Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Adnan Polat'ın zamanlaması çok yanlış.

Ayrıca, dergi deniyor masa altından dergi çıkıyor, stad deniyor Sarıgül pat telefonda... Yapım müthiş..

yıkama yağlama başladı

Şu 300-500'ü bırakamadı gitti :D

300-500.jpg

bu olmadı Adnan polat kendini bitiriyor gerçekten iyi bir insan ama fazla iyi niyetli resmen dalga geçer gibi konuşturuyorlar adamı ve ziyanın tutumu hiç hoş değil oraya cihan kamer denilen şahısta geldi herkes adama siz dedi kaya Polata sen diyor imalı imalı dalga geçer gibi konuşuyorlar üstelik ortada ne şike ne bişey var evet Polat düşün şimdi neden kimse seni sallamıyor ve derbi öncesi şikecilerin ekmeğine yağ sürüyorsun ... yapma be başkan yapma

Adnan polat böyle değildi,

Adama hırs küpüne dönmüş,etrafında onunla dalga geçenleri göremiyor

Yazık ediyor şuan kendine

aha gökmen konusuyor ,yagcilarda inecekkk vaaarrrr:D

Başbakana tepki yoktu ki..TOKİ başkanına tepki vardı..Yanlış mı hatırlıyorum ?

Yağcılara inecek varmış..Her türlü kumpası kuruk emek sahiplerinin sırtını bıçaklasınlar sonra bunları övenler yağcı olsun..

hakan üstünberkin neden ayrıldığı anlaşıldı

Yağcılara inecek varmış..Her türlü kumpası kuruk emek sahiplerinin sırtını bıçaklasınlar sonra bunları övenler yağcı olsun..

Kusura bakmayın Başbakan olmasaydı bu stat olmazdı.

gökmen icin dedim a.polat icin degil

adnan polat ın dedikleri kulübü etkilemez bizim yönetim şeyine bile takmazda bu adam hala aynı kafada ibra olsaydı hala devam edecekti kulübün içine edecekti hala onu anladım

Bu Adnan Polat hic mi düsünmez haftaya derby var , gerginlik olmasin Derbyden sonra Programa cikarim diye. Cok düsüncesiz plansiz bir kisilige sahip

Adnan Polat programa çıkış zamanınız çok yanlış tam derbi öncesi olacak iş değil.

Evet alkışlar sayın polat ve serhat eziği bravo sizlere. Kalkmayan eller sizin için bekliyor ziya hayvanı. Kendi yöneticin olunca her boka atlayıp soru sordurmuyor hemen savunmaya geçiyordun ne oldu SANA NE ULAN BİZDEN SANA NE!!!

Bu Adnan Polat hic mi düsünmez haftaya derby var , gerginlik olmasin Derbyden sonra Programa cikarim diye. Cok düsüncesiz plansiz bir kisilige sahip

Derby ne demek arkadaşım? Derbi onun doğrusu. Türkçeyi düzgün kullanalım lütfen..

adnan polat ın dedikleri kulübü etkilemez bizim yönetim şeyine bile takmazda bu adam hala aynı kafada ibra olsaydı hala devam edecekti kulübün içine edecekti hala onu anladım

Başka bir yönetim ile devam edecekti, bunu unutmıyalım (Adnan Sezginsiz zaten bir başarı demek)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt