Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

vallah insallah yanilirim.

bu arada kimin dusurecegi benim icin onemli degil. Ezikler dussun de.

Bence kimin dusrecegi bizim icin cok onemli

Ben yeterli cezalarin verilmemesi durumunda

Uefadan direk TFF ye ceza verilecek

Milli takim ve Kluplere

en hafifi ise UEFA kendi dusurecek sikecileri

vallah insallah yanilirim.

bu arada kimin dusurecegi benim icin onemli degil. Ezikler dussun de.

eğer federasyon değilde uefa düşürürse , büyük ihtimalle bu eziklerin yüzünden bizde yanarız,

milli takım dahil tüm Türk takımları , milli takım organizasyonları , avrupa ligi , şampiyonlar ligi maçlarına bizim gibi tv başında iştirak ederler.

yunan takımlarıda sırıtıyodu düşmeyeceğiz diye uefa geldi bir posta attı gitti aynen öyle olacak bizdede

benim takildigim, o 12 puan tek maca mi, yoksa en az 12, ve serhat ulueren dedigi gibi, iste fenere 25-30 puan ceza verilecek diyor.

ama uefa eger mac basina 12 puan dediyse, bunlar zaten 5 mac sike, bilmem kac mac tesvik falan, 100 puani gecer. bunlar nasil 25 puan dan bahs edebiliyorlar.

yani iste, burda bir belirsizlik var.

eğer federasyon değilde uefa düşürürse , büyük ihtimalle bu eziklerin yüzünden bizde yanarız,

milli takım dahil tüm Türk takımları , milli takım organizasyonları , avrupa ligi , şampiyonlar ligi maçlarına bizim gibi tv başında iştirak ederler.

Yiğit, maalesef UEFA düşürmeye karışamıyor. Eğer o karışabilseydi kesindi böyle birşey,%100 düşerlerdi;çünkü mevcut örnekler var (Juventus,Marsilya gibi).Bu takımları kendi federasyonları Avrupa'dan men yememek ve hukuku uygulamak için düşürdüler...Düşürme durumu federasyonların yetki alanında. Böyle olunca da bizim federasyon parayı önde tutup,kıvırma yoluna gidiyor. UEFA'nın yapacağı Avrupa'dan men olabilir ancak.Benim endişem Avrupa'dan meni göze alarak şikecileri kurtarmaları. Bizden başka Avrupa'ya gidebilecek ve hedef tutturabilecek bir kulüp yok. Beşiktaş ve Fenerbahçe vardı biraz ki onlar her halukarda gidemeyecekler gibi zaten.Anadolu kulüpleri de büyük kulüplerin ellerine bakıyorlar,havuza bakıyorlar.Avrupa onlar için sadece bir hayal,önemsiz bir hayal...

benim takildigim, o 12 puan tek maca mi, yoksa en az 12, ve serhat ulueren dedigi gibi, iste fenere 25-30 puan ceza verilecek diyor.

ama uefa eger mac basina 12 puan dediyse, bunlar zaten 5 mac sike, bilmem kac mac tesvik falan, 100 puani gecer. bunlar nasil 25 puan dan bahs edebiliyorlar.

yani iste, burda bir belirsizlik var.

O -12 puan fener için geçerli değil bence.

Fener düşecek.

Hakan Sukur neden bana kufur etdigini medya gundeme getirmiyor diyor

buda entersan bir bakis acisi

sana kufur etdiyini ne kadaraz kisi bile o kadar iyi degilmi ;)

Goksek g, hakana kufur mu etmis.

ovv ne diyorsun salman. tape de mi var? capsi varsa koyarmisiniz :o

var tapede var

o herif azizeyle konusuyor, özgener mi ne ona küfür ediyor

sonra özgenerle konusuyor, azizeye ana avrat küfür ediyor, cok pis bir herif mis

hakan sükürede küfür etmis, küfür etmedigi adam kalmamis zaten

GG sishaneden girip kestaneden cikmis

Onune gelene kufuru basmis

Disardan bakinca ne kadar uysal dersin adama

Hic kimseye zarari olmaz dersin

amma adam ciban basdikca fiskiriyor

amma belkide o yuzsuz herif o kufurleri o insanlarin yuzune soyleyemez bile

bunun gibi adi insan TFF baskani olucakti

Belliki aziz dusundu tasindi bu hiyari son anda o oturtmadi yedigi nanelere gore

Amma yinede ikinci baskan yaptilar

Valla bu sike olayi patlamasaydi bu yil biz bu TFF den cekeceyimiz vardi ha onu soyleyim

Serefsizler cirt atacakt ortalikta

Programa şöyle ucundan baktım. Anladığım kadarıyla işi bağlamışlar. -25 puan indirilmesi yönünde mutabık kalındı falan deniliyor. Bu da demek oluyor ki, etik kurul yeni raporunu sipariş üzerine çok etik bir şekilde hazırlayacak. Eğer söylenen bu durum gerçekleşirse, korkarım ki, yandım gülüm keten helva oluruz. Kurunun yanında yaşı da yakarlar. Fener düşecek. Düşmek zorunda vesaire söylemlerle gün öldürülürken, öte yandan atı alan Üsküdarı geçti, Ankara'ya girdi. Yavaş yavaş şikenin aklanmasına, teşviğin paklanmasına hazırlanıyoruz. Esasen Türk futbolu öldü. Gömecek yer arıyorlar. Biz de mezar yerini tartışıyoruz işte. Yan yana gömülür müyüz ? Yoksa mezar ziyaretine mi gideriz ? Bu gidişle yan yana gömüleceğiz. Uefa toptan ada ve pafta verecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt