiz yok söyle yapmaliyiz diye aralarinda ev derslerini yayin esnasinda yapmalari
her izledigimde kopuyorum ya![]()

Dünkü yayından bi video yokmu izlemek lazım tekrar o düello sahnelerini.Bide düello olurken zil sesinden sona bi kaç saniyelik düello diye bi yazı çıkıyo ya sonra bide arka plan alevlere bürünüyo on numara valla iyi güldürdüler![]()
tvarsivi.com sitesi var google a yaz gir.. orda kanali sec yarim saatlik ayrimlar ile veriliyor... ordan giriyorsun ardindan dakika dakika izlemek icin baslama yerini belirliyorsun ardindan hersey otomatik oynuyor.:yenieek:
Ben denedim daha önce tv arşivini ama yapamadım kapadım sen biliyosun abi linki koyda bi zahmet izleyelim :ayatollah:
Tabiri caizse "Fenerbahçe taraftarı mı çirkef veyahut Galatasaray taraftarı mı?" diye bir düello yaptılar ve Gökmen'in Galatasaray'ı savunduğu 2 düelloyu da galip bitirmesi sonucu Serhat "Çok enteresan gerçekten, seyirciler Gökmen Özdenak'ı haklı buldu" dedi.
Şimdi burada enteresan olan Gökmen'in galip çıkması mı,yoksa Fenerbahçe taraftarının daha çirkef oluşu mu acaba ?!Hani başka biri dese tamam da Serhat gibi Galatasaraylı görünüm verip de Fenerbahçe yalakası olan birinin bu yorumu kafalarda soru işareti direkt.
Nihat Dogan yardiriyor![]()
Gökmenin yerine nihata tavım o derece bu gökmen cidden fenerliden beter