Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Ne yapsın adam tıkandı.Feneri düşüren fenerli olmak istemiyor

Ne yapsını mı var ? Madem istifa edecektin süreci buraya kadar neden getirdin derler adama .Bu çocuk oyuncağı değil.Gitsin kendi şirketlerinde böyle lakayıt davransın göriyim.Eğer istifa ederse klüplerin şahsına maddi tazminat davası açması lazım.

nedim türkmen olayı nedir abi

adamı korkutmuslar mı ne ole konusmalar donuyodu gecen gun

MAA istifa etmeyecek beyler kaynak sağlam:

ertem şener

TFF baskani M.Ali Aydinlar Yarin istifa kararini aciklayabilir !!!

Beyaz Tv de Ordu başkanını dinleyin.

sinirimden patliyorum ya.

en iysi bunlari izlememek. bu kadar yuzsus, serefsiz nasil olunur be.

nihat ozdemir,.. o igrenc sesini duymak bile istemiyorum.

Ali koc ( o yanik sesiyle, kucuk emrah gibi kendisi ve feneri mahdur role sokuyor ya. nefret ediyorum.

MAA...herseyi yapti feneri dusurmemek icin..ve basardi.

Demirören ogün ne kadar çok "8" demiş ya :asd:

Manisa başkanı beyninde şarjör boşaltırım diye tehdit etmiş Ordu başkanını..

manisa baskanı azizini özlemis galiba

top herif

Ne yapsını mı var ? Madem istifa edecektin süreci buraya kadar neden getirdin derler adama .Bu çocuk oyuncağı değil.Gitsin kendi şirketlerinde böyle lakayıt davransın göriyim.Eğer istifa ederse klüplerin şahsına maddi tazminat davası açması lazım.

Çünkü o seçilmedi atandı.Atanan kişi,atamayı yaptıranların bekçisidir.

sinirimden patliyorum ya.

en iysi bunlari izlememek. bu kadar yuzsus, serefsiz nasil olunur be.

nihat ozdemir,.. o igrenc sesini duymak bile istemiyorum.

Ali koc ( o yanik sesiyle, kucuk emrah gibi kendisi ve feneri mahdur role sokuyor ya. nefret ediyorum.

MAA...herseyi yapti feneri dusurmemek icin..ve basardi.

MAA ne demis , biktim yoruldum istifa edecem. kimseye yaranamiyorum dün beyaz diyenler bugün siyah diyor.

Bunun anlami dün beni düsürmeyin 58.. madde degistirilsin diyenler bugün degismesin diyor, gecenlerdede feneri düsüren kisi olarak tarihe gecmek istemiyorum demisti. kongrede yüz ifadesine bak. cok sinirli maddenin degismesini istemedikleri icin

Mideme kramp girdi gülmekten.

ROK : Nedim Türkmen e yapılanı tasvip eden şerefsizdir

Ömer Çavuşoğlu: Ne şerefsiz diyon yeaa

MAA ne demis , biktim yoruldum istifa edecem. kimseye yaranamiyorum dün beyaz diyenler bugün siyah diyor.

Bunun anlami dün beni düsürmeyin 58.. madde degistirilsin diyenler bugün degismesin diyor, gecenlerdede feneri düsüren kisi olarak tarihe gecmek istemiyorum demisti. kongrede yüz ifadesine bak. cok sinirli maddenin degismesini istemedikleri icin

kapali kapilar arkasinda, eminimki,,bu uclu (nihat, ali ve MAA) butun olasiliklari konusmustur.

eger eksi puan kabul ederse genel kurulda..hersey cok guzel. olur.

Eger kabul etmezlerse kulubler, bu ilk onergeyi,

o zaman, ali koc ve ..MAA laf atsin..ve buna cevao olarak da Ali koc verecek.

ve yeter artik. diyecek, ve isitifa edecek .yani ikinci senaryo gerceklesecek.

bu uclu yuzde yuz onceden anlasmislardir. simdi maksat zaman kazanmak..

angut sitesinde konu olarak acilmistir ( alinti ) :asd:

Borsada FENER hissesi sahibi bir yatırımcı olarak SPK´ya malum program ve yorumcularla ilgili şikayette bulundum. Sizin de hisseniz varsa yalnızca 1 dk´nızı vererek gerekli şikayetlerde bulunabilirsiniz.

Adres: Sermaye Piyasası Kurulu :: Görüş, Öneri ve Şikayet Bildirimi

Sayın SPK Yetkilisi‚

Ben borsada Fenerbahçe Sportif A.Ş. hissesi sahibi bir yatırımcıyım. Maalesef bir süredir Pazar akşamları Kanaltürk TV´de yayınlanan Telegol isimli programda Fenerbahçe Spor Kulübü ve dolayısıyla kulübün futbol branşıyla ticari ilişkilere sahip olan Fenerbahçe Sportif A.Ş. ile ilgili spekülasyonlar yapılıyor. Henüz yeni açılmış bir dava ile ilgili yapılan spekülasyonlar ve davayı Fenerbahçe Sportif aleyhine geliştirmek için yapılan bu yanlı yayınlar sonucunda benim de içerisinde bulunduğum hissedarlar zarar görmekte. Program yapımcısı Serhat Ulueren ve yorumcular Erman Toroğlu‚ Gökmen Özdenak ve Ziya Şengül ile ilgili gerekli incelemeleri yapıp bu spekülasyonlara karşı bir yaptırım uygulamanızı arz ederim.

Son dakika verdiler. Gökhan Gönül ve Sezer Öztürk'te adale yırtığı tespit edilmiş. Beşiktaş maçında olmayacaklarmış. İnanalım mı? :ays:

Spor , ülke insanlarının sağlıklı bir şekilde gelişimini,sosyalleşmesini sağlaması gerekirken, canım ülkemde Mafyaların manyakların ahlaksızların gelişimine yardımcı oluyor.

Bu ülkede bu yaşanan olaylarda cezayı kişiler değil kurumlar kesmesi gerekirken, biz o gelmesin bu gelsin diyoruz.Peki kanunlar ne için ? aydınlar gelip geçici TFF ve futbol kalıcıdır.

Bu şike davası aslında 3.dünya ülkesimiyiz yoksa gerçekten hukuka saygı duyan gelişen bir ülkemiyiz bunun davasıdır.

Erman şuan çok çok doğru söylüyor herşeyin özeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt