Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Bu düello nedir ya.Adam diyo düello istiyorum rfgtyjhklşİ:asd:

birde adasim o zile vurmasi varya mwuhahaha koptum ya... bunlar hic birseyi calismadan cikiyorlar yayina. Yayin icinde bile yok böyle yapmaliyiz yok söyle yapmaliyiz diye aralarinda ev derslerini yayin esnasinda yapmalari

her izledigimde kopuyorum ya :D

birde adasim o zile vurmasi varya mwuhahaha koptum ya... bunlar hic birseyi calismadan cikiyorlar yayina. Yayin icinde bile yok böyle yapmaliyiz yok söyle yapmaliyiz diye aralarinda ev derslerini yayin esnasinda yapmalari

her izledigimde kopuyorum ya :D

Dünkü yayından bi video yokmu izlemek lazım tekrar o düello sahnelerini.Bide düello olurken zil sesinden sona bi kaç saniyelik düello diye bi yazı çıkıyo ya sonra bide arka plan alevlere bürünüyo on numara valla iyi güldürdüler:asd:

Şu, Serhat Ulueren tam bir tiyatrocu. Aynı şu ekiple bir tiyatro grubu kursa, komedi ödülü falan alırlar :D

Dünkü yayından bi video yokmu izlemek lazım tekrar o düello sahnelerini.Bide düello olurken zil sesinden sona bi kaç saniyelik düello diye bi yazı çıkıyo ya sonra bide arka plan alevlere bürünüyo on numara valla iyi güldürdüler:asd:

tvarsivi.com sitesi var google a yaz gir.. orda kanali sec yarim saatlik ayrimlar ile veriliyor... ordan giriyorsun ardindan dakika dakika izlemek icin baslama yerini belirliyorsun ardindan hersey otomatik oynuyor.:yenieek:

tvarsivi.com sitesi var google a yaz gir.. orda kanali sec yarim saatlik ayrimlar ile veriliyor... ordan giriyorsun ardindan dakika dakika izlemek icin baslama yerini belirliyorsun ardindan hersey otomatik oynuyor.:yenieek:

Ben denedim daha önce tv arşivini ama yapamadım kapadım sen biliyosun abi linki koyda bi zahmet izleyelim :ayatollah:

Tabiri caizse "Fenerbahçe taraftarı mı çirkef veyahut Galatasaray taraftarı mı?" diye bir düello yaptılar ve Gökmen'in Galatasaray'ı savunduğu 2 düelloyu da galip bitirmesi sonucu Serhat "Çok enteresan gerçekten, seyirciler Gökmen Özdenak'ı haklı buldu" dedi.

Şimdi burada enteresan olan Gökmen'in galip çıkması mı,yoksa Fenerbahçe taraftarının daha çirkef oluşu mu acaba ?! :) Hani başka biri dese tamam da Serhat gibi Galatasaraylı görünüm verip de Fenerbahçe yalakası olan birinin bu yorumu kafalarda soru işareti direkt.

Tabiri caizse "Fenerbahçe taraftarı mı çirkef veyahut Galatasaray taraftarı mı?" diye bir düello yaptılar ve Gökmen'in Galatasaray'ı savunduğu 2 düelloyu da galip bitirmesi sonucu Serhat "Çok enteresan gerçekten, seyirciler Gökmen Özdenak'ı haklı buldu" dedi.

Şimdi burada enteresan olan Gökmen'in galip çıkması mı,yoksa Fenerbahçe taraftarının daha çirkef oluşu mu acaba ?! :) Hani başka biri dese tamam da Serhat gibi Galatasaraylı görünüm verip de Fenerbahçe yalakası olan birinin bu yorumu kafalarda soru işareti direkt.

Resmen Gökmene laf atiyor. Nasil duruyor anlamis degilim özdenaki. Adamlar resmen her program kendisi ile dalga geciyorlar ve yani arkadaslarina yapmiyacagin kücük düsürten yorum ve laflar yapiyorlar. Kendisi de iyi niyeti ile bunlara arkadaslarim diye tanimladigini düsünüyorum. Zaten orda oturus bos görsel ki bakin bir Galatasarayli da var masada. ki yaptigi yorumlar olsun konusma tarzi olsun seviyesi bu kadar düsük olan bir programa kattigi birsey de yok.

Ya yemin ederim Nihat Doğan'ı pek sevmem yapmacık bulurum ama burada senelerdir futbol yorumcusuyum diye konuşan adamlarda olmayan futbol bilgisi ve gözlem yeteneği var.. Bunu 2 dakikada gösterdi valla helal olsun..

Gökmenin yerine nihata tavım o derece bu gökmen cidden fenerliden beter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt