bu program bence iyi oldu
bir kere denizlispor maci icin tesvik olayin tamamen kapandigini ögrenmis oldu millet.
ikincisi, Polat acik acik hatalar yaptigini, pisman oldugunu söyledi, mesela hakan sukuru göndermek, yada adnan sezginle israr etmek, yanlis td tercihleri gibi ..
herseyde bir hayir var derler ya, bu 3 yillik basarisizlikta da bir hayir vardir, olacaktir muhakkak.
genel olarak baktiginda, son 10 yilda Gs 4 kere sampiyon olmus, fb 4 kere sampiyon olmus, bjk 2 kere, bursa 1 kere.
kaldi ki, su son 10 yilda ekonomik olarak ne durumda, ne sartlar altinda mucadele ettik, herkes biliyor, kimse unutmamistir diye düsünüyorum.
sirketler birlesti, stad yapildi, bankalardaki sorunlari az cok halletti, sponsorlar buldu, basketbol, voleybolu az cok önem verdi..
en önemli olaylardan biride, bazi baskanlar gibi günü kurtarayim diye, kendimi kurtarayim, Galatasarayi cok zor duruma sokacak olylara imza atmadi.
Gs batti batiyor derken, kimse aday olmazken, cikip aday oldu, baskan oldu.
tv lerde cikip, para topladigi bile oldu.
neyse, kisaca baskana tüm emekler icin cok tesekkür ediyorum
adnan polat denildiginde, ilk aklima gelen sey kesinlikle gecen 3 senede yasadigimiz basarisizlik olmiyor, olmicak. Tabi bunu yok gibi saymiyorum ama dedigim gibi, ilk aklima gelen sey bu degil, olmicak.
adnan polat denildiginde , aday yokken , kulub batti batiyor derken bu kulubun basina gecen bir baskan olarak aklimda kalacak ilk önce.
sonrada bu sike olaya karismayan bir baskan olarak kalicak. (sonucta kovulmamak icin, bazi baskanlar gibi sike yapabilirdi, ama o 8 olmayi tercih etti sike yapmaktan, hatta bir ara kümede kalma mucadelesini vericek duruma bile geldi)