Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

Eski yönetimler neymiş be. Bir banka borcu 28 m eurodan nasıl 300 milyon dolara çıkar.

rahmetli özhan baskan cok büyük ümitlerle geldi ama en cok borcuda o yigdi klübe..

herkes faruk sürene söver ama adam gittiginde sadece 30 milyon dolar borcumuz varmis... ama uefa kupasi 4 sene sampiyonluguda o yasatmisti...

Tersimdeyim galiba bugün, ftw1905 katkılarıyla.. :)

[video=dailymotion;xpe06r]https://www.dailymotion.com/video/xpe06r_boyle-mi-sona-erecekti-ali-sami-yen-klibi_sport[/video]

yaklaşık 20 sayfadır mesajlara bakıyorum. adnan polat duygulanmadan öncesi ve sonrası yorumları okumanızı öneririm :weqweq:

alınma ama saçmalamaya devam ediyorsun.

enteresan

Galatasaray bu surecde dusene vurdumu?

Klupleri kendi tarafinda nasil toparlayacakti?

Biz burda soylemiyormuyduk hepsi serefsiz bunlarin hepsi para satilmis

Simdi Galatasaray baskani Unal Aysal cikip Adnan Polatin soyledigi dogrultuda tutum sergileseydi bir copk taraftyar asmisdi adami

Adnan Polat baskan olmus olsaydi belkide taraftar korkusundan yukarida yazdigimi yapmazdi

Amma kein ve net inaniyorumki tum taraftarin begendigi tutumu sergilemeyecekti?

simdi sacmaliyormuyum? sacmalamiyormuyum?

karar ver sonra yaz

yaklaşık 20 sayfadır mesajlara bakıyorum. adnan polat duygulanmadan öncesi ve sonrası yorumları okumanızı öneririm :weqweq:

Laf mı keydiriyon sen şimdi bana, tamam hatalıyım usta gelmeyin üstüme. :D

Adnan Polat iyi insan olabilir,cok iyi Galatasarayli olabilir,cok iyi yonetici olabilir ,cok iyi ikinci baskanda olabilir lakin iyi Galatasaray baskani olamadi.Galatasaraya baskanlik farkli vasiflar degerler gerektirir.Bu gomlek Adnan Polata buyuk geldi.Olay bu kadar basit anlamasi lazim ama kabul edemiyor.

adnan polatın her zaman takdir kulupte basarı sadece futbol takımına bakıldıgı için adnan polat basarısırz gösterildi ama kadın basketbol erkek basketbol takımlarımızın suan geldikleri durum orda bunların temelin adnan polat attı

adnan polatın her zaman takdir kulupte basarı sadece futbol takımına bakıldıgı için adnan polat basarısırz gösterildi ama kadın basketbol erkek basketbol takımlarımızın suan geldikleri durum orda bunların temelin adnan polat attı

Aynen çok önemli şeylerin adam temelini attı.Günlük düşünmemesi kaybettirdi zati.

bu program bence iyi oldu

bir kere denizlispor maci icin tesvik olayin tamamen kapandigini ögrenmis oldu millet.

ikincisi, Polat acik acik hatalar yaptigini, pisman oldugunu söyledi, mesela hakan sukuru göndermek, yada adnan sezginle israr etmek, yanlis td tercihleri gibi ..

herseyde bir hayir var derler ya, bu 3 yillik basarisizlikta da bir hayir vardir, olacaktir muhakkak.

genel olarak baktiginda, son 10 yilda Gs 4 kere sampiyon olmus, fb 4 kere sampiyon olmus, bjk 2 kere, bursa 1 kere.

kaldi ki, su son 10 yilda ekonomik olarak ne durumda, ne sartlar altinda mucadele ettik, herkes biliyor, kimse unutmamistir diye düsünüyorum.

sirketler birlesti, stad yapildi, bankalardaki sorunlari az cok halletti, sponsorlar buldu, basketbol, voleybolu az cok önem verdi..

en önemli olaylardan biride, bazi baskanlar gibi günü kurtarayim diye, kendimi kurtarayim, Galatasarayi cok zor duruma sokacak olylara imza atmadi.

Gs batti batiyor derken, kimse aday olmazken, cikip aday oldu, baskan oldu.

tv lerde cikip, para topladigi bile oldu.

neyse, kisaca baskana tüm emekler icin cok tesekkür ediyorum

adnan polat denildiginde, ilk aklima gelen sey kesinlikle gecen 3 senede yasadigimiz basarisizlik olmiyor, olmicak. Tabi bunu yok gibi saymiyorum ama dedigim gibi, ilk aklima gelen sey bu degil, olmicak.

adnan polat denildiginde , aday yokken , kulub batti batiyor derken bu kulubun basina gecen bir baskan olarak aklimda kalacak ilk önce.

sonrada bu sike olaya karismayan bir baskan olarak kalicak. (sonucta kovulmamak icin, bazi baskanlar gibi sike yapabilirdi, ama o 8 olmayi tercih etti sike yapmaktan, hatta bir ara kümede kalma mucadelesini vericek duruma bile geldi)

enteresan

Galatasaray bu surecde dusene vurdumu?

Klupleri kendi tarafinda nasil toparlayacakti?

Biz burda soylemiyormuyduk hepsi serefsiz bunlarin hepsi para satilmis

Simdi Galatasaray baskani Unal Aysal cikip Adnan Polatin soyledigi dogrultuda tutum sergileseydi bir copk taraftyar asmisdi adami

Adnan Polat baskan olmus olsaydi belkide taraftar korkusundan yukarida yazdigimi yapmazdi

Amma kein ve net inaniyorumki tum taraftarin begendigi tutumu sergilemeyecekti?

simdi sacmaliyormuyum? sacmalamiyormuyum?

karar ver sonra yaz

Türkiyenin en büyük kulübüsün. Direksiyonu senden başka kim ele alabilir.

Galatasaray federasyonda pasif kaldı. Tüm gücünü tüm yetkisini kullanmalıydı.

Bunları söyledi adam bunu kendisi yapabilir miyidi yapabileceğine inanmıyorum pek bırakmazlardı rahat ama senin mesajlarında Adnan başkana karşı bir kin hissettim. Bu camiada Özhan Canaydına bile böyle şeyler yapılmadı. Adnan Polat bunları hak etmedi gerçekten.

bir gün şu gökmen için stüdyoyu basıp siz bizim oglanla dalga geçmişiniz nölüyor lan diye agzını burnunu kırıcam şu serhat ın

birde benim için dal dicem ama boşver kendine hakim ol iyiler herzaman kalbimizde geri kalanda zaman aşımına uğruyor unutulup gidiyor ...

:

bu program bence iyi oldu

bir kere denizlispor maci icin tesvik olayin tamamen kapandigini ögrenmis oldu millet.

ikincisi, Polat acik acik hatalar yaptigini, pisman oldugunu söyledi, mesela hakan sukuru göndermek, yada adnan sezginle israr etmek, yanlis td tercihleri gibi ..

herseyde bir hayir var derler ya, bu 3 yillik basarisizlikta da bir hayir vardir, olacaktir muhakkak.

genel olarak baktiginda, son 10 yilda Gs 4 kere sampiyon olmus, fb 4 kere sampiyon olmus, bjk 2 kere, bursa 1 kere.

kaldi ki, su son 10 yilda ekonomik olarak ne durumda, ne sartlar altinda mucadele ettik, herkes biliyor, kimse unutmamistir diye düsünüyorum.

sirketler birlesti, stad yapildi, bankalardaki sorunlari az cok halletti, sponsorlar buldu, basketbol, voleybolu az cok önem verdi..

en önemli olaylardan biride, bazi baskanlar gibi günü kurtarayim diye, kendimi kurtarayim, Galatasarayi cok zor duruma sokacak olylara imza atmadi.

Gs batti batiyor derken, kimse aday olmazken, cikip aday oldu, baskan oldu.

tv lerde cikip, para topladigi bile oldu.

neyse, kisaca baskana tüm emekler icin cok tesekkür ediyorum

adnan polat denildiginde, ilk aklima gelen sey kesinlikle gecen 3 senede yasadigimiz basarisizlik olmiyor, olmicak. Tabi bunu yok gibi saymiyorum ama dedigim gibi, ilk aklima gelen sey bu degil, olmicak.

adnan polat denildiginde , aday yokken , kulub batti batiyor derken bu kulubun basina gecen bir baskan olarak aklimda kalacak ilk önce.

sonrada bu sike olaya karismayan bir baskan olarak kalicak. (sonucta kovulmamak icin, bazi baskanlar gibi sike yapabilirdi, ama o 8 olmayi tercih etti sike yapmaktan, hatta bir ara kümede kalma mucadelesini vericek duruma bile geldi)

adama liseliler amele görevini verdi resmen. Özhan Canaydın faciasından sonra çıkıp toparladı adam 5 senede kulübü. başkanlık yaptığı 3 yıl içinde şampiyonda olabilirdik ama görüyoruz bugün düşmanları neler neler yapıyorlarmış. Adnan Polat denilince benim de aklıma her zaman iyi şeyler gelecektir.

inan kirac denen herif gitmeden , gs nin icindeki bizanz oyunlari bitmez...

her kötü olayindan altindan o cikiyor... heleki 13 ocak selahattin beyazit baskanin aramasindan sonra inan kiracin adnan baskani aramasi herseyi acikliyor...

serdar balinin aciklamasina göre burakin sözlesmesinde 5 milyona serbest kalir maddesi varmis.sözlesme yenilemede sorun yo ama o maddede sorun var dedi.

adnan polat reistir...en zor zamanlarımızda elini taşın altına koydu sevilmek için sevmeyenlerden! hataları oldu elbette...sportif başarısızlık bitirdi onu... yaptığı transferler yabana atılacak gibi değildi aslında ama olmayınca olmuyor...herşey için yürekten teşekkür ederim adnan polat a...o başarısızlığı şerefsizliğe tercih etti şike yapmadı...o yüzden o evinde uyuyor hepimiz yılalrca teşekkür edeceğiz şikeci pislik metriste çürüyor ve ileride bütün fenerliler bu leke için ona küfredecek...

Demokratik klüp değiliz...bu lise her zaman yayılmaya hazır kanser hücresi gibi bekliyor klübü

adnan polat iyi hoş konuşuyorsunda birşeye fayda etmiyor...ona yapılan yalnışlar olabilir ama kendi yalnışları cok daha fazla..bu yalnışlardan görev başındayken dönecektin.

ayrica bu yönetimin durusu dogru ama "abilik" yapmaliydi sözünede katiliyorum.

bugun tff yönetimi besiktasli ve fenerlilerle dolu, etik kurutu, tahkim, mahkim vs vs her yere fenerli, besiktasli adamlari sokmuslar.

play off öncesi kücük bir cezayla, bu olayi kapatabilirse tff - ki öyle olacak bana sorarsaniz - bu tff sorunu halletmis olacak, ortada problem kalmicak.

biz büyük ihtimal sampiyon oluruz, hersey normale dönecek.

ama asil oyun seneye baslar ve bu tffve tff ye bagli kurumlar bizi gelecek sezonlarda ezer.

bundan adim gibi eminim.

iste bunu dile getirdi polat baskan bugun.

kims ekendini kandirmasin, tff besiktasli ve fenerlilerle dolu, daha da önemlisi tahkim mahkim ben anlamam bu islerden, oralari da ele gecirmisler.

bu belki bu sene icin degil, ama gelecek senelerde Galatasaray icin cok büyük bir sorun olacak.

bu konuda dikkatli davranmadik yönetim olarak.

Adnan Polat sportif olarak A.Y gibi aşırı şanssızdı. Onun sorumluluğu zamanında gelen futbolcuların (üçü beşi :D )hariç bu yönetimden iyi transferler. Elmander+Selçuğuda Adnan Polata yazın ayrıca. Bunlar dışında yeni yönetimin yaptığı transferler çok daha alt profil oyuncular fakat başa F.Terimi getirince adamlar hiç oynamasa işe yarıyor duruma geldiler. Skibbe gittiği gün F.Terim gelse (ki o zaman çok adı geçti) tekrar Uefa kupasını alırdık o sene. Belki ertesi senede C.L. Ama Fatih hocanın gelmemesini de Adnan Polat istemiştir buna da adım gibi eminim. Çünkü A.Polat başarının Aziz Yıldırımın yaptığı gibi kendine yorulmasını isteyen biraz hırslı bir adam. 6 hafta hocasız şampiyon olduğumuz dönemi hatırlayın belki hak verirsiniz. Hatta başarılı transferleri Haldun Üstünel yapıyo diye konuşulmasından dahi rahatsız olarak oyun dışına itti ve küstürdü adamı. Bu yönetimde hocanın transferlerini yapamadı belki ama F.Terim o kadar doğru bir zamanda geldi ki adam başarıya aç ve komplekssiz bir şekilde çalışıyor. Necatiden bile bu kadar fayda alıyorsa gerisini siz düşünün. Hırsının kurbanı oldu Polat, eee liselide olmayınca ipinin çekilmesi kolay oldu netekim.

ayrica bu yönetimin durusu dogru ama "abilik" yapmaliydi sözünede katiliyorum.

bugun tff yönetimi besiktasli ve fenerlilerle dolu, etik kurutu, tahkim, mahkim vs vs her yere fenerli, besiktasli adamlari sokmuslar.

play off öncesi kücük bir cezayla, bu olayi kapatabilirse tff - ki öyle olacak bana sorarsaniz - bu tff sorunu halletmis olacak, ortada problem kalmicak.

biz büyük ihtimal sampiyon oluruz, hersey normale dönecek.

ama asil oyun seneye baslar ve bu tffve tff ye bagli kurumlar bizi gelecek sezonlarda ezer.

bundan adim gibi eminim.

iste bunu dile getirdi polat baskan bugun.

kims ekendini kandirmasin, tff besiktasli ve fenerlilerle dolu, daha da önemlisi tahkim mahkim ben anlamam bu islerden, oralari da ele gecirmisler.

bu belki bu sene icin degil, ama gelecek senelerde Galatasaray icin cok büyük bir sorun olacak.

bu konuda dikkatli davranmadik yönetim olarak.

bunu federasyon seçimlerinden önce söylemiştim. Galatasaray nasıl ve ne gücü sahip olduğu bakılmaksızın tüm imkanlarını bağlantılarını ortaya koymalı bu seçimi almalı diye söylemiştim.

ama dal bile kıpırdatmadık arkadaş. gelecek seneler kafamıza çok vuracağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt