Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Normalde olmaz bu denge ama bank asya'da bal gibi olur.

Bence bankasya değil bank asya olsa maliyetli transfer yapmazlar çöp bile almazlar şampiyonluk yarışında olsalardı paralı transfer yapıcaklardı fakat puan silme olunca -25 falan nobre gibi ortalama bi adamla devam etmeyi düşünüyorlar

fb nin 500 milyon bjk nin600milyon borcu varmış..bunlar bitmişde okeye dönüyolar.

ünal başkanın bütün konuşmasının görüntüleri varmı

Bence bankasya değil bank asya olsa maliyetli transfer yapmazlar çöp bile almazlar şampiyonluk yarışında olsalardı paralı transfer yapıcaklardı fakat puan silme olunca -25 falan nobre gibi ortalama bi adamla devam etmeyi düşünüyorlar

Abi Allah aşkına 25 falan yazıp durmayın, bişey değil sayıya gıcık olucaz. :D O rakamın hiç bir dayanak ve inandırıcılığı yok. Usülsüz transferden 36 puan giymiş bi takım var daha yepyeni fırından çıkmış. UEFA sence şike tarihi rekorunu elinde bulunduran fenere tmm eksi puan takıl der mi?

Abi Allah aşkına 25 falan yazıp durmayın, bişey değil sayıya gıcık olucaz. :D O rakamın hiç bir dayanak ve inandırıcılığı yok. Usülsüz transferden 36 puan giymiş bi takım var daha yepyeni fırından çıkmış. UEFA sence şike tarihi rekorunu elinde bulunduran fenere tmm eksi puan takıl der mi?

Lafın gelişi 25 yazdım cidden :)

benim korkum UEFA'nın kafanıza göre takılın diyip bunu fırsat bilip bizi avrupa kupalarından sepetlemesi

fb nin guines e girmesi lazım.bir sezonda en fazla kaç maçta şike yapılır diye

Sow gelicek diye bir şey demedim zaten Sow ve Nobre nasıl aynı potada erir onu anlamıyorum
Sow zaten gündemde bile yoktu ki,yok teklif yapılmış reddedilmiş falan bunlar hep fenerli basının gündem değiştirme çabaları.

bu sefer kaçırmayın tekrar veriyorlar konuşmaları

Gecenin bi yarısı uğraştım ama değdi galiba. :asd:

unalreyiz.jpg

Erman hep aynı doğruları söylüyor işimize gelince feneri kötüleyince iyi adam oluyo bizi kötüleyince kötü adam :)

Evet aynı Erman "Galatasaray bu lige şikeyi getiren takım " da diyordu Ahmet Çakar'la beraber.Gerçi yaşanan bu süreçte en azından Erman neyin ne olduğunu anlamış, Galatasaray'ın kurumsal yapısının böyle çetrefilli işlere geçit vermeyeceğini,uygun olmadığını kavramış görünüyor.

Evet aynı Erman "Galatasaray bu lige şikeyi getiren takım " da diyordu Ahmet Çakar'la beraber.Gerçi yaşanan bu süreçte en azından Erman neyin ne olduğunu anlamış, Galatasaray'ın kurumsal yapısının böyle çetrefilli işlere geçit vermeyeceğini,uygun olmadığını kavramış görünüyor.

Sanırım yanlış ifade etmişim Erman inandığını bildiğini söyler bu kadar yüksek sesle bağırabilir mi şaibeli bir adam birileri kalkıp senide biliriz Erman diyemedi bugüne kadar Erman kalemşör değildir bence tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt