Şahin Şarif
10 Numara!
- 30 Ağustos 2010
- 15.011
- 1
- 1.203
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Tape bolumune kectiler
Tape bolumune kectiler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA niye antlaşsın, niye feneri affetsin? Biri bana sebep söylesin. Perşembe günü git kurallar neyse uygula deyip maliyi postalayacaklar buraya..

her seferinde öyle oluyor. uefa en ufak kafa sallasa bunlar şu an bütün cezaları açıklamıştı. feneri -5 puan 3 sene avrupa yollamayacağım. kupa trabzona olmadı onlarada ceza bursaya kupa.
uefa olmasaydı bu ülkede neler oldu neler.
UEFA niye antlaşsın, niye feneri affetsin? Biri bana sebep söylesin. Perşembe günü git kurallar neyse uygula deyip maliyi postalayacaklar buraya..
Aynen renktaşım, ciddi ciddi çoktannn kararlar verilmiş, tüm pislik hasır altı yapılmıştı. Ama görünen o ki yolun sonuna gelindi. Bu 10 gün içinde ak mı kara mı net biçimde belli olacak. Perşembe günü de mali rest yerse 26 ocakta beklediğimiz kararları görebiliriz.

diyelim uefa fb yi affetti juventus,marsilya,sion,volou dava açar ulan bizi niye düşürdün adamlar 5 maç şikeyle suçlaniyor biz 1-2 maç şike yaptık usulsuz transferden puanımızı sildin diye onun bencede uefa güler geçer maa ya hatta maa nın tipi görsünler direk gülerler![]()
Aykut doğruladı Nobre'yi hayır aklım almıyor Sow'un alternatifi Nobre olur mu bu nasıl denge
Sow un alınacağına inanıyor muydun cidden? Fenere kim gelir bu dönemde? İstersen yıllık 30m ver.Aykut doğruladı Nobre'yi hayır aklım almıyor Sow'un alternatifi Nobre olur mu bu nasıl denge