Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Spor , ülke insanlarının sağlıklı bir şekilde gelişimini,sosyalleşmesini sağlaması gerekirken, canım ülkemde Mafyaların manyakların ahlaksızların gelişimine yardımcı oluyor.

Bu ülkede bu yaşanan olaylarda cezayı kişiler değil kurumlar kesmesi gerekirken, biz o gelmesin bu gelsin diyoruz.Peki kanunlar ne için ? aydınlar gelip geçici TFF ve futbol kalıcıdır.

Bu şike davası aslında 3.dünya ülkesimiyiz yoksa gerçekten hukuka saygı duyan gelişen bir ülkemiyiz bunun davasıdır.

boldladigim kismi sorgulamana gerek yok ki.

Türkiye tipik 3.dünya ülkesidir, muz cumhuriyeti tabiri cuk diye oturuyor, cok net.

bunu sadece ben degil, burada onlarca üye söylüyor.

Zaten Türkiyede hukuk olsaydi, bugün MAA istifa edecekmi etmeyecek mi diye endise etmezdik, kanunlar ver kuralar türkiyede cignenmek icin yapilmis.

Maalesef...

Erman Toroğlu: ''Spor hukukunda derhal , hemen karar verilmesi lazım.Spor hukuku mahkeme sürecini bekleyemez mahkeme 3-4-5 yıl sürer o ayrı spor hukuku ayrı.Sen kuralları aynen uygulacaksın , kararları hemen vereceksin yoksa UEFA gelir mahkeme sürecinimi bekliyorsun al o zaman milli takım dahil tüm takımlarını Avrupa'ya almıyorum der.''

Zaten bu sürecin en başında bunu söylemişti.2 tane yol var birinde yukardaki söyledikleri , diğeride işte geldiğimiz bu süreç.Yanlış yolu seçti MAA çünkü taraf , Fenerbahçe için koltuğundan vazgeçer Azizde Metristen çıkamayacağı için Fenere başkan olur.

Son dakika verdiler. Gökhan Gönül ve Sezer Öztürk'te adale yırtığı tespit edilmiş. Beşiktaş maçında olmayacaklarmış. İnanalım mı? :ays:

Gökhan Gönül tedavi tarihinde ilk kez mücizevi bir şekilde maça yetiştirilip tarihe geçer (yine!).

gökeminin arkasinda raketmi var lan ne oldu olye bagiriyo cagiriyo

beyler Allahı seviyorsanız şu gökmene sövmek serbest olsun daha, hadi lan yapın bir iyilik çok doluyum ben bu adama Galatasaray'ın ismini ağzına almasına tahammül edemiyorum lütfen la sövim da...

ulan gökmen harbi ayisin lan.

tamam düsüncelerin falan bir nevi dogru olabilir bazen ama herif sanki kahvehanede arkadaslari hakkinda konusuyormus gibi yorum yapiyor.

biraz söyledikerine dikkat et bari

bir şey soracağım ya la bu fenerlilere farklı bir iddaname mi mi gitti harbi bunu aydınlatabilecek biri aranıyor

Kaya kapaklara devam ediyor.

tüpcü sunu izlese de baglansa programa, kaya ve erman canli canli taksa kapaklari ne güzel olur

ziya ağladı ağlicak beter ol :lol:

Spor hukukunda derhal , hemen karar verilmesi lazım.Spor hukuku mahkeme sürecini bekleyemez mahkeme 3-4-5 yıl sürer o ayrı spor hukuku ayrı.Sen kuralları aynen uygulacaksın , kararları hemen vereceksin yoksa UEFA gelir mahkeme sürecinimi bekliyorsun al o zaman milli takım dahil tüm takımlarını Avrupa'ya almıyorum der.

Eğer MAA bunu göremiyorsa kesinlikle bu sürecin başında Fenerbahçe ile anlaşmıştır.TFF - Fenerbahçe çatışmasıda bir oyundur , blöftür.MAA ''Fenerbahçeyi küme düşüren bir TFF başkanı olarak tarihe geçmek istemiyorum.'' demiştir! Ve bu süreci uzatarak , sulandırarak Fenerbahçe'ye zaman kazandırıp ve en sonunda yani şu geldiğimiz süreçtede istifa edip Aziz Yıldırım'da Metristen çıkamayacağı için Fener'e başkan olabilir.İstifa ettikten sonrada zaten yeni bir TFF başkanı gelene kadar 3-4 ay daha kazandırmış olacak! Ve her şekilde Fenerbahçe'ye hizmet etmiş bir taraflı TFF başkanı olarak tarihe geçecek! Adam taraf ya taraf! Hepimiz göreceğiz iddia ediyorum bu adam Fener'i düşürmeyecek istifa edecek!

Trt spora göre tff seçim kararı aldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt