Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adam kapalı kapılar arkasında dolaşanları söylüyor işte. Ben Nedim Başkan bunu destekliyor demedim zaten. Adamlar 14 kulüp bir aradalar, üstüne MAA onlardan, Başbakan onlardan, o bu şu onlardan. Adamlar bu kadar kafa yoruyorsa elbet bir çıkar yol bulacaklardır. Bizim 4-5 kulüple bunlara direnmemiz mümkün değil bence. Ve anladığım kadarıyla adamlar UEFA'yı da bağlamış.

uefaya güvenilmez, uefa diyor ki, hersey tff elinde diyor ama yarin, öbür gün tffye güvendik, bir baktik bunlar da "sikelesmisler" der, basar cezayi ülke olarak, ne b.k yicekseniz yiyin der.

uefaya kesinlikle güvenilmez

Fener ölmüş ağlayanı yok.

uefaya güvenilmez, uefa diyor ki, hersey tff elinde diyor ama yarin, öbür gün tffye güvendik, bir baktik bunlar da "sikelesmisler" der, basar cezayi ülke olarak, ne b.k yicekseniz yiyin der.

uefaya kesinlikle güvenilmez

Umudumuz UEFA zaten. Ama bu cingözler onları da bir şekilde bağlayacaklar sanki. İnş yanılırım.

Bünyamin Gezer'in neden bıraktığı ortaya çıkıyor şimdi.

Fb-İbb

Fb-Karabük

Sivas-Fb

Fb-Buca şike + Bünyamin Gezer

İbb-BJK

A kategorisinde takip ediliyormuş UEFA'da.

A kategorisi en üst düzey oluyormuş.Bu doğruysa Fener tutmuş.UEFA TFF'ye bırakıyor ama herşeye bakıyor dedi.Ceza verilmezse müdahale edebilir demeye getirdi.

İbrahim Hacıosmanoğlu açıkladı Beyaz TV'de

Fener :sad007:

Harbimi diyosun ?

Umudumuz UEFA zaten. Ama bu cingözler onları da bir şekilde bağlayacaklar sanki. İnş yanılırım.

bilmiyorum valla

uefa ugrasir mi bunlarla

uefa icin birsey var, uefa fener ceza alsin istiyor, o kadar

diger takimlar umrunda degil uefanin

kisaca uefa ya feneri yakicak, yada tüm Türkiyeyi

UEFA nasıl bağlanır ki ?

Sahaya yansımadı cart curt veya eksi puanla falan geçiştirecekler işte. Veya küme düşme için mahkeme sonucunu bekleyelim derler. Mahkeme de 5 sene sonra biter, kim öle kim kala.

Ne biliyim adamlar nasıl yırtarız diye kafa patlatıyorlar işte. Elbet bulurlar bir yol.

siyasi adamlarin ise karismasi vs diyor sanirim

Hea orasını bilemem ama orada da şöyle bişey geliyor benim aklıma ; Aziz Yıldırım 3 temmuzdan önce bu ülke de her açıdan bir güçtü. Sportif olarak da, siyasi olarak da bir güçtü. Aziz gibi bir gücü sabahın bilmem kaçında evinden gidip alıyor ve bu kadar zaman içerde tutuyorsan Aziz o siyasi güçle ters düşmüş demektir. Hani fenerliler diyorya cemaat falan ben de öyle bir gücün bu olayları başlattığını düşünüyorum ama fark şu tabi : Onlar ''Biz suçsuzduk Aziz Yıldırım'ı bitirmek için bize iftira attılar'' diyorlar. Ben '' Aziz ve Fener hep suçun içindeydi ama göz yumuluyordu bu bazı güçlerle ters düşülünce göz yumulmamaya başlandı ve tak diye kestiler biletini''.

Yani siyaset bence kurtaramaz

siyaset adamlarin ise karismasi vs diyor sanirim

biraz garip değil misiyasiler karışcak uefa tamam diyecek ben sanmıyorum tüm Avrupa bu davayı takip ediyor, uefa'nın hata yapmasını bekleyende olabilir. Fenerin kankası sion var ya nasıl ortalığı yırtar biliyonuz mu. Biz birşey yapmasak bile ülke dışından gereken baskılar gelir ne bileyim juve bakar aa der burada benim yaptığımdan fazlası var kesinleşmiş ama düşmediler hemen uefaya dava. Artık ok yaydan çıktı.

arkadaşlar bu ibrahim akının f7 maçında şut çektikten sonraki o yüz ifadesini uefaya göndermemiz lazım. link burda, ama youtube dan bulmak gerek. yapamazmıyız birşeyler?

Ligtv.com.tr - VideoLig - Özetler, Goller, Önemli Pozisyonlar, Video, Görüntüler, Videolar, Gol Görüntüleri

1.34 e dikkat! alın sahaya yansıma işte!

bunu indirmek lazım silerler falan dur bir deneyeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt