Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Puan kaybettiğimiz haftalarda bu düdükleri izlemeyerek kendimi ödüllendiriyorum. Bu haftayı da izlemeden geçirdim çok şükür.

ulan gerizekali mallar Aykut belliki sizden biraz serefi varda onun icin boyle konusmus.Gokmen soyledi simdi.

Ziya şike aziz vs konuları konuşurken sürekli konuyu nasıl değiştirceni şaşırıyo şerefsizz..

yapmayın abi bu mu program

bizim maçı sabaha alıyolar (ki cuma maçları gibi sabah maçlarındada çok puan kaybediyoruz)

adamlar yazmış oraya tff galatasaraya fikstür avantajımı sağlıyo :D

Serhat ile Süha sidal yine ortalığı karıştırdı,Serhad süper bi adamsın sen be:asd::asd::asd:

Yahu benim anlamadığım salı günü maç yapan takım cumartesi oynasa nolur pazar oynasa nolur oturmuş bunu tartışıyolar.

federasyonun bizim lehimize davranacağını düşünmüyorum.maç için bir gün fazla dinlendirirsin ama hakemlerin fenere havadan 10 puan verir sana fazladan 3 verir ama 10 alır . tahkimin sana ceza verir emreyi görmezden gelir.daha neler sayarız şu sezon.

Terim'in 3 günde bir maç laflarını eleştirenler şimdi neyi tartışıyor :) Keşke şu yayına bağlanıp geçmiş videolarını suratlarına çarpabilseydim..

TFF bizi kayırıyormuş beyler. Biz torpilliyiz. Bir daha TFF fener yanlısı falan demeyelim.

Gökmen anca öküz gibi dinlersin yalı kazığı bi savun takımı ne biçim Galatasaraylısın.

Serefsiz ziya israrla galatasaraya gecelim diyor yenildik ya...

La bu fenerliler yokmu, hem hakem sayesinde puanlari coplerine indiriyorlar, hemde hakemler Gs ye yardim ediyor diye soylenti yayiyorlar, ne sinsi herifler bunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt