Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

hayda kulüpler birliği başkanı İlhan Cavcav TFF başkanı tekrar MAA

Hani eski başkanlar, forma giyen başkanlar olamayacaktı aday:)

İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyormuş!Bavulumuzu toplasak iyi olur.

MAA tekrar başkan olabilir.

Demirören falan olmasın da..

İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyormuş!Bavulumuzu toplasak iyi olur.

Sen bakma Deniz genel kurulda söylediklerini duyduktan sonra anladım ki bu adam Yıldırım Demirören'den 50 kat iyidir sanıyorum puan silme cezaları tekrar gündeme gelicek ve playoff öncesi uygulanıcak

Sen bakma Deniz genel kurulda söylediklerini duyduktan sonra anladım ki bu adam Yıldırım Demirören'den 50 kat iyidir sanıyorum puan silme cezaları tekrar gündeme gelicek ve playoff öncesi uygulanıcak

Puan silme falan hikaye. Düşürecekler. Ağzından kaçırdı hırbo 20 puan gibi bir silme olur dedi. Yok öyle yağma ya maç başına -12 siler ya da düşürür.

Puan silme falan hikaye. Düşürecekler. Ağzından kaçırdı hırbo 20 puan gibi bir silme olur dedi. Yok öyle yağma ya maç başına -12 siler ya da düşürür.

Kesinlikle düşme olmıyacak şampiyon Trabzon olucak fenerden puan silincek belki sivas ve ibb den ama beşiktaş ve trabzondan puan bile silinmiyecek playoff öncesi :)

Bu adama hiç güvenmiyorum.Düzen içinde kendine sağlam yer edinmiş.Düzenin devamından yana.Umarım sen haklısındır.

Kesinlikle düşme olmıyacak şampiyon Trabzon olucak fenerden puan silincek belki sivas ve ibb den ama beşiktaş ve trabzondan puan bile silinmiyecek playoff öncesi :)

Ya düşme olur ya da maç başına -12 puan siler bu da yaklaşık 48 puana tekabül eder. O yüzden ya düşürülecekler ya da bu olacak. Gerisi hikaye. UEFA öper net söylüyorum.

uefa: "adimizi kullandilar adimizi.."

Lan MAA, ne adamsin ya, bu rezilligin icine, uefa yi da soktun ya. gizli anlasma yaptin......

Aslında bizim için de en iyisi bu olacak.İşin gerçeği ezeli rakiplerimiz etrafımızda dik kuyrukla dolaşamayacaklar artık.

Ya düşme olur ya da maç başına -12 puan siler bu da yaklaşık 48 puana tekabül eder. O yüzden ya düşürülecekler ya da bu olacak. Gerisi hikaye. UEFA öper net söylüyorum.

Puan için bir şey diyemıyorum ama UEFA net konuşmuş maç başına 12 verin demiş senin dediğin gibi olur büyük ihtimalle ama düşme falan hikaye olur

Puan için bir şey diyemıyorum ama UEFA net konuşmuş maç başına 12 verin demiş senin dediğin gibi olur büyük ihtimalle ama düşme falan hikaye olur

Maç başına 12 verirlerse zaten düşerler. 48-60 gibi bir puan ile düşerler. Ayrıca, UEFA bunu tekrar kabul etmez gibime geliyor.

eksi puan olayinda, bir turlu maksimum puani soylemiyorlar,

ama bence fenerin tam kumeye dusmeyecek kadar puan silinecekti. cunku ne dedi

hep MAA: ben feneri dusuren baskan olarak tarihe gecmek istemiyorum. demekki, puan silme olayi olasydi, feneri dusurmeyecekti, bu serefsiz.

uefa dan da onay almis.

gecen seneki şampiyonlukları alınsın bu sene play off dışı kalsınlar ona bile razıyım...

9 kulübün başkan adayı MAA

ve bu akşam saatlerinde görüşme yapmış hırslıyım geliyorum çözecem bu olayı demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt