Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

bu arada ridvan icin serhatin dediklerini duydunuz mu

bu herif harbiden seytanmis yemin ediyorum

serhat "ridvan hakkinda inanilmaz seyler duyuyorum, hayretler icerisindeyim"

mesela manisasporun basina oguz cetin mi neydi, onu getirtmek icin ugrasmis ridvan, son anda olmamis bu, umit ozatla anlasmislar.

"sen ali koc hakkinda nasil böyle konusursun" diyip, yumrukl sallamasi vs vs ortada ...

manisaspor sivasspor olma yolund ailerliyor

sidi ridvan seytani da girmis, birseyler yapmaya calismis...

Şaka maka bu adamlar olmasa belki neler döndüğünü anlamayacağız.

mesela manisasporun basina oguz cetin mi neydi, onu getirtmek icin ugrasmis ridvan, son anda olmamis bu, umit ozatla anlasmislar.

"sen ali koc hakkinda nasil böyle konusursun" diyip, yumrukl sallamasi vs vs ortada ...

Her yere adamlarını yerleştirmeye çalışıyorlar işte yapıyorlarda artık telefonda şikeye gerek yok hatır gönül şikesi olur otomatikman.

Telegol yıllardır fenerin şikeyaptığını konusur anlatır hatta 2001 de çalınan şampyonluğumuzun kanıtlarını ilk onlar bulmuştu ama her ne hikmetse Serhat eskisi kadar gitmiyor fenerin üstüne konusanları susturuyor hemen bu sene şike kanıtlarıyla patladı ve Serhat birazdaha geri adım atmaya başladı sadece Erman konusuyor işte.

Bununda nedeni şu Giresun Başkanı Serhatın babacım dediği adam sanırım.

birde ahmet cakar niye ayrildi, diget kanal daha cok para önermistir herhalde, yoksa erman, serhat falan bunlarla bir sorunu falan mi vardi adamin?

cakar varken kadro olarak cok daha saglam idi telegol

Telegol yıllardır fenerin şikeyaptığını konusur anlatır hatta 2001 de çalınan şampyonluğumuzun kanıtlarını ilk onlar bulmuştu ama her ne hikmetse Serhat eskisi kadar gitmiyor fenerin üstüne konusanları susturuyor hemen bu sene şike kanıtlarıyla patladı ve Serhat birazdaha geri adım atmaya başladı sadece Erman konusuyor işte.

Bununda nedeni şu Giresun Başkanı Serhatın babacım dediği adam sanırım.

bence neden tamamen iyi polis kötü polis olayı.geçen sene serhat dahil herkes bize ağır şeyler soyledikten sonra bizim başkan ayarı verince tutum değiştirip böyle takılmaya başladılar bu sene.işte mesela bugun serhat maa ile roportaj yapmış:D programda yapmacıktan maa yı korudu falan diğerleride verip veriştirdiler :asd:

Allah ını seven Serhat ile gökmen e best of yapsın . ölüyorum gülmekten her program gökmeni azarlayıp fırça çekmesi yok mu :asd:

ulan gargamel sen adamı suya götürüp susuz getirirsin

Hahaha evet Gökmen'i her program azarlıyor Serhat. Bazen ben bile ayar oluyorum Serhat'a bu yüzden. Hatta alakasız, hafif konularda bile fırça çekiyor.

Türk futbolunu kim kurtaracak

Seçim mi olacak

Cart curt

Anlamayan kalmadı artık

İnsanları salak yerine koymayın

Milyonları yöneten insanlardan

cahil cahil yorumlardan sıkıldım

Yok eskidende yapılırmış

Sadece bu klüpler mi çekecekmiş cezayı

Afedersiniz satılmış köpek misiniz

Sahipleriniz mi var

Bırakın gidin ulan futbolu

Ekonomisini yemişim

Düşüremiyoruz diyin yine anlarım

Ama mahkeme süreci masumiyet karinesi vs vs

Virüs gibiler

Daha da laf yok bunlara

En hafifi budur

bence neden tamamen iyi polis kötü polis olayı.geçen sene serhat dahil herkes bize ağır şeyler soyledikten sonra bizim başkan ayarı verince tutum değiştirip böyle takılmaya başladılar bu sene.işte mesela bugun serhat maa ile roportaj yapmış:D programda yapmacıktan maa yı korudu falan diğerleride verip veriştirdiler :asd:

Allah ını seven Serhat ile gökmen e best of yapsın . ölüyorum gülmekten her program gökmeni azarlayıp fırça çekmesi yok mu :asd:

ulan gargamel sen adamı suya götürüp susuz getirirsin

az bile yapıyor ben olsam her hafta döverdim gökmeni, adamın bizle ilgili bir karın ağrısı var belli. Ama gökmene seni niye çağırmıyolar dedi ya amerika balosuna yarıldım orada, serhat çok çakal adamsın harbiden

Bunlara 7/24 küfür az

Yıldo 8-0 mış falan diye başlıyor

Feneri iyece yalıyor

Hepsi satılmış

Küme düşme kalkmadı

Fener mahkeme süreci falan dedi

Şimdi de mahkeme beklenecek lafları

Hahaha evet Gökmen'i her program azarlıyor Serhat. Bazen ben bile ayar oluyorum Serhat'a bu yüzden. Hatta alakasız, hafif konularda bile fırça çekiyor.

gökmen de anladi, baya sert tepki veriyor serhatin yüzüne bakarak bazen

"öyle mi serhatcim, özür dilerim serhatcim" diye gözün icine baka baka bir tekpki vermeye calisiyor gökmen

bazen diyorum, simdi ana avrat küfürü basicak serhata bu gökmen diye

maa o kadar hacca umre ye gidiyorsun ama 1 gram onurun şerefin varsa kim ne suç işlemişse kul hakkı yemişse cezasını ver öbür dünyada ne yapacaksın hacca umre ye gitmen seni kurtarmaz bu dünyada

maa o kadar hacca umre ye gidiyorsun ama 1 gram onurun şerefin varsa kim ne suç işlemişse kul hakkı yemişse cezasını ver öbür dünyada ne yapacaksın hacca umre ye gitmen seni kurtarmaz bu dünyada

maa ve onur şeref hımm :confused::confused: :SS::SS::coffee:

kim diyor hacca, umreye giyor maa?

nihat ve fenerli bir kac yöneticisi gitmisti bu sene bildigim kadari ile

MAA'nin yerine dünyanın en azılı Fenerbahçe düşmanını koysunlar. O bile bir yerlerden icazet (Hükümet, kulüpler birliği, genel kurul, pensilvanya vs. vs.) düşüremez Fenerbahçe'yi. Kolay değil bu işler. Bakın iş "Milli takım ve kulüp takımları ceza alsın ama Fenerbahçe düşmesin!" e kadar geldi. Şu anda Türkiye, milli takımın ceza alabilirliğini dolayısıyla feda edilebilirliğini tartışmaya başladı. Nedir Fenerbahçe'yi bu kadar önemli yapan? Çok basit. Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabeti.

Bu ligin değerinin %60'ı Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabetidir. Bu takımlardan herhangi biri olmadığında ligin değeri direk %60 düşer. Hatta bana göre o lig 5 para etmez. Dolayısıyla kulüplerin çekindikleri konu bu. Yani para. O yüzden hiç birine de kızmıyorum ben. Sadece Aziz YILDIRIM'a futbolu bu hale getirdiği için sinirleniyorum, beddualar hatta küfürler ediyorum durmadan.

MAA'nin yerine dünyanın en azılı Fenerbahçe düşmanını koysunlar. O bile bir yerlerden icazet (Hükümet, kulüpler birliği, genel kurul, pensilvanya vs. vs.) düşüremez Fenerbahçe'yi. Kolay değil bu işler. Bakın iş "Milli takım ve kulüp takımları ceza alsın ama Fenerbahçe düşmesin!" e kadar geldi. Şu anda Türkiye, milli takımın ceza alabilirliğini dolayısıyla feda edilebilirliğini tartışmaya başladı. Nedir Fenerbahçe'yi bu kadar önemli yapan? Çok basit. Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabeti.

Bu ligin değerinin %60'ı Galatasaray vs. Fenerbahçe rekabetidir. Bu takımlardan herhangi biri olmadığında ligin değeri direk %60 düşer. Hatta bana göre o lig 5 para etmez. Dolayısıyla kulüplerin çekindikleri konu bu. Yani para. O yüzden hiç birine de kızmıyorum ben. Sadece Aziz YILDIRIM'a futbolu bu hale getirdiği için sinirleniyorum, beddualar hatta küfürler ediyorum durmadan.

Ceza'ya gerek yok (shike serbest) diyorsun yani?

Italya'da koskoca Juventus düstü, fener kim oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt