Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Adamın ne mal olduğu belli oldu, Adnan Polat'ı övmeye başladı, belli ki bunda da kuyruk acısı kalmış baya

Ya arkadaşlar neden hemen adamı kötülüyorsunuz? Siz böyle yaptıkça bir çok olayın üstü kapatılır. Bırakın araştırılsın. Hatta bizlerde üstüne gidelim. Açıklansın, irdelensin, araştırılsın..

Ünal Aysal'i indirip Faruk Süren'i getirmek icin zemin hazirliyorlar gibi geldi bana.

Not olarak Taner Askin Polat yonetiminden :ayatollah:

Telegol l TV8

Polat'ın elemanı bu. Böylesine pamuğu tıkayıp, dua mua etmeden direk toprak atacaksın.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

adamın niyeti belli önceki yönetimden kalma durumları böyle dile vuruyor işte. galatasarayın zarar görmesini istemeyen birisi galatasarayın hakkını telegolde mi duyurur yoksa daha aklı başında biri gbi mi davranır.

Ne Adnan Polat Ne de Faruk Süren .. hiçbir GALATASARAY başkanı her ne olursa olsun GALATASARAY'I arkadan vurmaz!

Hiçbir başkanımız, GALATASARAY'I, Spk'ya şikayet ederek maddi krize sokmaz!!

Bunu rüyamda görsem inanmam!

Ya şu Polat ve Polat'ın adamlarından gına geldi be arkadaş, ne kuyruk acısıymış ne çekememezlikmiş. Her hafta başka kanalda ağlıyor koca koca adamlar utanmıyorlar da.

Taner Aşkın, senin ne işin TELEGOL'de.. hâla neden Galatasaraylı eski&yeni yöneticilerimiz Telegol'e çıkıyor yada röportaj veriyor! Başka tv programımı kalmadı?!

Ya arkadaşlar neden hemen adamı kötülüyorsunuz? Siz böyle yaptıkça bir çok olayın üstü kapatılır. Bırakın araştırılsın. Hatta bizlerde üstüne gidelim. Açıklansın, irdelensin, araştırılsın..

ya arkadaşım bu telegolde olacak iş mi peki. varsa düşüncen kongrede bildirirsin yazılı sözlü olarak.

Ya Gençler maçında tribün dolarsa kurtulacakmışız yoksa batıyormuşuz böyle saçmalık mı olur lan, 3 yaşındaki yeğenime anlatsam inanmaz şunu :D

Ya bırakın adamın ne işler yaptığını adam bir iddia attı ortaya.Benim başkandan beklediğim çıkıp açıklama yapması eğer yoksa bir şey çıkar söyler.Susmakla soru işaretleri giderilmez.

Ya bırakın adamın ne işler yaptığını adam bir iddia attı ortaya.Benim başkandan beklediğim çıkıp açıklama yapması eğer yoksa bir şey çıkar söyler.Susmakla soru işaretleri giderilmez.

Her çıkıp konuşana cevap mı vereceğiz, ben de çıkıp bir şey söyleyim o zaman. Ona da cevap versin buna da cevap versin.

Koskoca Galatasaray başkanı, saçma sapan kaprisli insanların, mizahi iddialarına cevap vermek durumunda değil.

Her çıkıp konuşana cevap mı vereceğiz, ben de çıkıp bir şey söyleyim o zaman. Ona da cevap versin buna da cevap versin.

Koskoca Galatasaray başkanı, saçma sapan kaprisli insanların, mizahi iddialarına cevap vermek durumunda değil.

30 martta mali kongre var dedi orada açıklasın o zaman.Başkanda bayram değil seyran değil kaç tane demeç verdi maliyet ile ilgili ?

İnsanların aklına karpuz kabuğunu sokan bizim başkan değil mi ?

Adam çıkıyor Adnan Polat'ı öve öve bitiremiyor, üzerine de Aysal kulübü kötü yönetiyor diyor..İbretlik!

Adamın niyeti zaten belli, ortada problem olmasa da birşeyler uydurur, çamur atayım izi kalsın kafasında..Zaten bunu da yapabileceği 1-2 platformdan biri de Telegol'dü, tam da tencere kapak oldular.Körler sağırlar birbirini ağırlar misali..Zaten bu adam şu an disiplin kuruluna sevkedilmiş, bu da nasıl bi kuyruk acısı olduğunu gösteriyor..Utanmasa Toroğlu'nun gazıyla birlikte bizim yönetimin zimmetine para geçirdiğini falan iddia edecekti de, yemedi tabi, o sıkar biraz...

+1905

avrupanin sayili türk isadamlarindan baskanimiz sayin ünay aysal ,böyle sokak karilarinlan ne muhatap olur nede adam yerine koyar

Drogba ve Sneijder transferine laf atmaya çalışan adamlar Stancu'yu 5 milyon euro veren adamlar daha tartışalacak ne var burada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt