Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

beyler türkiyede herkes kandırılıyor maçlarda şike yok diye imaj yaratmaya çalışıyorlar tutturmuşlar bir saha içine bakın olayına ee sahadada herşey apaçık ortada bunlar neyin kafasında yaşıyorlar,ama az kaldı bu takımların hiçbiri playofta olmıyacak gençler bursa ibbyle felan oynarız playofu

beyler türkiyede herkes kandırılıyor maçlarda şike yok diye imaj yaratmaya çalışıyorlar tutturmuşlar bir saha içine bakın olayına ee sahadada herşey apaçık ortada bunlar neyin kafasında yaşıyorlar,ama az kaldı bu takımların hiçbiri playofta olmıyacak gençler bursa ibbyle felan oynarız playofu

zaten onlarla aramızda 100 puan fark olduğuna göre playoffta formalite olacaktır

Abi bunlar metriste 8 ay kafalarında senaryo kurmuslar. Nasıl kurtuluruz, sacma sacma senaryolar. Sözde aziz hep revirdeymis dakikada bir bunu söylüyorlar. Adım gibi eminim bunlar yemedi, icmedi, uyumadı hep senaryo kurdular. Valla mahkemede bunları yutarsa yazıklar olsun.

Abi bunlar metriste 8 ay kafalarında senaryo kurmuslar. Nasıl kurtuluruz, sacma sacma senaryolar. Sözde aziz hep revirdeymis dakikada bir bunu söylüyorlar. Adım gibi eminim bunlar yemedi, icmedi, uyumadı hep senaryo kurdular. Valla mahkemede bunları yutarsa yazıklar olsun.

Ben hatırlıyorum bunlar ilk girdiği zaman haberler çıkıyordu korcan çayçı olmuş bülent ortacı ümit karan bilmemneci diye bugün mecnun diyorki 8 ayda azizi görmedim içerde bi tek görüş günlerinde selamlaşıyorduk

ulan halil ünal acayip küfürbazmışda haberimiz yok.!

valla yıldırım demirören bile federasyon başkanı oldu mahkeme bunları salıp masum bunlar dese şaşırmam olayı öyle bir hale getirdilerki polis savcı suçlu bunlar kahraman bir madalya istemedikleri kaldı

kaya azizin avukatı kesildi başımıza geçen hafta neden program olmadığı belli oldu rüzgar tersine döndu kımse eleştiri bile yapmıyor artık

offf gökmenden yılın sorusu. Yavşaklama ziya

Aziz kulübe 8 tane villa satmış tanesi 550bin dolardan hehehehehe

-30 Milyar gelirim var diyor 30 milyon dolar nasıl hibe ediyor anlamadım ben ya

+ Sende herseye comak sokma

qsflkwmif3fnklerfndfwferef.l.k :D :D :D

abiler oldu kurabiye:)

hibe olayında uzun vade de anca birisi onun verdiği miktarı klube hibe ederse parayı istemiyormuş eğer herhangi biri 30milyon tl hibe ederse diyomuş ki ben arada ki farkı geri istiyorum. İşin özü mızıkçı çıktı demirören :D

stadın yapımında cebinden paramı çıkmış yuh uzanlar yapmadımı kale arkalarını diğerlerinide migros:)

Hahahaha. Y. D.'ye bak. Haklarını helal ettiler ondan sonra gercek ortaya çıktı. Hahahaha

adam mali ibra için iyi oyun yapmış he ibrayı aldı anında kıvırdı

oha yayın gitti koca kablolutv'de bir tek kanaltürk gitti iyi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt