Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Bizden bir başkan şikeye bulaşssın..Taraftar onu siler.Niye desteklesin Polat efendi.Biz angutmuyuz.

Adnan Polat: Aziz Yildirim'in yerinde olsam, Galatasaray Liseliler beni Metris'in zeminine gomerlerdi.

...bu mektup olayı polat a yapılmış komplo gibi geliyor bana...kasıtlı yapıldı diyor..haklı olablilir polat

lan ne diyo ne taraftar ne desteği polat

Offf yeni Yönetim destek veriyormu vermiyormu konusuna geciyorlar. Arkadas derby var ortaligi neden karistiriyorsunuz

evet simdide yeni yönetime elestircek aynen dedigime geliyoruz illaki yeni yönetimi elestircek bu belli

Ulan ne adamsın ya ultraslan ayrıymış taraftar ayrıymış.İşte 3 yıl boyuca senin bu kutuplaştırmaların yüzünden başarısız olduk.

Adnan Polat mıçmaya başladı aga tamam kalk git artık. 3'e bölünmüş yeni yönetim diyorlar diyor. Serhat malı amacına ulaştı artık sallama zamanı kulübe.

hay baslicam sizin yönetiminize de size de

adnan polat bari derbi öncesi kapa su ceneni

ulan bu sene masallah herkesten cok kendi kendimize engel olmaya calisiyoruz camia olarak

allah kahretsin

Beleşçileri bilmemde Galatasaray taraftarı senden nefret ediyor polat..

zamanlamaya bak takım şampiyon olsun sonra çık konuş krıtik haftalar takım iyi gidiyor illa birileri biyerden çomak sokacak anasını satıyım.

Adnan Polat mıçmaya başladı aga tamam kalk git artık. 3'e bölünmüş yeni yönetim diyorlar diyor. Serhat malı amacına ulaştı artık sallama zamanı kulübe.

doğru söyliyorlar...ben gözümle şahit oldum...bir tarafta aysal tulun sedat doğan emir-bir tarafta ali dürüst-fatih terim-albayrak-diğer tarafta adnan öztürk...görünen köy kılavuz istemez

Polat´in Galatasarayliligi da bu kadar iste. Yeni yönetim 3´e bölünmüs diyorlar diyor. Bende onlari yipratayim derdinde. Iyi giderken yapilacak is mi? Senin itibarin zedelenmesin diye biraksaydik da yok etseydin kulübü madem. Hayret birsey ya. Sonuna kadar hakliydilar. 1000 kere efendi efendi birak dediler, devam edecegim dedin, birakmayacagim dedin. 1000 kere secim karari al, aday ol dediler, hayir dedin. Her kapiyi kapattin. Baska yol birakmadin ki. Ne yapsalardi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt