Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

ben birsey demiyorum, kel serhat böyle olacak diyor telegolde.

yarin böyle bir karar cikacakmis ama yarin mi aciklanir, yoksa 26 ocakta mi, belli degil diyor

yani simdilik küme düsme yok diyor.

Biliyorum senin demediğini, o laflar o manaya geliyor diye yazdım.

Malum medya sürekli uefa ile anlaşıldı diye haber yapar, masallar anlatır bi de bakarız uefanın isimli bi yetkilisi ciddi ciddi tehdit ediyor bizimkileri... Bizim medya kolpa, sorumsuz ve gayri ahlaki habercilik anlayışında son bir senedir çığır açmıştır. Gerçekler acı olmasına rağmen bu adamların menfaat ve çıkar ilişkilerinden gözü döndüğü için hepimizi uçuruma sürüklüyorlar, inanmayın prim vermeyin..

Takım iyi gidiyor ya, Telegl'ün de takımın açıklarını bulamayınca malzemesi taraftar oldu. Bıçaklanmayı gündeme getiriyorlar. Bir de bıçaklanan çocukla babası da Galatasaray'ı bile suçlu buldu ya.. Bravo valla..

takmayın böyle şeyleri

birşey çıkmaz.

iki üç zibidinin yaptıklarının sorumlusu koca stad olamaz.

takmayın böyle şeyleri

birşey çıkmaz.

iki üç zibidinin yaptıklarının sorumlusu koca stad olamaz.

aynen, takmamak lazim

olayi büyüten zaten biz oluyoruz, böyle sacma sapan seylere buyuk tepkiler vererek.

biz ne kadar tepki verirsek, ola yo kadar büyüyor

hicbirsey yokmus gibi davranalim.

Takım iyi gidiyor ya, Telegl'ün de takımın açıklarını bulamayınca malzemesi taraftar oldu. Bıçaklanmayı gündeme getiriyorlar. Bir de bıçaklanan çocukla babası da Galatasaray'ı bile suçlu buldu ya.. Bravo valla..

babasi PARA pesinde konusmasindan acik ve net!

Sion oyuncudan -36 fener 11 maçta şikeden 20 puan alırsa komik olur

Zaten burası komiklikler ülkesi. UEFA da ne yapacağını şaşırdı ülkedeki fırıldaklar ve sahtekarlar yüzünden. Bunlar UEFA'yı bile suya götürür susuz getirir.Acayip bir ülkeyiz biz...

fener eksi puan alırsa ölmüşüz biz zaten. avrupa birliği avrupa standartları cart curt kelimesini bile etmesin kimse :) avrupaya çok iyi sallıyoruz yeri gelince ama adam kayırmada torpilde dünyada üstümüze yok zaten bu yüzden rezil haldeyiz ülke olarak

fb nin eksi puan alması bile bizim az da olsa geliştiğimizi gösterir:D

ben temmuzdan beri şike konuşunda kıçımı yırttım bu dava sadece Türkiyeyi ilgilendirmiyor diye, yok uefa ile anlaşılmış da yok -20 puan verilip yırtacakmışlar da hikaye üstüne hikaye. Uefanın tamam - puan verin demesi ne demek biliyor musunuz? volou'nun uefaya tazminat açması demek aynı şekilde juve'nin bu şekilde gider sizce pire için yorgan yakar mı uefa, fener uefanın babasının sol t.'dan mı çıktı da klube göre kural uygulayacak. Biz Türk insanı herkesi kendimiz gibi gördüğümüz için böyle boş boş konular dönüyor ya o ayrı mesele.

şöyle bir dedikodu var tff bu sene bizi şampiyon yapacakmış, ts ye geçen senenin şampiyonluğunu vereceklermiş, fb eksi puan alıp herkesin gönlü olacakmış diye

şöyle bir dedikodu var tff bu sene bizi şampiyon yapacakmış, ts ye geçen senenin şampiyonluğunu vereceklermiş, fb eksi puan alıp herkesin gönlü olacakmış diye

Onlar vermez biz alırız şampiyonluğu!Buna ihtiyacımız yok, geçen yıllarda olduğu gibi hakemler aracılığıyla yolumuzu kesmesinler yeter...

Bu ve bunun gibi soylemlerin amaci bu seneki olasi sampiyonlugumuza golge dusurmektir ve hic bir Galatasarayli'nin itibar etmemesi gerekir

Kaldi ki Galatasaray'a baskalari gibi sampiyonluk verilmez , Galatasaray sampiyonluk kupasini hakkiyla soke soke alir

O dedikoduyu yapanların anasından girer hala oğlundan çıkarım. Ne demek vereceklermiş lan... Biz ne zaman itin köpeğin sadakasına muhtaç olmuşuz, yada bayramlık çocuklar gibi alıp boynumuzu bükmüşüz. Biz bu sene gümbür gümbür geldiğimiz için ve şampiyon olacağımız için olası şampiyonluğumuza bok atma çalışmaları bunlar... Eğer bu forumda Galatasaray taraftarları da bu aşağılık iftiraları kaale alırsa kapatın forumu hepimiz .ikitirp gidelim burdan..

yuhh kaya öyle birşey dedi ki aktarıyorum bir saniye bekleyin.

kaya:

ünal aysal uefa dan tff aracılığıyla yazılı belge istiyor. öyle birşey asla olamaz. uefayla anlaşma yapıyorsun diyelim bir kereliğine şike cezası olmasın puan cezası veriyorum sen bize karşılığında türk takımlarının avrupa haklarını koruyacak yazılı bir belge ver.

diyelim bu belge verildi ve diyelim iki sene sonra fransada böyle bir iş oldu. fransız demez mi sen türkiyeye iki sene önce bir yazılı belge verdin. uefa böyle bir riske girer mi abi? şaka felan mı yapıyoruz biz abi.

kim söylüyor bunu ya uefa yazılı böyle birşey verebilir mi? yazılı vermez.

ünay aysal gibi adam sence bu belgeyi yazılı olarak verip verebileceğini bilir mi abi?

ERMAN:

bilir. adam futbol federasyonunu kitliyor. akıllı adam. verdi tff nin eline bomba tff şimdi oynuyor. aziz yıldırım verdi Galatasaray vermez mi. sıkıştırıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt