Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Oguz altay neler dedı bır arkadas zahmet edıp yazabılırmı? teşekkürler..

Hükümet'i çetelere karşı mücadelesinde hep destekledim. Her alanda memleketi kemiren çetelere karşı durdu ama sırf GG var diye spordaki çeteyi geçiştireceklerse(Fener'in küme düşüp düşmemesi umrumda değil. Mesele fenerde değil. Mesele Aziz Yıldırımların GG'lerin bir daha spora bulaşmaması) şimdiden bıraksınlar o mevkileri.

Aynen katılıyorum.Açık ve net Fenerbahçe düşmezse bir daha hükümet benden oy alamaz .Sebep kim olursa olsun.

evet adam haklı susmalı artık rahat bırakmalı

Bir Galatasaraylı olarak ona tavsiyem Galatasaray'ı rahat bıraksın bu konuyu kapatsın biz şampiyonluğa kenetlendik

kiskanma ve sus artik arda dedi özetlemek gerekirse

Oguz altay neler dedı bır arkadas zahmet edıp yazabılırmı? teşekkürler..

Galatasaray şampiyonluk yolunda ilerliyor ama hep birşey oluyor biz iyi şeyler konuşamıyoruz. Biz Arda'nın gitmesine üzülmüştük hatta kızmıştık da ama basket maçlarında hala bizden biri olduğunu gösterdik kendisine. Bence kendisi orda rahat olsa dahi bu başarılarımızı görünce acaba kalsa mı idim psikolojisi yaşıyor. Arda'ya benim tavsiyem artık biraz sussun. Biz camia olarak kenetlendik şampiyonluğu bekliyoruz Arda'da biraz sussun....

dedi.

Aba altından da sopa göstermeyi ihmal etmedi bitirirken

cok güzel konustu oguz altay :animation: daha sert de konusabilirdi ama bu gs ye dahada olumsuz yansirdi....

Galatasaray şampiyonluk yolunda ilerliyor ama hep birşey oluyor biz iyi şeyler konuşamıyoruz. Biz Arda'nın gitmesine üzülmüştük hatta kızmıştık da ama basket maçlarında hala bizden biri olduğunu gösterdik kendisine. Bence kendisi orda rahat olsa dahi bu başarılarımızı görünce acaba kalsa mı idim psikolojisi yaşıyor. Arda'ya benim tavsiyem artık biraz sussun. Biz camia olarak kenetlendik şampiyonluğu bekliyoruz Arda'da biraz sussun....

dedi.

eline saglık, teşekkürler

Biri link verebilirmi.?

Arda hem kendi hem de Galatasaray için susmalı .

Söylediği bir laf çok çarpıtılabilir ve bu lafları çığ gibi büyüyerek galatasarayımıza zarar verebilir.

O nun Galalatasaray'ı ne kadar cok sevdigini biliyorum.

Biz bir basket maçında onun fotoğrafının olduğu koskoca bir pankart açtık. Gitmemesi için..

O da o gün oradaydı. Ama seçimini gitmekten yana kullandı.

Yani diyeceğim şu ki

Şu başarıları yakalamaya ve şampiyonluk havasına girmeye başladığımız ortamda ne bizim havamızı bozsun nede kendi havasını.

Şu an Atletico'da ve Galatasaray'ı izleyip ''keşke o takımda bende olsaydım'' da dyebilir.

Bu gayet doğaldır.

Eğer ileri dönemde Galatasaray'ın her hangi bir biriminde görev almak istiyorsa, kafasında böyle bir şey varsa artık susmalı. yoksa biz daha onun yanında ne kadar olablirz bunu bilemiyorum.

Oğuz Altay

İzleyemene renkdaşlarım. Biraz eksik yazmış olabilirm. Kussura bakmayın. Aklımda kalanar bunlar.

Aziz hala şerefsizliğine devam ediyor mecliste değişen yasa olunca konuşmuyor hiç bi açıklama yapmıyor iş federasyon bazında 58. madde olunca sağa sola köpek gibi havlıyor. neden konuşmadın 6222 değişirken he şerefsiz ? 150 yıl yatıcaktın 10 yıl oldu neden konuşmuyosun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt