Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Guzel getirdi Telegol amma geldi geldi sonunda z.cti

Kupai Trabzona verip Feneri niye dusurmuyorsun?

hemde 58 degistirmiyorsun

fener kesin olarak küme düşürülmeyecek.-20 -30 puan verilecek deniyor telegolde.

Uefa!!Ey Uefa!! 10 yıl banla Türkiyeyi tüm turnuvalardan.Akılları başlarına gelsin şu kansızların!!

Neden izin verilmemiş mesut? İlk defa senden duydum bunu..

ortaköyden bir lokantadan yaptı veda konuşmasını basın mensuplarına.

yetiştiği yuvası ve kaptanlığı yaptığı takımın yurdu olan Floryada sözde TADİLAT nedeniyle oradan veda edememiş yaz vakti hemde.

gerçeğin sadece aptalca bi tadilat olmadığı apaçık ortada.

bu kulüple o kulüp arasında dağlar kadar fark var.ben mi sağırım herkes mi kör?bu kulüpte demesi kadar doğal bişey yok.dediği şeyler doğru ama zamansız ve yersiz.bülent arif kadro dışı bırakılıp yemek verilmediği gerçek.işler kötü gidince efsane falan kalmıyor diyor adam.yaşarken değer verelim diyor.

Arda beyefendi hazretleri "Lefter ağabey için çok üzgünüm. Siyah bant takmak için kulübüme başvuracağım. Ülkemizde malesef efsanelerimize yaşarken gereken değeri veremiyoruz." deseydi, bugün bunları konuşmayacaktık. Kulübümüze laf dahi çarpmış olsa, en azından düzgün bir biçimde yapacaktı bunu. Ancak Arda beyefendi hazretleri, bilinçli bir şekilde olayı Galatasaray'a getirdi. Tamamen isteyek. Aklına ilk gelen örnek olduğu için falan da değil. Adım gibi eminim buna. Ses tonu, konuşması. Apaçık ortada. Ve demeçlerine çok zor günler geçirdiğini, ancak artık çok mutlu olduğunu söyleyerek son vermesi. . . Daha ne desin ki?

Dik durusa bak be

Uefanin koyacagini gordu isden cikar yolu yok

Baska cd koydu adam

Bunlar deegilmiydi yalvara Mimit Ili bize bir yil ver Mimit Ili

Aynen, eger gercekten dik dursaydi bu sözleri bastan sarf ederdi.

O masada kimse de sormuyor, Arkadas, bu adam bunu temmuz ayinda niye dile getirmedi diye!!

Neymis, dik duruyormus. Bi gidin Allah askina ya.

arda babamın oğlu değil çok konuştuğu gereksiz konuştuğu doğru.ama son videosundaki dedikleriyle telegolde ve forumdaki tepkiler çok abartılı.daha önce söyledikleri yüzünden herkes dolmuş belliki..

hani ardayla GSARAY camiası ve taraftarının zaten kopuk olan bağını iyice koparmak için bundan iyi fırsat verilemezdi medyaya bunu yazınsal ve görsel çok iyi kullanacaklar.

66 numarayla tekrardan ve adam gibi dönüşünü bekleyenler için çok kötü bir son oldu:(

uefayla ne anlasması müzakeremi yapılır uefayla adamın gözün yaşına bakmaz

arda babamın oğlu değil çok konuştuğu gereksiz konuştuğu doğru.ama son videosundaki dedikleriyle telegolde ve forumdaki tepkiler çok abartılı.daha önce söyledikleri yüzünden herkes dolmuş belliki..

hani ardayla GSARAY camiası ve taraftarının zaten kopuk olan bağını iyice koparmak için bundan iyi fırsat verilemezdi medyaya bunu yazınsal ve görsel çok iyi kullanacaklar.

66 numarayla tekrardan ve adam gibi dönüşünü bekleyenler için çok kötü bir son oldu:(

yeter ya malzeme vermesin o zaman medyaya arkadaş. birileri kafasına silah mı dayıyor da mahalle karısı gibi orda burada sürekli konuşuyor.

m.topalı niye medya konuşamıyor.

selçuğu neden konuşamıyor.

sabriyi..

nedeni basit. malzeme yok.

arda yakında fb tv yede ropörtaj verir bu çeneyle. adam değil bari sussun adam sanalım.

Haklısın kötü bir son oldu. Ama adam kaç yıldır bu camianın içerisinde, neyin ne olduğunu bilecek yaşta, yıllardır ciddi paralar kazanıp kaliteli bir yaşam sürmekte. Ve bu saydıklarımın en önemli sebebi Galatasaray. Sen taziye için bir canlı yayına bağlanıp bu sözleri edersen, medyanın bir şey kullanmasına gerek kalmaz. Kendi etti. Olay bundan ibaret.

Yahu şu telegolde amma saçmalamaya başladı ha... 58 değişmeyecek, kupa trabzona gidecek, fenere de eksi puan.. :D Fenerin küme düşmesi de mahkeme sonrasıymış ve bu da 3 yılı bulabilirmiş. :D UEFA cezaları bi an önce verin diye alenen kıçını yırtarken hangi akraba evliliği ürünü bu kolpa haberleri yapıyor, ciddi anlamda merak ediyorum.

Bak verilemezdi diyosun ama görende zanneder ki malzemeyi başkaları verdi, masum zavallıcık arda da arada kötü oldu. :)

Osman renktaşım emin ol, arda ne yaptıysa kendi yaptı, kendine yaptı. Arda'ya, büyük beklentiler taşıdığımız yeteneğe kimse kendisinin verdiği zarar kadar zarar veremedi.

birincisi bu işler hitapla olmuyor, sokakta görsem bülent diyecek halim yok, ikincisi senin yaşın bana herhangi bir tavsiye vermene elverişli değil bırak başkaları versin. sen belki henüz daha Galatasaray'la uzaktan yakından alakan yokken ben 11 yaşımda babamın elinden tutmuş kopenhagda kırık omzuyla onu izliyordum. akıl yaşta değil baştadır diye binlerce o tarz atasözümüz var 26 yaşına gelen bir insanın bunları bilmesi gerek kusura bakma.

ardani derken?

benim ardam?

kimseyi eleştirsin demiyorum arkadaş, çıkıp benden 15 yaş küçük bir insan benim adımı ağzına almasın, ben kendi düşüncelerimi söylecek kapasitedeyim diyecek bitecek, nokta.

orası yanlış aksettirildi. orda tribünler sizi kendine cagırmadı diye sordular. bülent kaptanda ben bunlara takılmıyorum dedi.

Uefanın çıkarı ne ki bizimle pazarlık yapıyor ?

arda stadyuma bağlandı.karakter yoksunu..

bir özürle bu kulüp baliçe kucak açıp 2 yıl ekmek verdiyse ardayı asıp kesip biçmeden ona aklını başına alma fırsatı tanımamız gerekir.ben çok salağım ondan galiba ardanın susup adam gibi top oynayıp GSARAYa dönmek için adam gibi özür dileyip aklını başına devşirmesini bekleyeceğim.

bak ben burda ardayı koruyanlardan biriydim kusura bakma ama bu klüp demesinden cok yemek vermiyolrardı nedemektir ya. ulan görende ac kalıyo sanacak. okadar para alıyorsun şımarık herif. lefter icin laflarını söyle ve sus. bize niye laf ediyorsun. burda kendi bagını kendi koparmıştır GS LA. YANİ EKTİGİNİ BİCMİŞTİR ARDA BEY.

bir özürle bu kulüp baliçe kucak açıp 2 yıl ekmek verdiyse ardayı asıp kesip biçmeden ona aklını başına alma fırsatı tanımamız gerekir.ben çok salağım ondan galiba ardanın susup adam gibi top oynayıp GSARAYa dönmek için adam gibi özür dileyip aklını başına devşirmesini bekleyeceğim.

Est, salak değil de iyi niyetli bi insansınız gördüğüm kadarıyla.. :)

Çok bekleyeceksin gibi ağabey. :) Kimseye hesap vermek zorunda değilmiş Arda.

aykut kocaman ve ridven, aykutun orduya gitmedi hafta tff baskanin yanina gitmisler ve fenerin -25 puan silmede anlasmilslar ve ridven ogun o heber acun serefsizinede illetmis diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt