Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Hafta sonu Fener derbisi var. Telegolde konusulan konuya bak. Ibra vs ivir zivir.. Bu sene ekmek yok tabi bu tip programlara eskileri deşin

Hee gökmen rivaya zaten adnan polat okudu üfledi değerlendi 3.köprüyü de adnan polata borçluyuz o olmasa başka yere yapılacaktı! Allah'ım azıcık düşünme gücü dağıt çok mu şey istiyorum

Adnan Polat bugun neler söyledi?

her giden ben şunu yaptım ben bunu yaptım mı diyecek bu ne ya

Aha hala konuşuyormuş, birşey kaçırdım mı şu ana kadar?

hok hacı hep aynı şeyler dönüp durdu

Aha hala konuşuyormuş, birşey kaçırdım mı şu ana kadar?

adnan polat ın yaptığı en iyi şey zaten konuşmak icraatini göremedik bir türlü başkan olduğu zamanlarda iyi palavra atıyodu kulüp karda diyordu oysaki futbolcuların alacakları kredi borçları daha artmıştı

baboli keşkelere gecersek eğer işimiz var, mutlak başarının beklendiği yerde keşkelere yer yok

Adnan Polat:"Adnan Sezgin konusunda pişmanım.1 sene öncesinden görevden almalıydım."

Adnan Polat:"Hakan Şükür'ü göndermemeliydim, hatalıydım."

allahım rijkaard a laf atıyor adam barca dan gelmiş dünyanın en iyi ortasaha göbegine sahipken sen getir sarpla barışın başına attan inip eşşege bindir bir takımın en önemli yeri orta göbektir net

al bu sene kanatlarımız çok mu iyi ne keita ne kewell ne arda ne de yaratıcı bir oyuncumuz yok lincoln gibi ama takım takır takır gidiyor neden ortasahanın göbegi iyi toplam 20 gol atmış nerdeyse senelerce bizi beklettin senelerce bekledim adam gibi bir ortasaha alınsın şu takıma diye

300 milyon lira diyor lan Galatasaray'ın senelik gelirinin.

kisacasi, haftaya Derby var ben simdiden ortaligi karistirayim yeni yönetim yipransin diyor

Bu zamana kadar susup derbi haftasında konusmasıda ayr birşey tabii. Ama yıpratacak birşey söylememiştir diye umut ediyorum.

allahım rijkaard a laf atıyor adam barca dan gelmiş dünyanın en iyi ortasaha göbegine sahipken sen getir sarpla barışın başına attan inip eşşege bindir bir takımın en önemli yeri orta göbektir net

al bu sene kanatlarımız çok mu iyi ne keita ne kewell ne arda ne de yaratıcı bir oyuncumuz yok lincoln gibi ama takım takır takır gidiyor neden ortasahanın göbegi iyi toplam 20 gol atmış nerdeyse senelerce bizi beklettin senelerce bekledim adam gibi bir ortasaha alınsın şu takıma diye

eşek olsa gam yemem bildiğin tavuğa bindirdiler adamı

tv 8 volkan var suan reklam, adam resmen talibana üye olmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt