Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Rıdvan biraz daha bağlı kalırsa her şeyi yumurtlıyacak agresifleşmeye başladı

Rıdvan programı izlemedim diye başladı program başında konuşulan mevzuları hatırlatıyor arkadaş bizi balık falan zannediyorlar heralde

La Rıdvan..tapelere baksana..Teşebbüs bile olsa selam vermem felan diyorsun.İşine gelmez tabiki.

Erman söyledi direk MAA'nın başkan adaylığının önünü kesiyorsun

ya bu rıdvan tapeleri hiç okudumu yada gidip yöneticilerle hakkaten bişeyler yaptınızmı diye sordumu bu kadar net yaptılarsa fener düşsün diyor

rıdvan hala "bundan sonra benimle ilgili yayın yapmayacaksınız" demedi mi :asd:

Serhat cidden çok sağlam derecede kaypak

Rıdvan antrenörken ayrılmamış istifa etmiş.Öyle diyor.

50 sefer metrise gitmek ne demek yaw bu adam futbol kariyeri boyunca 50 maça çıkmadı metris kombinesi almış resmen

Tuvalletten çıktı diye alkışlıyorlar adamı

Serhat"A.Yıldırım seni başka bir davadan kurtardığı için minnet gösterdiğine dair söylentiler var":D

Kirli ilişkiler dökülüyor birer birer.Koskoca asırlık çınarlar kimlerin elinde oyuncak olmuş.Bugün ezeli rakibimiz için gerçekten üzüldüm.

Program başında kaya Ç. Serhata sen diyelimki Galatasaraylısın dedi Serhat u. da yok ben Galatasaraylı değilim dedi.

bu sümüklünün böyle demesi hoşuma gitti yeminle Galatasaraylı olmasından utanıyoardum

Serhat"A.Yıldırım seni başka bir davadan kurtardığı için minnet gösterdiğine dair söylentiler var":D

Kirli ilişkiler dökülüyor birer birer.Koskoca asırlık çınarlar kimlerin elinde oyuncak olmuş.Bugün ezeli rakibimiz için gerçekten üzüldüm.

Bu süreçte emin olduğum şeylerden birisi paralı başkan falan Allah korusun kişilere muhtaç olmıyalım sonuçları gerçekten ibretlik

Rıdvan Dilmen karısıyla ilgili problem yaşamıştı ve bu konuda Aziz babası yardım etmiş olabilir.

Belliki tüm ihale Azize kalacak ve MAA Feneri kurtaran adam imajıyla koltuğa oturacaktı, 32.Gün programında MAA FB başkanlığa oynadığını ilan etti, zaten mevcut fener yönetimi bunu sezdikleri için 58. maddeye karşı çıkıp MAA ya cephe aldılar.Rıdvan (azizin sözcülüğünü yapıyor) maa yı kamuoyunda itibarsızlaştırmaya çalışıyor.

Mevcut yönetim ve MAA yı destekleyenler arasında savaş varve kaybedecek olan belli :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt