Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

''Eksi puanı şimdi verelim, küme düşürme için de mahkeme sonucunu bekleyelim'' falan dedi Nedim Başkan. Adamlar harıl harıl nasıl düşürmeyiz diye kafa patlatıyor yaw. Ben inanmıyorum artık bu şikecilerin küme düşeceğine.

hayir, böyle seyler düsünülüyor dedi

orduspor olarak ne istediklerini adam resmi siteden yayinladi zaten, önerisini koydu.

abi şimdi ziyada ince ince yasemince dedi

bu sözün anlamı nedir ya böyle kullanıyorlar hayatımızda duymadığımız şeyleri duyuyoruz bunlardan

Yahu adam kendi düşüncesini söylemiyor.Bu fenerli tayfanın dümenini söylüyor.

Zaten Eylül ayında karşı çıkan Ordu, biz ve TS varmış.Şimdi Ankaragücü felan geldi dedi.

İnce ince Yasemin'ce diyo Ziya baska bisey demiyor :D

yasemince:asd:

Ara sira uefa yi kandiracaklar.tapeler ve iddaneme uefa da var. ve kendileri tercümanligini yapiyorlar.kandir bakalim nasil kandiriyorsunuz.sikemi yapildi yoksa sikeye tesebüs mü yapilmis

Helal lan Erman.. yardir kocum

Ne dedi Türkmen ? Ben yeni açtım, adam gitti.

kisaca:

Sike, Tessebus, kulup tarafindan yapildiysa kesinlikle dusecek!!!

Sike - Tessebus'e ayni ceza dengesiz ikiside idaama gidiyor burda bir degisiklik olmasi lazim!!!

Kisi - Kulup ayrimi cok onemli bu konuda iyi dusunup iyi karar verilmesi lazim!!!! (burda 7 takimin ismi gecti 7 takimi arastirmadan kume dusurursen turk futbolu batar diyor bu konuda daha hassas ve turk futbolu adina iyi bakmak lazim)

"bu konuda benim cikardigim: Fenerbahce sike yaptigi kesinlikle belgelenmistir bunlar dusecek, Diger 6 takim adina kesin bilgi yok ise, kume dusme yerine eksi puan verilmesi lazim diyor'"

asil problem burda cikiyor bence, ki UEFA sifir tolerans diyor hepsi kumeye, Orduspor Baskani burda bu sekilde yol alinirsa Turk futbolu tamamen batar diyor ve bu 7 takimdan buyuk ihtimalle 7'si de Iptal olur

Uğur melekeye sesleniyorum eğer Türk futbolu volkan ile aykutsa. Benim için sifonu çekip gönderdiğim Türk futbolundan daha değerlidir net.

adami eger elestireceksiniz, tsvik ve tesebbüse küme cezasi agir dedi diye elestiriniz.

yoksa adam cok net konustu

fenerin sike yaptigi ortada, sike yapan düssün, yetmez agir eksi puan cezasi verilsin diyor.

ama tesvik ve tesebbüse küme düsme cezasi agir oldugunu düsünüyoruz diyor ordu kulubu olarak

hayir, böyle seyler düsünülüyor dedi

orduspor olarak ne istediklerini adam resmi siteden yayinladi zaten, önerisini koydu.

Adam kapalı kapılar arkasında dolaşanları söylüyor işte. Ben Nedim Başkan bunu destekliyor demedim zaten. Adamlar 14 kulüp bir aradalar, üstüne MAA onlardan, Başbakan onlardan, o bu şu onlardan. Adamlar bu kadar kafa yoruyorsa elbet bir çıkar yol bulacaklardır. Bizim 4-5 kulüple bunlara direnmemiz mümkün değil bence. Ve anladığım kadarıyla adamlar UEFA'yı da bağlamış.

Üstü kapatılır Turkiye burası,durmak yok yola devam.

kayayı nerden bulmuş bunlar

en önemlisi su beyler

uefa bir bir b.k yapalim diye bekliyormus, fbyi kurtarayim derken, Türk futbolunu riske etme sansi sifir

bunu kimse yapamaz

mesela basbakan demistir, bu risk varsa, yarin düsürün feneri

sikebahce kapanirsa bu ezikler hangi takimi tytacak arkadaslar,bunlari kabulleneckmiyiz ;)

biggie smalls gokberk neden tvlerde boy gosteriyor anlamak guc, adamin ne dedigini anlamak icin cia'den sifre kirici kiralamak gerekir

Fb-İbb

Fb-Karabük

Sivas-Fb

Fb-Buca şike + Bünyamin Gezer

İbb-BJK

A kategorisinde takip ediliyormuş UEFA'da.

A kategorisi en üst düzey oluyormuş.Bu doğruysa Fener tutmuş.UEFA TFF'ye bırakıyor ama herşeye bakıyor dedi.Ceza verilmezse müdahale edebilir demeye getirdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı Beyaz TV'de

Fener :sad007:

şenes erzik başbakan ile mi görüşmüş bugün sanki haberlerde öle duydum eğer doğruysa ne kadar manidar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt