Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

kaya bütün olayı özetledi ermanla karşılıklı.

bunun üzerine kimse daha yorum yapamaz. bu tff uefa görüşmesi sadece son bir deneme bir zaman kazanma.

UEFA niye antlaşsın, niye feneri affetsin? Biri bana sebep söylesin. Perşembe günü git kurallar neyse uygula deyip maliyi postalayacaklar buraya..

erman toroglu bu donemde sempatimi kazandi gercekten

UEFA niye antlaşsın, niye feneri affetsin? Biri bana sebep söylesin. Perşembe günü git kurallar neyse uygula deyip maliyi postalayacaklar buraya..

her seferinde öyle oluyor. uefa en ufak kafa sallasa bunlar şu an bütün cezaları açıklamıştı. feneri -5 puan 3 sene avrupa yollamayacağım. kupa trabzona olmadı onlarada ceza bursaya kupa.

uefa olmasaydı bu ülkede neler oldu neler.

erman: yine goksel gumusdag, yine kufur :asd:

Erman hep aynı doğruları söylüyor işimize gelince feneri kötüleyince iyi adam oluyo bizi kötüleyince kötü adam :)

her seferinde öyle oluyor. uefa en ufak kafa sallasa bunlar şu an bütün cezaları açıklamıştı. feneri -5 puan 3 sene avrupa yollamayacağım. kupa trabzona olmadı onlarada ceza bursaya kupa.

uefa olmasaydı bu ülkede neler oldu neler.

Aynen renktaşım, ciddi ciddi çoktannn kararlar verilmiş, tüm pislik hasır altı yapılmıştı. Ama görünen o ki yolun sonuna gelindi. Bu 10 gün içinde ak mı kara mı net biçimde belli olacak. Perşembe günü de mali rest yerse 26 ocakta beklediğimiz kararları görebiliriz.

benim evin altındaki kuruyemişçi devren satılık 20 bin lira istiyor adam fenerli bi arkadaş var diyor ki alsak sırf dükkan 150 eder yaw al sat hop 130 kardasın uefa feneri neden affetsin diyorsun bu sebepten olabilir bak :)

Aynen renktaşım, ciddi ciddi çoktannn kararlar verilmiş, tüm pislik hasır altı yapılmıştı. Ama görünen o ki yolun sonuna gelindi. Bu 10 gün içinde ak mı kara mı net biçimde belli olacak. Perşembe günü de mali rest yerse 26 ocakta beklediğimiz kararları görebiliriz.

aynen öyle sevgili renkdaşım.

Avrupadaki oyunu önce Uefa bozucak Türkiyedeki oyunu da Galatasaray bozucaktır. Sabredelim iki hafta daha kadar.

diyelim uefa fb yi affetti juventus,marsilya,sion,volou dava açar ulan bizi niye düşürdün adamlar 5 maç şikeyle suçlaniyor biz 1-2 maç şike yaptık usulsuz transferden puanımızı sildin diye onun bencede uefa güler geçer maa ya hatta maa nın tipi görsünler direk gülerler :)

benim tek anladığım fb ve digiturk için buyuk risk almayı göze alacak bu serefsizler.ben mali nin tek başına böyle bir kara alabileceğine ihtimal vermiyorum...böyle bir ceza alırsak tek sorumlu başbakandır benim gözümde...tarihe de şikeci başbakan olarak gecer

Hiç geriye gitmeyin arkadaşlar, önümüzde çok çok taze olay var. Sırf usulsüz transferden 36 puan giydirdiler malum bir takıma... Peki bizim Avrupa şike tarihini ters düz eden rekorun sahibi feneri affedebileceğini yada bu konuda anlaşılabileceğini hangi bilimsel ve fiziksel gerçek açıklayabilir? Metafizik olaylar gibi bunun da bir açıklaması, izahı ve kaçarı yok. O yüzden üstümüze rahat bişey, bardağımıza da sıcak bişeyler koyup seyrin zevkine varmaya başlayalım hep birlikte..

Aykut doğruladı Nobre'yi hayır aklım almıyor Sow'un alternatifi Nobre olur mu bu nasıl denge

Tarih 4 Temmuz 2011.... Ben bu yazıyı blogumda yayınladım...

FUTBOL DA PARA ! «

Tarih 17 Ocak 2012.... Gökmen Özdenak sanki benim yazıyı okumuş gibi konuştu ...

Bugünde bir yazı yayınladım...

wervcx.png

Kısacası birileri " yahu arkadaş biz para ve futbol ilişkisini gözden geçirmediğimiz sürece bu sorunları yaşamaya devam edeceğiz..." demedikçe daha çok kaoslar göreceğiz...

Bakın spora karışacak para oranı gün gelir NBA bile ertelettirir..

2010 Ocak ayında Mahmut Özgener yayın ihalesinin yenilendiği gün şöyle demişti;

" Klüplerin isteği doğrultusunda yayın gelirinde hatrı sayılır bir yükselme oldu... Marka değeri arttı... "

Peki Sn. özgener o gün neden şunu söylemediniz;

" Biz parayı arttırdık, şimdi klüpler Türk Futbolunu dünyada en iyi şekilde sportif anlamda temsil etmesi gerekir... Biz bize düşen görevi yaptık; sıra klüplerde... "

Eğer o gün deseydiniz bu sözü eminimki şu an şike soruşturmasında kötü anılan, adı kötü geçen değil;

Saygıyla anılan " helal olsun" denilen bir başkan olarak anılacaktınız...

Gerçi hoş koltuğunuzu aynı gün içinde kaybedecektiniz, o ayrı... Ama en azından kral çıplak demiş olacaktınız...

Ahaha Erman " Fenerbahce Nobre'yi alacak kadar düşmüş mü dedi." :asd:

diyelim uefa fb yi affetti juventus,marsilya,sion,volou dava açar ulan bizi niye düşürdün adamlar 5 maç şikeyle suçlaniyor biz 1-2 maç şike yaptık usulsuz transferden puanımızı sildin diye onun bencede uefa güler geçer maa ya hatta maa nın tipi görsünler direk gülerler :)

bencede.

juve 1 şike 2teşvik yapmış.

fener ise şikeyi meslek haline getirmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt