Telegol l TV8 (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Hedef Futbol ve Telegol l Kanaltürk

yıllardır fenerlilerin içinde bizimkilerinde dillerinde olan ama söylenmekten utanılan sözü söyledi gökmen: fenerde GALATASARAY komplexi var

Arkadaşlar bu adiler..

Taraftarı, klübü bir psikolojiye sokmaya calısıyorlar.

Ya kaybederse, ya 1 kez yenilirse diye..

Oyuna geliyoruz.

Biz bile o kadar rahattıkki forumda. Puan farkını korumamıza rağmen fener maçından sonra tek konuştuğumuz ya kaybedersek!

Bu iş taraftardan başlar, taraftar korkarsa, futbolculara yansır, futbolcu korkarsa mağlup olur.

Rahat ol Fatih Terimin oldugu yerde gevseme olmaz,yaten bu moralle iyi oyunla bizi kimse durduramaz top oynuyoruz biz,gazla giden bir ekip degiliz,gazla gidenlerin hali ortada baya baya cok iyi futbol oynuyoruz,taraftar basin o bu su,hakem,sonucta sahada basan oynayan bir Galatasaray var gerisi hikaye,su saatten sonra Barcelona gelse hikaye kapatamaz o farki...

Son 3 macida kazanacagiz ve sikeden gelecek cezayi bekliyecegiz,bu sezon icin verilirse zaten play-off sacmaligi bizim gencleri denedigimiz bir hazirik dönemi olur,yok verilmezsede arenada hayatlarinin kapagini yerler,onlar adina tarihi bir mac olur....

kaya benim yazdığım twiti okudu bir hafta önce organize etmiştik sonuç ne olursa olsun karşılıyacaktık demiştim :)

yıllardır fenerlilerin içinde bizimkilerinde dillerinde olan ama söylenmekten utanılan sözü söyledi gökmen: fenerde GALATASARAY komplexi var

Onun nedeni UEFA + SÜPER KUPA o günden sonra cildirdilar,öyle ezildilerki yillardir cikmiyor...

Arkadaşlar bu adiler..

Taraftarı, klübü bir psikolojiye sokmaya calısıyorlar.

Ya kaybederse, ya 1 kez yenilirse diye..

Oyuna geliyoruz.

Biz bile o kadar rahattıkki forumda. Puan farkını korumamıza rağmen fener maçından sonra tek konuştuğumuz ya kaybedersek!

Bu iş taraftardan başlar, taraftar korkarsa, futbolculara yansır, futbolcu korkarsa mağlup olur.

Ellerinden geleni ardlarına koymasınlar. Bu taraftar inanmış bir kere rehavet falan yok. Takım zaten inanmış. Daha dün maç yaptık sabah sivas maçı için toplandı takım. Fatih terim oyuncuların salmasına izin vermez.

serhat sana giren çıkan var sanırım. Şike davasına gelince hemen konuyu kapattırıyorsun. Bize geldin mi hemen dibine kadar karıştır.

Bursa-Trabzon banko yenecek olasi antalyanin düsme hattinda olursa oda yener...Play-off kadar sanki 9 kalacak görecegiz,haftaya 12....

Bursa 1 puan, Trabzon 0 ve Antalya düşme durumuna puan kaybı olabilecek maçlar ezikler için. Bizim riskli maçımız Trabzon maçı. Azcık da Manisa'nın düşme durumuna göre. Ancak ben Manisa'nın düşmeyi garantileyeceğini düşünüyorum bize kadar. O yüzden bizim muhtemel (Allah korusun!) puan kaybımız 2 puandır o da içeride TS ile beraberlik olur ancak eziklerin ise puan olarak kaybı en az 3 en çok 7 gibi.

Trabzon'u yener geceriz puan kaybi yasamayiz.

Gokmen ilk defa tamamen dokturdu susturdu kapak kapak yapistirdi. sasirdim kaldim

wow!

rüştü malına bak oturmuş maçı izlerken kontratak geliyor kapağı takıyo h.şükür :D :D

Yok aga geçmişe yine döndük biz bu sahada futbol oynayamamışız bunu hep diyorum yine durum aynı. Kavga dövüş itişme küfür bu ne yahu. Rezalet bu stad da olan maçların hemen hemen hepsi böyle. Bizde son 10yılda olaylı 1-2 maç var. Birinde bende vardım:) Alex'e korner kullanırken su şişesi atılması olayında. Bir şişede ben atmıştım ama nereye gitti göremedim:)

gökmennnnn yürü be koççççum süpersinnn bu geceeee

ben yaşlı bi insana el kaldırmam ama bu ziyayı varya bu ziyayı

evire çevier dövmek lazım

bittik.. bitttik.. bittik biz beyler :D :D

Serhat final olarak nasıl bitecek bu iş diye sordular sırayla cevaplar şöyle:

Erman: Göstermelik cezalar verecek, tahkim kaldıracak. UEFA'nın tavrından şüpheliyim.

Kaya: Göstermelik cezalar verilip kaldırılacak, UEFA genel ceza verecek.

Gökmen: Polis, savcı suçlu, içerdekiler suçsuz..Ceza verilmeyecek, UEFA genel ceza verecek.

Ziya: Bizimkiler cezayı yetiştiremeyecek. UEFA bir ceza verecektir ama basit şeyler olacaktır.

Ülkemiz adaletine güven müthiş

Serhat final olarak nasıl bitecek bu iş diye sordular sırayla cevaplar şöyle:

Erman: Göstermelik cezalar verecek, tahkim kaldıracak. UEFA'nın tavrından şüpheliyim.

Kaya: Göstermelik cezalar verilip kaldırılacak, UEFA genel ceza verecek.

Gökmen: Polis, savcı suçlu, içerdekiler suçsuz..Ceza verilmeyecek, UEFA genel ceza verecek.

Ziya: Bizimkiler cezayı yetiştiremeyecek. UEFA bir ceza verecektir ama basit şeyler olacaktır.

Ülkemiz adaletine güven müthiş

Adalete güven var ama Futbolun adaletine yok malum TFF falan. :)

Bu arada Serhat sonda diyor iste Besiktasin yeni baskani Fikret secildikten sonra Telegolde olacak diye. Erman niye secimden önce cikarmiyorsun diyor. Serhat tercihimi secimden sonrasina biraktim diyor.

Ermani ben zeki birisi bilirdim. Anlayamamis o adamin secimden sonra ciktiginda reytinglerin tavan yapacagindan Serhatin secimini o yönde kullandigini :)

Floryadaki sevincin ardından, Gökmen in 2-2 ye atıfda bulunması gerçekten güzeldi.

Serhat da malzeme yakaladı ya, konu kapanıyor, tekrar 2-2 yi gündeme getiriyor. :)

Telegole de beyaztvdeki hedeffutbola da bakıyorum arada. Telegol bana daha düzeyli geliyor. beyaztvdeki program kahvehaneden farksız. hele o sametaybabaya tahammül edilmez. Dün zaten ahmetçakar yerden yere vurdu samet aybabayı. Önce mevsimlik tarla işçisi yaptı, sonra fırıldak dedi,dönek dedi, deli dedi, en sonunda tuvalete gönderdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt