Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Sanırım yanlış ifade etmişim Erman inandığını bildiğini söyler bu kadar yüksek sesle bağırabilir mi şaibeli bir adam birileri kalkıp senide biliriz Erman diyemedi bugüne kadar Erman kalemşör değildir bence tabi.

Yok, elbette ben de Erman'a kalemşör diyemem.Sadece kulaktan dolma Galatasaray önyargısı vardı, bazı olumsuzlukları hep Galatasaray'a mal ederdi, sanırım gerçeğin ne olduğunu o da gördü, en azından ben öyle olmasını umuyorum...

baylar telegol için link atarmısınız

kendi sitesinden seyredilmiyor

buldular sabaha kadar vururlar şimdi bize

Şuan Gökmen'in kaç aylık oldğunu ve promatüre olabieceiğini tartışıyorlar ciddi ciddi.

Atiker sıralı gaz sistemlerinin sunduğu Telegol :)

Beyler bu adamlar sanki yavaş yavaş gerçekleri zorda olsa gördü.Galatasaray hakkında artık o kadar olumsuz yorumlar yapılmıyor gibi.Ayrıca şu görüş hakim Telegolde Galatasaray Playoff'lar sonucu kesinlikle Şampiyon olur.Ve Playoffta sadece Galatasaray dışında Anadolu kulüpleri olur.Yani bizim ezeli şikeci rakipler Playoff'u göremeyecek görüşü hakim ki doğru söylüyorlar zaten.

Türk futbolu "cacık" olmuş :asd:

MAA Aykut'u aramış kaleci antrenörü Murat'ın adı geçiyor onu kovun demiş 2 gün sonra kovmuşlar kaleci antrenörünü

tabi daha iddianame ortada yokken oluyor bu

Kaya Çilingiroğluna ilk defa katılıyorum. Federasyon o kadar çaresiz kaldı ki artık meydan suçluya kaldı fener istediği gibi idare ediyor. Çok konuşmaya başladılar.

Serhat yalaması inanılmaz tehdit almış belli 3 4 haftadır feneri ve oyuncuları tam saha presle koruyor şerefsiz.Şimdide Volkan Ordu wc olayında sonuna kadar haklıydı dedi

Şaka'mı bu mahkemenin şükrü saraçoğlu stadyumunda yapılmasını istiyorlarmış seyirci önünde falan akıl fikir diliyorum

ya bu ziya düne kadar ağlamıyormuydu 58 değişsin diye. Ulan bu yaşa gelmişin ama rüzgar nerden eserse o yöne dönüyosun. Bunlara emir gelmiş " bundan sonra 58 değimesin diye probaganda yapacaksınız"

aha ziya coştu. Tutmayın küçük enişteyi

kimse yokmuuuuuuu. Sesim geliyomuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ermanada atar yaptı

:SS: kim dedi bunu ya.

Aziz Yıldırım : Yeni kanun umurumda değil. Ne olur bilemem. Bildiğim tek şey, bir lider olarak ben yere sağlam basmak zorundayım. Beni 40 bin kişilik bir statta yargılasınlar. Belgelere dayanarak bana istediklerini sorsunlar. Ben hepsine teker teker cevap vereceğim."

Bu Ziya'ya gerçekleri söylememişler mi :D

Erman: Kupayı Fener'den alacaklar, kimseye vermeyecekler.

İyi iyi Trabzon da sinirlenir bu işe :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt