Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Tüm pislik döndüğünde en küçük menejer oyuncu içeri girdi.İddianamede herkese küfür eden,pisliğin başında bulunan Mahmut la GG nasıl bişey olmadı?Pislik ortaya çıkmadan Mahmut nasıl kaçtı? GG hala nasıl yönetici oluyo arkadaşlar nasıl bi ülke burası..Kim bu adamlar yav..

Serhat Ulueren: Arda sen bunlara gülüyorsun ama herkeste sana gülüyor..

Hahahahahahahhaa Gökmen yaaaaaaaa :D :D :D

Tüm pislik döndüğünde en küçük menejer oyuncu içeri girdi.İddianamede herkese küfür eden,pisliğin başında bulunan Mahmut la GG nasıl bişey olmadı?Pislik ortaya çıkmadan Mahmut nasıl kaçtı? GG hala nasıl yönetici oluyo arkadaşlar nasıl bi ülke burası..Kim bu adamlar yav..

Mahmut'u bilmem ama Göksel bey başbakanın bacanağı ha dışarda olmasının bununla alaka varmıdır bilemem tabi o savcının bilcegi iş

Ya Emre Ya Acun yeminle bu Arda'yı gazlayan biri var.

Arda TRT'ye bağlandığı zamanda ''ben O KLÜBÜN formasını giydim'' demiş. Yani ağız alışkanlığı olmuş . O kadar yabancıymışız biz ona meğer. :(

Menfaat çatışması yaşadığı andan itibaren karnını doyurduğu kaba pisleyen insanlara saygı duymuyorum.Arda Turan da bunlardan biri.

UltrAslan başkanı Oğuz Altay bağlandı..

beter ol arda. fener seni bekliyor.

Ya Emre Ya Acun yeminle bu Arda'yı gazlayan biri var.

Arda egosunun kurbanı, kendini dünyanın merkezi sanıyor. Galatasaray taraftarı merkez sen değilsin, Galatasaraydır diyor. Ama Acun, Emre gibi iki yüzlüler Arda'nın egosunu daha da şişiriyor.

Arda bence çoooook cahil bir adam.

Neyse beyler uzatmamak en iyisi arda konusunu

Hükümet'i çetelere karşı mücadelesinde hep destekledim. Her alanda memleketi kemiren çetelere karşı durdu ama sırf GG var diye spordaki çeteyi geçiştireceklerse(Fener'in küme düşüp düşmemesi umrumda değil. Mesele fenerde değil. Mesele Aziz Yıldırımların GG'lerin bir daha spora bulaşmaması) şimdiden bıraksınlar o mevkileri.

Boşverin Arda'yı Şeref Aydın nöbete geldi.:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt