Ufuk Erten
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 10.050
- 189
- 1.388
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk
Ilhan Hav HAV ?
Ilhan Hav HAV ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği başkanı olmasına kesin gözüyle bakılıyormuş!Bavulumuzu toplasak iyi olur.
Sen bakma Deniz genel kurulda söylediklerini duyduktan sonra anladım ki bu adam Yıldırım Demirören'den 50 kat iyidir sanıyorum puan silme cezaları tekrar gündeme gelicek ve playoff öncesi uygulanıcak
Puan silme falan hikaye. Düşürecekler. Ağzından kaçırdı hırbo 20 puan gibi bir silme olur dedi. Yok öyle yağma ya maç başına -12 siler ya da düşürür.
Sen bakma Deniz genel kurulda söylediklerini duyduktan sonra anladım ki bu adam Yıldırım Demirören'den 50 kat iyidir sanıyorum puan silme cezaları tekrar gündeme gelicek ve playoff öncesi uygulanıcak

Kesinlikle düşme olmıyacak şampiyon Trabzon olucak fenerden puan silincek belki sivas ve ibb den ama beşiktaş ve trabzondan puan bile silinmiyecek playoff öncesi![]()
Kesinlikle düşme olmıyacak şampiyon Trabzon olucak fenerden puan silincek belki sivas ve ibb den ama beşiktaş ve trabzondan puan bile silinmiyecek playoff öncesi![]()
Ya düşme olur ya da maç başına -12 puan siler bu da yaklaşık 48 puana tekabül eder. O yüzden ya düşürülecekler ya da bu olacak. Gerisi hikaye. UEFA öper net söylüyorum.
Puan için bir şey diyemıyorum ama UEFA net konuşmuş maç başına 12 verin demiş senin dediğin gibi olur büyük ihtimalle ama düşme falan hikaye olur
Ya düşme olur ya da maç başına -12 puan siler bu da yaklaşık 48 puana tekabül eder. O yüzden ya düşürülecekler ya da bu olacak. Gerisi hikaye. UEFA öper net söylüyorum.
Maç başına 12 verirlerse zaten düşerler. 48-60 gibi bir puan ile düşerler. Ayrıca, UEFA bunu tekrar kabul etmez gibime geliyor.