Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Telegol l TV8

Galatasaray bugün övülüyorsa sebebi Erman Toroğlu'nun olmamasıdır . :)

Gökmen abi Fatih Terim'le konuşmuş.Sabaha kadar uyumamış Gökmen abi heyecandan.:lol:

Real Madrid'i yendiğimizde olabilecekleri düşünebiliyor musunuz !!!!! HİÇBİRŞEY.... ALIŞKINIZ 13 SENE ÖNCEDEN:)

Hepsi çok fena şekilde ağzının payını almış durumda , ligde 18 değil 25. olsak konuşmaya yüzleri olmaz :)

Altyazı biraz komik olmuş gs-fb süper finalde karşılaşması. Hey allahım türkiye kupasını alanla şampiyonluk kupasını alanın oynayacağı uyduruk süper finallerle karıştırıyorlar. Yada şikecilere şimdiden uefa kupasını kazandırdılar.:D

Ne dedi lan o . Süper kupa finali çok heyecan veren bir kupa olmasa bile mi dedi .

Yalan yok bu adamları izliyorum takip ediyorum bunun için kendime kızıyormuyum kızıyorum,çünkü bu adamlar tam bir futbol şarlatanı kesinlikle samimi olduklarına inanmıyorum.

İşin entersan yanı da ne biliyormusunuz şundan çok çok eminim bu adamların hepsine belki kaya çilingiroğlu (onuda bilemeyeceğim artık) hariç Real Madrid kadrosunu sorun ilk 11 ini sorun kuramazlar bilmezler,yabancı futbolcu telaffuzları ise tam anlamıyla rezalet,ama işte böyle adamlar Türk futboluna yön verirler sonrada Türk futbolu neden gelişmiyor diye dövünürler,siz kendinizi geliştirmek dışında ne yaptınız ki,orda oturup eyyam kesmeler taktik vermeler çok kolay,sonra gelsin program başına 100 milyarlar nasıl bir adalet nasıl bir sistem anlamak mümkün değil kafayı yer insan.

bugün asgeri ücretle geçinen bir vatandaş bana malaga nın 11 ini sayıyorsa bu adamlarla arasında ki farkı biri izah etsin,eski futbolcu ve hakem bozmaları futbolumuzu değerlerimizi işte bunlar batırdı.

keşke 1 program şunların karşısına çıkabilseydim keşke.

Bu arada Drogba ve Wesley gelince yüzüne kar maskesi takan Özdanak kazması ve Toroğlu orda bedavamı oturuyor o adamlar gelmese sen neyden götürcen, ayda bilmem kaç bin euroları,tam beyin özürlüler.

Gökmen kendi döneminin adamlarını nasıl sayıyor :D hiç geliştirmemiş kendini adam ya şu anda bitane futbolcu ismini düzgün söyleyemiyor hatta Galatasaray'ın oyuncularını bile karıştırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt